Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu saat yine erken yasemınelll
uyandırılmasaydım daha uyurdummm
delirecem ya dr aradim ayin 17 sine kadar tatilmis, nöbetci dr yönlendiriyorlar oda bana cok uzakda .ofofofofofof ya aksilik gelince ard ardina.kizlar icime hic iyi seyler dogmuyo 2 gündür agrilarim falan cok kasilmalarim.gitgide artiyo.melegim erken gelcek gibi bi his var icimde.daha önce hic böyle olmamaisdim.bide migdem cok bulaníyo
orkiden gözünaydin canim.
yok hayatim öyle kramp gibi deyil tarif edilemes bi aci kemik sanki yarinden cikmis batiyo ayagimin üzerine zor basiyom.magnesium aliyorum. süt falan da ihmal etmiyorum ya korkuyorum ya
canım gönlünü ferah tut kasılamalarımda var diyosun ve mide bulantıdı bol sıvı alıp sl yanına yat ayaklarınıda kaldır dinlen bakalım kasılmalar gececekmi doktorum bana önermişti
gecmiş olsun canım ya
sen streslenme bebişte streslenir onu düşün
ben boyle seyler yasamadıgım ıcın bılmıyorum
sen yasamıssın daha ıyı bılırsın
ben de telaslandırmak ıstemem arkadası
delirecem ya dr aradim ayin 17 sine kadar tatilmis, nöbetci dr yönlendiriyorlar oda bana cok uzakda .ofofofofofof ya aksilik gelince ard ardina.kizlar icime hic iyi seyler dogmuyo 2 gündür agrilarim falan cok kasilmalarim.gitgide artiyo.melegim erken gelcek gibi bi his var icimde.daha önce hic böyle olmamaisdim.bide migdem cok bulaníyo
orkiden gözünaydin canim.
yok hayatim öyle kramp gibi deyil tarif edilemes bi aci kemik sanki yarinden cikmis batiyo ayagimin üzerine zor basiyom.magnesium aliyorum. süt falan da ihmal etmiyorum ya korkuyorum ya
yok canim cep nr bende .burda almanyada tatildeyken hakkin yok zaten rahatsiz etmeye is saatleri disinda arayamiyorum.yönlendirdigi dr mecbursun gitmeye.tsk kzlar .2 saat daha durcam artarsa sancilarim esimi ariycam artik.
orkiden peki sendede vajinanda bi baski his ediyormuydun. biraz ayaga kalkiyim hemen baskilar basliyo
kızlar napıyorsunuz, konuşmuşlar , konuşmuşlar herkes kaçmış şimdi(
biz geldik ayrıntılıdan , oğlum 2042 gr. Olmuş maşallah, balık hapı işe yarıyor , havvacım iyiki söyledin
a.s.
Bizim yaramaz bir türlü dönmedi, bir yarım saat inceledi doktor bekledi yok dönmüyor, biraz gezindim sonra çikolata yedim , en son bir saat sonunda profilden görüntü verdi :)) herşeyi normalmiş çok şükür
doktor dediki, mesanesi dolu bebeğin çişini yapmasını bekleyelim dedi, iç organlarına bakıcak, bir saatte onun keyfini bekledik, anca geldim işte
sizler nasılsınız bakalım oğlumun teyzoşları ?
nezaketçim hemen git doktora canım, bişey yoksa bile için rahat eder,
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım :Saruboceq:
daha28 haftalıkmışsın ,biraz daha beklesin kuzucuk
yok tatlım benim orda bi agrı bi baskı olmuyor sadece kasıklarımda hissediyorum sen ihmal etme bence baska doktorda olsa git saglıgınızdan önemlimi
günaydın bayanlar:) bende sımdı evı supuruyodum bı mutfagı supurdum cok yoruldumsankı bebegım ayagını cıkardı karnımdan cok gerıldı karnım oturdum azıcık yapmasamda ıcıme sınmıo allahtan aksamları esım yapıor yoksa nasıl kalkarım ev ısınden bılmıyorum
![]()