• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

Saadetçim merhaba canımmm bir yere üye falanmı oldunda yuolladılar bunları??
o bahsettiğim markalara üye olmuştum o kadar cnmmm
İyiyim Özlemcim ne olsun bugün gezdik kocişlee hava çok güzeldi..sende yorma kendini yavaş yavaş yıka,ütüle bebişin çamaşırlarınııı

Saadetçimmm gezdik bütün gün kocişle geldik şimdi geçmişi okuorummm tatlımmm

oh iyi yapmışsınız cnmmm

Pınar hoşgeldin canım, nasılsın ? bugün misafirin yokmu
İyiyim tatlım anca cevap yazabildim size yazdıktan sonra elektrik gitti bizde kocişle dışarı çıktık misafir yok artıkk ben gidicem artıkk misafirliğe hepp hihoyyyt

pınarım çok sagol iyiyim hergün şükrediyorum allaha bugünkü halimize araba servişte işte 7500 tl hasar varmş bakalım heralde tır şöförünün sigortası ödicez.ay önemlideğil biz ödeyelim canımz sag ya buna şükür
Canım benim allahıma şükürler olsun olsun gülüm bebişin ve sen sağlıklısın ya mala gelsinnn

özlemim gördüm ben gözünaydın dediğini cevap yazmadımmı benim ayıbım canım teşekkür ederimmm

pınarım bi rastlaşamadık heeeeee batuşum nasıl sev yerime göbüşünüüü bak çağatay tüm haziaran kardeşlerine tekmük yolluyo heeeee

ya kıslar az önce bebişin son ayda içerdeki duruşunu gösteren bi resim gördüm ay için bi tuhaf oldu sıkış pıkış içerde kollarını bağlamış ayaklar karnında üzüldümmmm yerleri azalıyo ya artıkkkkk ama rahattırlar dimiii ????

iyiaksamlar kizlar, bende yerlesdirdim prensesimin dolabini allahim basindan ayrilamiyorum bi tatli bi tatli görünüyor ufacik tefecik seyler yerlestirince.
esim ve kizkardesimin nisanlisi da güya bebegimisin yatagini kuracaklardi ama maca daldilar.:kızgın:ama cenenmden kurtulamaslar eger bugün o yatak bitmase az kaldi mac biticek birazdan.kötükedihüso
bide tavla atma hayallindeler yatak bitmeden izin veririmi kuzumun annesi.hihih

neysee herkes iyidir ins

nezaketcim bende halletm bugün cicişlerini yerleştirdim yıkandı ütülendi gerçekten çok hoş duruyolarrrr
bakmaya doyulmuyooo

hımm ii o zaman sadetcim ben burdan bakıyım o zaman çok ii ya fiyatları çok çok uygun diger adreslere göre

ay sorma saadetcim demi, seninde elline kollununa saglik annesi.
bakiyorum bakiyorum rabbim nasip ederse giyidircem günlleri hayall ediyorum

özlemim gördüm ben gözünaydın dediğini cevap yazmadımmı benim ayıbım canım teşekkür ederimmm
pınarım bi rastlaşamadık heeeeee batuşum nasıl sev yerime göbüşünüüü bak çağatay tüm haziaran kardeşlerine tekmük yolluyo heeeee
ya kıslar az önce bebişin son ayda içerdeki duruşunu gösteren bi resim gördüm ay için bi tuhaf oldu sıkış pıkış içerde kollarını bağlamış ayaklar karnında üzüldümmmm yerleri azalıyo ya artıkkkkk ama rahattırlar dimiii ????
Semoşum evet karşılaşamadık ... Batuş iii yeri daraldı sanırım artık sıkılıooo stres yapıooo... Yerim ben Çağatayın o küçük ayaklarını...

pınar ben üzülüyom acıyom kuzuma yazık ona annesi onu doğunca hiç daraltmıccak inşallah geniş geniş yatırcaz buran söz veriyorumm

ay kızlar çok mu yedim ne karnım nasıl gergin olduuu
patlıcak diye korkuyorum vallahi kaydirigubbakcemile3

pınar ben üzülüyom acıyom kuzuma yazık ona annesi onu doğunca hiç daraltmıccak inşallah geniş geniş yatırcaz buran söz veriyorumm
Canım benim inşallah en rahat yerlerde yatırıcazzz

ay kızlar çok mu yedim ne karnım nasıl gergin olduuu
patlıcak diye korkuyorum vallahi kaydirigubbakcemile3
Canım sorma benimde midem yanıo hemde patlıcak gibiyimmm

saadet benimde göbüşüm şu an taş gibi oldu arada geriniyomu ne oğlum bi geriliyo karın yay gibi ayaklarını ittiriyolar ondan oluyo sanırımmmmmm

benimkinin baş aşağıda popo solda ayaklar sağa doğru karnım yamuk şu an toplandığı taraf şişik çok komik dr umda sölemişti karnın yamulabilir sakın korkma senin oğlan keyfine düşkün demişti hehe belki senin kısda yaramazlık yapıyodur saadet geriniyodur keyiftennn

yawww ben bayılcam uykusuzluktan eşimde bütün gün oturdu benle akşamüstü çıktı gitti geç kaldı şimdi de uyusam kızar beni niye beklemedin diye nöbbetteyim anlıcanızzz

Back
X