• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

ayy slm kizlar...
dusumu aldim geldimmm
ayy bu isler bitmez yaaa
daha camasirlarin sonu gelmedi paspaslari attim nevresimleri kurutmadan cikarip katladim
daha bi makina daha var
ev piril piril oldu ama benim ayaklarim agridi
in cik in cik nesse cuma gunu zaten buyuk temizlik yapilacak..
sizler nasilsiniz bakalim

kız özloşum niye öle yüklendin kuşumm geçen bende halı sildim diye kızlar demediğini bırakmamıştı ama haklılar yaa artık çok riskli valla biraccık dikkat etmemiz lazım insan dayanamıyo pisliğe ama idare edcez artık tatlışş

kız özloşum niye öle yüklendin kuşumm geçen bende halı sildim diye kızlar demediğini bırakmamıştı ama haklılar yaa artık çok riskli valla biraccık dikkat etmemiz lazım insan dayanamıyo pisliğe ama idare edcez artık tatlışş

ya bende anlamadim ki nerden geldi bu temizlik aski bana
normalde cuma gunu temizlik yaptiracaktim zaten
nesse yapcak bisey yok yaptik
vucut olarak deil ayaklarim yoruldu sadece...
nese artik kendim yapmam zaten

evet özloşum dayanalım artık biraccık kirli olmaya napalım yolun sonuna geldik artık başımıza iş açmayalım baree Allah korusun ama biz niye böyle oluyoz bene biliyomusun sürekli evdeyiz yaa yapcak bişeyde yok heryer gözümüze çarpıyo kendimizi oyalıyoruz işte hele ben çıkıpta yürüyemiyorum bile bare evde hareket edim diyorum ama bazen abartıyorum sanırım-tatlicadiarzu-

valla hakkaten tatlışş iyiki bir pazar gününü gördüler deli kızlarr bende sıkılıyom valla yaa ööle netteyim işte biraccıkta uyudum bugün geceleri uyuyamıyom ya uyku bastırıyo birden iyi geldi ama gece nasıl uyucam bilmiyom

evet özloşum dayanalım artık biraccık kirli olmaya napalım yolun sonuna geldik artık başımıza iş açmayalım baree Allah korusun ama biz niye böyle oluyoz bene biliyomusun sürekli evdeyiz yaa yapcak bişeyde yok heryer gözümüze çarpıyo kendimizi oyalıyoruz işte hele ben çıkıpta yürüyemiyorum bile bare evde hareket edim diyorum ama bazen abartıyorum sanırım-tatlicadiarzu-

ben aslinda gezen biriydim canm
ama araba kullanmayi biraktim artik karnim asiri buyudugu icin..
esimlede her yere gidemiyorum
pazar gunleri zaten heryer kapali
kendimi temizlige verdim kociste disarda terasi hazirliyordu
ama dedigin gibi artik yapmayalim..
pazar gunleri topik bombos oluyor hep:çok üzgünüm:

yaa kızlar çıkıyorum benn ama pek iyi çıkamıyorum az önce eşim aradı sanırım yine şehit varmış çok kötü oldum yaa dua edin kızlar tamammı hepsine 5-6tane varmış şehit sanırım Allahım sen rahmetet yarabbim yaaa
hepinize iyi geceler kızlar ben bu gece uyuyamam artık öptüm herkesi

my.php
[/URL][/IMG]
ŞEHıTLERıMıZE DUA,TERÖRE LANET EDELıM ANNELER AĞLAMASIN ARTIK!!!

Günaydın kızlar, bugünün nöbetçi annesi ben oldum, doğru dürüst hiç uyumadım,
Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, ailelerine sabırlar versin, Bütün askerlerimizi korusun Allahım
Bitsin artık bu terör :((

herkes uyuyor doğal olarak,
neyse biraz daha yatıyım bende, inşallah bugün güzel bir gün olsun
biz oğlumla ayrıntılıya gircez bugün :))

günaydınlar hanımlar
hepiniz için iyi bir hafta olsun

şehitlerimize çok üzüldüm allah kalanlarına sabır versin rahmet yağdırsın üzerlerine............

bende 7 de kalktım emelim annem gelcek ya hemen evimi derledim topladım mükellefi bi sofra hazırladım uzun zamandır annemi bekliyorum o da yarım saate gelir sanırımmm acıktım ama bennnnn

ay didioşum ne diyosun ya allah mekanlarını cennet eylesin rabbim ailelerine sabır versin çok zor ya allahım herkesi korusun ordakiii

günaydın güzeller, güzellerin güzel kuzuları....
didom Allah şehitlerimizin ailelerine sabır ve dayanma gücü versin. Sen de çok düşünmemeye çalış bebişi etkileme
semoş gözün aydın canım arkadaşımmm

günaydın kızlar herkeze çok güzel bi hafta diliyorum
Allah şehitlrimizin mekanını cennet etsin kalanlara uzun ömür versin ve bu son şehitlerimiz olsun.Sema gözün aydın olsun canım annen gelmiş ne güzel hasret giderin.Bizde işimize dönelim .Hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın......

Semoşum gözün aydın, artık iki gün uğramassın buralara , annenle hasret gider doya doya,
Yeşimnur naber canım? bebiş nasıl ?

kızlar akşamdan beri öksürüyorum, soğuk su içmiştim üşüttüm herhalde,
öksürmekten su geldi iki seferdir acaba idrarmıdır, sumudur ?
beyaz su gibi, çamaşırım ıslancak kadar , zaten giyip çıkaramıyorum koca göbeğimle çamaşır değiştirmeye uğraşıyorum
gene olursa doktora sorayım bari

kızlar akşamdan beri öksürüyorum, soğuk su içmiştim üşüttüm herhalde,
öksürmekten su geldi iki seferdir acaba idrarmıdır, sumudur ?
beyaz su gibi, çamaşırım ıslancak kadar , zaten giyip çıkaramıyorum koca göbeğimle çamaşır değiştirmeye uğraşıyorum
gene olursa doktora sorayım bari

günaydın canım,
gelen şey inşallah idrardır, tutamaman normal artık o bölge kontrolümüz dışında. Ben şu su işini pek bilmiyorum ama arkadaşlarım birden foş diye geliyo tutma ihtimalin yok diye anlatmıştı.
Senin çevrende hiç oldumu o birden geldiğinde ya salonun orta yerinde olursam, ya da iş yerinde olursam diye pek tırsıyorum..

Back
X