• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

ben cok zayıftım canım birden kilo alınca oldu sanırım.
kaç kgydinkii cnm
bende 50 kg ile başladım
kızlar napıyorsunuz, konuşmuşlar , konuşmuşlar herkes kaçmış şimdi :((
biz geldik ayrıntılıdan , oğlum 2042 gr. olmuş maşallah, balık hapı işe yarıyor , Havvacım iyiki söyledin
a.s.
bizim yaramaz bir türlü dönmedi, bir yarım saat inceledi doktor bekledi yok dönmüyor, biraz gezindim sonra çikolata yedim , en son bir saat sonunda profilden görüntü verdi :)) herşeyi normalmiş çok şükür
doktor dediki, mesanesi dolu bebeğin çişini yapmasını bekleyelim dedi, iç organlarına bakıcak, bir saatte onun keyfini bekledik, anca geldim işte
sizler nasılsınız bakalım oğlumun teyzoşları ?

maş.şeker kız oğluşunaaa annesiiii
herşeyn yolunda olmasına sevndm cnmmm
bu arada balık hapı reçeteye yazılıyor muu
yoksa paraylamı alınıo eczaneden

slm kızlar nasılsınız heva çok güzeldi bahçe keyfi yaptık arkadaşla mayısa kadar tadını çıkaralım bahcenin mayıs ayında sıcak bastırır gündüz çıkılmaz dısarı buralarda.

hoşgeldin emelcim çok sevindim bişey çıkmamasına maşşalah oğluşumuza.bakkocan olmuş annesi.ben 2 aydan beri içiyorum çok faydalı

saadetcim eczaneden alıyosun reçeteye yazılmıyo..zaten okadar pahalı bişey degil.bebegin beyin gelişimi için çok önemli hergün 1 tane alıyosun

hoşgeldin emelcim çok sevindim bişey çıkmamasına maşşalah oğluşumuza.bakkocan olmuş annesi.ben 2 aydan beri içiyorum çok faydalı

saadetcim eczaneden alıyosun reçeteye yazılmıyo..zaten okadar pahalı bişey degil.bebegin beyin gelişimi için çok önemli hergün 1 tane alıyosun

hımm doktoruma sorup mu alsam acaba
ayıptır sorması ne kadar cnmmm

kızlar merhaba,ya bişi sorucam,ben kızıma bişeyler aldım h.sonu bugunlerde de hastane çantamı yapayım dıyorum.neyse aramızda benım gibi kıyafet alanlar olduğunu biliyorum.bebişlerinizin kıyafetlerını neyle yıkadınız ya da yıkayacaksınız.dun mıgrosta baktım dalanın sabun tozu yoktu koca mağazada, hacı şakır vardı.ama o kalıntı bırakıyor dalan daha ıyı dedi arkadaşlar.bı de dalının sıvı deterjanı vardı ama onun da kokusu gusel değildi.ha bıde omo baby vardı ama ona da guvenemedım.of neyse velhasıl hiçbişey alamadan çıktım.

8 tl canım emel de ben söylemiştim.bana da dr kendi verdi ben söylemedim.zararlı bişey değil balık yagı konsatresi adı marincap

bakalım havvacım koçiş izinne ne zaman ayrılabilirse biz ayrı duramayız:asigim:

ay kıyamam ayrıda kalamazmış sana diyorum ama ben de aynıyım .allah ayırmasın

kızlar merhaba,ya bişi sorucam,ben kızıma bişeyler aldım h.sonu bugunlerde de hastane çantamı yapayım dıyorum.neyse aramızda benım gibi kıyafet alanlar olduğunu biliyorum.bebişlerinizin kıyafetlerını neyle yıkadınız ya da yıkayacaksınız.dun mıgrosta baktım dalanın sabun tozu yoktu koca mağazada, hacı şakır vardı.ama o kalıntı bırakıyor dalan daha ıyı dedi arkadaşlar.bı de dalının sıvı deterjanı vardı ama onun da kokusu gusel değildi.ha bıde omo baby vardı ama ona da guvenemedım.of neyse velhasıl hiçbişey alamadan çıktım.

canım omo baby aldım genelde onu tavsiye ediyolar.dederjan konusuu fazla abartmamak lazım bence sanki annelerimiz bizm elbiseleri neyle yıkamış.

cnm ben yıkadım dalanın roxy matik adındaa %100 bitkisel sabun tozuu
çokda gzl kokusu varr ve yumuşatıcı kullnmayada gerek yokk içinde btkisel yağlarda old için yumuşaklık hissi veriyorrr
üstündede yazıyor zaten tavsiye ederimmmm tereddütsüz

Son düzenleme:
kızlar napıyorsunuz, konuşmuşlar , konuşmuşlar herkes kaçmış şimdi :((
biz geldik ayrıntılıdan , oğlum 2042 gr. olmuş maşallah, balık hapı işe yarıyor , Havvacım iyiki söyledin
a.s.
bizim yaramaz bir türlü dönmedi, bir yarım saat inceledi doktor bekledi yok dönmüyor, biraz gezindim sonra çikolata yedim , en son bir saat sonunda profilden görüntü verdi :)) herşeyi normalmiş çok şükür
doktor dediki, mesanesi dolu bebeğin çişini yapmasını bekleyelim dedi, iç organlarına bakıcak, bir saatte onun keyfini bekledik, anca geldim işte
sizler nasılsınız bakalım oğlumun teyzoşları ?

Emelcim canım arkadaşım maşallah bebişineee kız gibi naz yapmışşş yerim ben onuuuu

....
burda var gabbana bahsettiğim deterjan

Son düzenleme:
iyiyizzz tertip sen nasılsınnnn
birzcık sıkılıyorum gurbet eldeee arada psikolojimi etkiliyooo böyle işte cnmmm

slm kızlar ve güzel bebekleri

cok yogun bi gün yasadımve ancak oturdum
sabah saglık ocagında tahliller vardı yarın soncları almaya gitcem
sonra babamı havaalanına bıraktım
sonra carsıya gittim gecelik almaya kafma göre bulamadım kafama göre oland keseme uymadı
sonra halama gittim
sonra kardeslerimi sinemaya bıraktım
sonra eve geldim yattım cunku kızım cok huzursuz oldu yatınca uyumusum saat 6:30 gibi kardeslerimi almaya gittim karnımzı doyurduk eve geldik biraz dinlendim ve şimdi sizleyim
bu arada bebişime cıkmısken önlük ,ates ölcer bide burun aspiratorü aldım
işte böyle kocişimde gec gelcekmiş yani sizlerleyim bugun

sizlerden ne haber sıkıntı yok inşallah valla gecmişi okuyamadım kaydirigubbakcemile3

Back
X