• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

kızlar slm ne kadar yazısmıssınız masallah oku oku bitiremedim valla yarım bıraktım üzgünüm

herkez iyi inşallah pazar pazar napiyorsunuz bakalım???

slm herkeseee
biz kocişle dışarı çıkmaıdk ama evde takıldıkkk bizim siteye davullu zurnalııı
erkek tarafı geldiii
gelinin çeyizini kamyona yüklediler bzde balkonda hem keyif yaptık hemdee milleti izledikk
eşmleee
fakat kızım korktu sankiiii :(

hakkaten banada öyle geliyo ama konuşuyom valla minikimle napiimm müzikte dinletiyom yasin okuyom hergün elimi karnıma koyup sesli sesli onu dinletiyom kıpırdıyo ama haa gerçekten yavrucumm benimm bazen koişe diyomki yaa memoş diyom düşünsene bizim çocuk karnımdan dua okuyarak çıkıyomuş diyom gülmekten ölüyo valla nerde o günleerrrgamyoncuiremsu

canım bende kızımla hep konusuyorum senin yaptıgın gibi elime karnıma koyup okuyorum yasini eskiden tepi vermezdi son 5 haftadır falan ben yasin okudukca içimde kıpır kıpır hiç durmuyor bitince susuyor bende diyorum benime okuyor heralde diye
ama bebele konusmak dogum esnasında ve sonrasında cok yararlı olacak bi şeymiş ilk günden beri konusurum ben kızımlaahihoyyyt

ben geldim yineeeee

annecim yarın geliyomuş bana bende kalcakmış 2 gün çok sevindimmm hemen dağınık odamı topladım ardiye gibi bi odam var çağatayın odası olcak çamaşır falan kurutuyorum ütümü orda yapıyom falan fazlalıklarda o odada topladım orayı sabha kahvaltıya gelicek öle yakın değil he 80km gelicek annecim sabah erkenden kalkıp evi süpürürüm bugünden de fırına bişeler atarım annecimle keyif yaparız gerçi o hemen evi temizliyim falan der ama mümkün değil yaniii hayatta iş yaptırmam ona neyse kıslar işte bölee

neyse eşim geldi terasa çağırıyor beni bende gidim bari yanına öptüm sizi kimse yok ama genel bi öpücük olsun bari :p

ayy semacimm gozunaydinn
cook sevindim senin adina..bol bol hasret gider annecinle..
bende bugun kendime o kadar is cikardimki..
durduk yere 5makina camasir cikardim..2 cisi yikaniyor..
cati kati ve orta kati bitirdim simdi alt kata baslicam salon ve mutfakta biterse icim rahat etcek..
hadi tekrar optum sizi arada bakiyorum buraya

herkeslere kolay gelsin
çalışın kızlar gitgide ağırlaşıyoruz bitirelim işleri sonra ayklarımızı uzatıp doğumu bekleyelim

dün kızıma cicişler aldım bugün olmazsa en geç yarın eklerim
bir de göbüşümü hihoyyyt

sağol özlemimm ya ben nasıl sevindim anlatamam eşimden allah razı olsun o çok ısrar etti babama anneyi gönder diyeeee şimdide pazara gitti kocişimmm

maşallah sanada becerikli hatunn bahar temizliği hee ne güzellll

sibel benim işler hala duruyo kuzum bu ay sonu başlıcaz allah nasip ederseee valla size helal olsun bitirdiniz işleri keyif çatıyonuz benim belimde yük işler bekliyo diyeee napalım kocişle hallederizzz

sağol özlemimm ya ben nasıl sevindim anlatamam eşimden allah razı olsun o çok ısrar etti babama anneyi gönder diyeeee şimdide pazara gitti kocişimmm

maşallah sanada becerikli hatunn bahar temizliği hee ne güzellll

sibel benim işler hala duruyo kuzum bu ay sonu başlıcaz allah nasip ederseee valla size helal olsun bitirdiniz işleri keyif çatıyonuz benim belimde yük işler bekliyo diyeee napalım kocişle hallederizzz

yaparsın semoşum senin haftan bize göre 3 hf geriden geliyo senin daha vaktin var
ama odası olmadan yapacağın şeyleri yıkama ütüleme gibi çok el oyalayan işleri yapmanı tavsiye ederim o kadar yorgunlukla bir de üstüne el oyalayan o işler ağır geliyo inan
yıka ütüle hurç a koy arasına da mis gibi sabun koy kokusu gitmez bacım nacizane tavsiye

bugün mide yanması hat safhada ben de kızlar hiç olmadı bir iki gündür başladı şimdi mahvediyo
rennie aldım bakalım son çare süt müt kar etmiyo

gecmis olsun zeynepcim
alisirsin canim
ben neredeyse 4 aydir cekiyorum bunu..
bide bogazima geliyor asit egilemiyorum bile
az kaldi ama dayancaz napalim

tamam sibelim o zaman bende annem gidince başlarım yıkamaya cicim na bilim hurçda da kokusu falan gider diyodum ama dalin sabun alıp içine koyarım ayın 15 i gelsin de

Ben yıkadım kızımın eşyalarını dalin sabun koydum.Çanta harici kalan eşyalarına.YA zaten kokusu gitse bile giysilerinin bebişlerimiz melekler gibi kokmuycak mı cennet kokusuyla gelecekler.

Buarada biz şimdi 7 ayı geçtik dimi?

iyiakşamlar kızlar
kıyafetleirn kokusundan bahsetmişsinizzzz
fakat bence geçmiyo kokuları
açıyorum şifonyerii misler gibi koku geliyor burnuma
hemen yıkanmış ütülenmiş old belli oluyo yani
semoşum hadi yne isinnnn
gözün aydın cnmmm
özlem maş kuzum sanadaaa
ii temizlik aşkına gelmişinnnn çok yorma kendiniii birden yüklenmeseydn keşke

iyi akşamlar kızlar. ben daha önce bi kaç kere girmiştim ama çoğunlukla okumakdan yazmaya fırsat kalmıyo.
o yüzden herkese tekrar merhaba

Back
X