• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

slm meleklere ve tombiş annelerine.
nerelerdesiniz konuşmuş konuşmuş kaçmışsınız.
kimse yok mu:çok üzgünüm:

İyiyiz tatlım iş yapıoruz oğlumla malum haftasonundan çıkınca heryer heryerde oluo mutfağı topladık,çekmeceleri düzelttik şimdi yemek yapıcaz,sonra ütü iş bitmio..kızını ve seni öpeüorus...

Az kaldı canımcım evde olunca rahat rahat yazışırızz az kaldı 1 ay göz aç kapa geçioo kaç ayı devirdik maşallahhh
doğru söylüyosun pınarcım kaç ay bitii hayırlısı ile 1 ayıda bitiririz biz.Yeterki meleklerimiz sağlıklı olsunlar
şuan bende çatlama yok çok şükür ne göğüslerde ne göbüşte
inşşalahda olmazzz

tünaydın herkese nasılsınız bakalım ay biz kzımla uykudan zor gözümü açıoz vallaaa
sizler ne gzl erkenden kalkabiliyorsunuzzz
bu arada kızım bu aralar çok hıçkırıyorrr
canım yaaa miğdesimi genişliyorkii acabaü
ayy ben yne özledim kuzumuuu
ama daha varrr maaleseff kontroleee
:ecrin_bebek: :nazar:
saadetcim bizim oralardada hıçkırınca midesi büyüyo derler ama ne derece doğrudur bilemiyorum.Ne tatlı oluyo dimi hıçkırıkları....
Günaydın kızlar nasılsınız.ben geldim ama dökülüyorum.ailemi görmek çok iyi geldi ama bugün zor geçecek yoruldum.bir daha hamile kalırsam ne yaparsam 30.haftaya kadar yapacağım.ondan sonra ne temizlik ne iş nede yolculuk çekilmiyor vallah.herkez iyimi daha geçmişe bakamadım.
narencim hoş geldin canım.al bendende o kadar ağırlaşıyoruz iyce artık.Bendede bel ağrıları oluyo çok ayakta kalınca ...

ay evet cnmm çok tatlı oluyorr pıt pıt vurur gibi
dün gecede yattığımızda yatağa babası vuruyo o vuruyooo
zannediokii kızı ona sürekli aralıksız tepki veriooo
sevindiii adamcağızzz
sonradanda çakmışş davayııı hıçkırıyoo kızım dimiii diyoooo kaydirigubbakcemile3

ay evet cnmm çok tatlı oluyorr pıt pıt vurur gibi
dün gecede yattığımızda yatağa babası vuruyo o vuruyooo
zannediokii kızı ona sürekli aralıksız tepki veriooo
sevindiii adamcağızzz
sonradanda çakmışş davayııı hıçkırıyoo kızım dimiii diyoooo kaydirigubbakcemile3

bende bazen babamızı kandırıyorum sanki sadece ona tepki veriyomuş gibi davranıyorum oda beni tanıyo besbelli diyo:roflol:.Sevinsin diye garibim.

herkese merhaba bayanlar....nasılsınız bebişleriniz nasılll:))) benım bu sabah ayagıma kramp gırdı cok kotuydu :( sızdede oluyormu kramp ?

herkese merhaba bayanlar....nasılsınız bebişleriniz nasılll:))) benım bu sabah ayagıma kramp gırdı cok kotuydu :( sızdede oluyormu kramp ?

canım çok normal magnezyum eksikliğinden oluyo bendede var.Genelde tüm hamilelerde vardır böyle bir şikayet.En yakın kontrolünde dktoruna söle bak hemen sana magnezyum vericek.Oda baya işe yarıyo.

sanada hayrlı haftalar armagancım
benim okulda son haftam inşallah sonra dogum iznine ayrılcammm bitcek :))

kramplar için bende magnezyum kullanıyorum canım faydası oluyor
özellikle gece yatarken kramp giriyordu gecti şimdi

canım çok normal magnezyum eksikliğinden oluyo bendede var.Genelde tüm hamilelerde vardır böyle bir şikayet.En yakın kontrolünde dktoruna söle bak hemen sana magnezyum vericek.Oda baya işe yarıyo.

