• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

orkiden gözünaydin canim.
yok hayatim öyle kramp gibi deyil tarif edilemes bi aci kemik sanki yarinden cikmis batiyo ayagimin üzerine zor basiyom.magnesium aliyorum. süt falan da ihmal etmiyorum ya korkuyorum ya

delirecem ya dr aradim ayin 17 sine kadar tatilmis, nöbetci dr yönlendiriyorlar oda bana cok uzakda .ofofofofofof ya aksilik gelince ard ardina.kizlar icime hic iyi seyler dogmuyo 2 gündür agrilarim falan cok kasilmalarim.gitgide artiyo.melegim erken gelcek gibi bi his var icimde.daha önce hic böyle olmamaisdim.bide migdem cok bulaníyo

canım gönlünü ferah tut kasılamalarımda var diyosun ve mide bulantıdı bol sıvı alıp sl yanına yat ayaklarınıda kaldır dinlen bakalım kasılmalar gececekmi doktorum bana önermişti
gecmiş olsun canım ya
sen streslenme bebişte streslenir onu düşün

yok hayatim öyle kramp gibi deyil tarif edilemes bi aci kemik sanki yarinden cikmis batiyo ayagimin üzerine zor basiyom.magnesium aliyorum. süt falan da ihmal etmiyorum ya korkuyorum ya

guzelim telaslanma ama doktora gitsen iyi ne kadar uzak olsa da git, ihmal etme
agrıların normal olabılır ama bir de mide bulantın varmıs
doktorun tatılde olsa bıle cep numarası yok mu
ne yapacagını sorarsın en azından

canım gönlünü ferah tut kasılamalarımda var diyosun ve mide bulantıdı bol sıvı alıp sl yanına yat ayaklarınıda kaldır dinlen bakalım kasılmalar gececekmi doktorum bana önermişti
gecmiş olsun canım ya
sen streslenme bebişte streslenir onu düşün

ben boyle seyler yasamadıgım ıcın bılmıyorum
sen yasamıssın daha ıyı bılırsın
ben de telaslandırmak ıstemem arkadası

ben boyle seyler yasamadıgım ıcın bılmıyorum
sen yasamıssın daha ıyı bılırsın
ben de telaslandırmak ıstemem arkadası

ya benimde kasılmaarım karnımda setlersmeler oluyor ama bulantım olmuyor
doktora şikayetlerimi söylediğimde yazdıklarımı yapmamı önerdi belki iyi gelir diye önerdim mirmirmirmir kimsenin kötü durumda olmasını istemeyiz bizimki destek amaclı öyle degilmi?:uhm:

delirecem ya dr aradim ayin 17 sine kadar tatilmis, nöbetci dr yönlendiriyorlar oda bana cok uzakda .ofofofofofof ya aksilik gelince ard ardina.kizlar icime hic iyi seyler dogmuyo 2 gündür agrilarim falan cok kasilmalarim.gitgide artiyo.melegim erken gelcek gibi bi his var icimde.daha önce hic böyle olmamaisdim.bide migdem cok bulaníyo

canım iyi şeyler düşün yaa.. Ama bence bir dr a git.. Kendi dr un yoksada.. Başka bir dr a git.. Belki nst ye sokarlar nolur nolmaz cnaım.. Geçmiş olsun .. Bolbol da dinlen..

bende dr uma kasılmalarım olduĞunu sÖyledıĞımde magneusumu ıhmal etme gerekıtĞınde gÜnde ıkı tane ıÇ dedı.. O ÖnleyıcıymıŞ kasılmayı.. GeÇrktende farkedıyor ıÇtıĞmde..

bende de aynı dert başladı canım.yaşadıklarının aynısı yaşadım.doktora gittim bu haftalarda ben çok sık döner buda senin canını acıtır.halk arasında bebeğin saçlanması falan derler dedi.tansiyonuna dikkat et canım.umarım bu sıkıntılar çektiğimize değer.bebeklerimizi sağ salim sağlıklı olarak kucağımıza alırız.geçmiş olsun canım.:teselli:

yok canim cep nr bende .burda almanyada tatildeyken hakkin yok zaten rahatsiz etmeye is saatleri disinda arayamiyorum.yönlendirdigi dr mecbursun gitmeye.tsk kzlar .2 saat daha durcam artarsa sancilarim esimi ariycam artik.
orkiden peki sendede vajinanda bi baski his ediyormuydun. biraz ayaga kalkiyim hemen baskilar basliyo

nezaketçim hemen git doktora canım, bişey yoksa bile için rahat eder,
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım :Saruboceq:
daha28 haftalıkmışsın ,biraz daha beklesin kuzucuk

yok canim cep nr bende .burda almanyada tatildeyken hakkin yok zaten rahatsiz etmeye is saatleri disinda arayamiyorum.yönlendirdigi dr mecbursun gitmeye.tsk kzlar .2 saat daha durcam artarsa sancilarim esimi ariycam artik.
orkiden peki sendede vajinanda bi baski his ediyormuydun. biraz ayaga kalkiyim hemen baskilar basliyo

yok tatlım benim orda bi agrı bi baskı olmuyor sadece kasıklarımda hissediyorum sen ihmal etme bence baska doktorda olsa git saglıgınızdan önemlimi

kızlar napıyorsunuz, konuşmuşlar , konuşmuşlar herkes kaçmış şimdi :((
biz geldik ayrıntılıdan , oğlum 2042 gr. Olmuş maşallah, balık hapı işe yarıyor , havvacım iyiki söyledin
a.s.
Bizim yaramaz bir türlü dönmedi, bir yarım saat inceledi doktor bekledi yok dönmüyor, biraz gezindim sonra çikolata yedim , en son bir saat sonunda profilden görüntü verdi :)) herşeyi normalmiş çok şükür
doktor dediki, mesanesi dolu bebeğin çişini yapmasını bekleyelim dedi, iç organlarına bakıcak, bir saatte onun keyfini bekledik, anca geldim işte
sizler nasılsınız bakalım oğlumun teyzoşları ?

canım gözün aydın.maşalalah oğluşuna gayet iyi kilosu.allah nazardan saklasın.

nezaketçim hemen git doktora canım, bişey yoksa bile için rahat eder,
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım :Saruboceq:
daha28 haftalıkmışsın ,biraz daha beklesin kuzucuk

taabi beklesin teyzesi, hastaneye yönlendiriyorlar icim cok korkuyo. esim aksam gelince direk hastaneye gitcez artik ozamana kadar yatayim uzanip dinleneyim ben

yok tatlım benim orda bi agrı bi baskı olmuyor sadece kasıklarımda hissediyorum sen ihmal etme bence baska doktorda olsa git saglıgınızdan önemlimi

deyil taabiki canim cok tsk hepinize öpt

günaydın bayanlar:) bende sımdı evı supuruyodum bı mutfagı supurdum cok yoruldum:(sankı bebegım ayagını cıkardı karnımdan cok gerıldı karnım oturdum azıcık yapmasamda ıcıme sınmıo allahtan aksamları esım yapıor yoksa nasıl kalkarım ev ısınden bılmıyorum :(

günaydın bayanlar:) bende sımdı evı supuruyodum bı mutfagı supurdum cok yoruldum:(sankı bebegım ayagını cıkardı karnımdan cok gerıldı karnım oturdum azıcık yapmasamda ıcıme sınmıo allahtan aksamları esım yapıor yoksa nasıl kalkarım ev ısınden bılmıyorum :(

hoşgeldin canım yorma kendini fazla.kocişler de olmasa naparız.neyse meleklerimiz sağ salim gelsin de işleri sonra da yapsak olur.

Back
X