canım calcımax d3 ıcıorum magnezyumda ıcıodum.dun ıcmedım bu sabah kramp oldu sabah sabah cok agladım sagolsun esım hemen ovdu gectı ama acısı cok kotu tahmınımce dogum yapsam okadar acımazdı herhaldedelikafadulden

hosbulduk yesımcım
iyiyim cok sukur, haftaici egitim vardı o yuzden hic giremedim foruma
sayfalar bayagı ilerlemis ama hepsini okuyamam herhalde
umarim hersey yolundadır

çalışıp doğum iznine ayrılan arkadaşlar bilgisi olanlar soruma cevap veririmisiniz.iş yerim.ssk ve alo 170 ten aldığım bilgiler bile beni aydınlatmadı.saçma sapan cevaplar veriyorlar.
Benim cumartesi 32+0 olacak özel hastaneye gidiyorum ama ssk ile anlaşması olduğundan rapor kabul ediliyormuş.
öğrenmek istediğim doktora gittiğimde elimde hangi belgeler olacak.

kızlar merhaba biz geldik bugün 29+5 olduk.:CüvCüv:yarın dr.kontrolumuz var acayip heyecanlıyım.inşallah güzel haberlerle geliriz :Saruboceq:kuzum kaç kilo oldu acaba?

semuşcum teşekkür ederim yardımın için galiba artık msjlar geliyor.gözün aydın anneciğine kavuştun.bizden de selamlar söyle.

izmirde hava çok sıcak.ben 78 kiilo olmuşum sinir oluryorum kendime bu kadar çok kilo almayı nasıl başardım ya.pes vallahasenağlama:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
çalışıp doğum iznine ayrılan arkadaşlar bilgisi olanlar soruma cevap veririmisiniz.iş yerim.ssk ve alo 170 ten aldığım bilgiler bile beni aydınlatmadı.saçma sapan cevaplar veriyorlar.
Benim cumartesi 32+0 olacak özel hastaneye gidiyorum ama ssk ile anlaşması olduğundan rapor kabul ediliyormuş.
öğrenmek istediğim doktora gittiğimde elimde hangi belgeler olacak.

sadece iş yerinden o gune ait vizite kağıdı alıyorsun, raporu onlar hazırlıyorlar ve sana orjinalini veriyorlar. Sen de orjinali sende kalmak kaydıyla bir kopyasını iş yerine veriyorsun, orjinalini de 5 hafta sonra asıl raporu actırmak istedıgınde hastaneye goturuyorsun. tabii bu soylediklerim 5 hafta daha calısmak istersen

eger hemen rapor actıracaksan yine vizite kagıdı alıp hastaneye gidiyorsun, raporunu yazıyorlar,orjinali sen de aklıyor, fotokopisini işyerine veriyorsun
zaten diğer işlemleri hastane yapıyor, raporu bağlı bulunduğun ssk subesine gonderiyorlar

sadece iş yerinden o gune ait vizite kağıdı alıyorsun, raporu onlar hazırlıyorlar ve sana orjinalini veriyorlar. Sen de orjinali sende kalmak kaydıyla bir kopyasını iş yerine veriyorsun, orjinalini de 5 hafta sonra asıl raporu actırmak istedıgınde hastaneye goturuyorsun. tabii bu soylediklerim 5 hafta daha calısmak istersen

Çok teşekkürler canım sabahtan bu yana sorduğum kim varsa net cevap almadım.Ne SSK nede başka biri herkez kafamı karıştırıyor.Başka bir şey yok ortada.

oyle komplıke bısey degıl
neden cevap veremedıler anlamadım
bana hastanem boyle yapmamaı soyledı ve orada bi suru ssk mensubu hastalar var
en iyisini onlar biliyorlarır herhalde

Back
X