• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

günaydın bayanlar:) bende sımdı evı supuruyodum bı mutfagı supurdum cok yoruldum:(sankı bebegım ayagını cıkardı karnımdan cok gerıldı karnım oturdum azıcık yapmasamda ıcıme sınmıo allahtan aksamları esım yapıor yoksa nasıl kalkarım ev ısınden bılmıyorum :(

aman yırma kendini tatlım benim kızımda hemen sert yapıyor karnımı ayaklarını diriyor kaburgamın altına ama cok sükür dinlenince geciyor
napalım şimdilik kocişler yapsın işi bebişlerimiz glsin biz gene yaparız:CüvCüv:

evet.benim de belirtilen adet belirtisi gibiydi.kasıklarımda ağrı vardı ve çok şiddetli bel ağrısı olmuştu.

selam ben bu klübe yeni üye oldum. belki sizlerden biri bana yardım edebilir diye. benim gebeliğin başından beri sürekli tükürme gibi bir sorunum var ve doktorum dahil kimse bana yardımcı olamadı.kime sorduysam böyle bir şey duymadık hiç diyorlar. o kadar aşırı bir tükürme geliyor ki konuşamıyorum, uyuyamıyorum, yemek yememe engel oluyor ve bunu yuttuğum takdirde kusuyorum. şu an 27 haftalık hamileyim. yaşım 22. nolur biri bana yardım etsiiiiiiiiiiiiiiiiiinn

selam ben bu klübe yeni üye oldum. belki sizlerden biri bana yardım edebilir diye. benim gebeliğin başından beri sürekli tükürme gibi bir sorunum var ve doktorum dahil kimse bana yardımcı olamadı.kime sorduysam böyle bir şey duymadık hiç diyorlar. o kadar aşırı bir tükürme geliyor ki konuşamıyorum, uyuyamıyorum, yemek yememe engel oluyor ve bunu yuttuğum takdirde kusuyorum. şu an 27 haftalık hamileyim. yaşım 22. nolur biri bana yardım etsiiiiiiiiiiiiiiiiiinn

hiç duymadım böle bşyyy
yardımcı olamayıycam galibaa
cnmm
bu arada doktorun nasıl sana yardımcı olamazzz yaaa
çok ilginçççç
başka doktoraa görün en iisiii
geçmiş olsunnn

merhaba kıslar,
bugün eşime şehirdışı görev çıktı, çorum amasya ve samsun bir hafta..Memleketine gitmeyi çok istiyodu tam da fırsat sen de gel dedi, doktoru aradım gönül rahatlığı ile git diyemem muayeneden önce karar veremem dedi.
Eşimde gitmek istemiyo şimdi,o yokken birşey olursa diye. Ayy üzülüyorum ne yapcam bilmiyorum, git diyorum seni yanlız bırakamam diyo..

hoş geldin canım ben bi yerde okumuştum tükrük salgılarının arta bilecegini.ama bu kadar aşırısı normal mi bilmiyorum.piskolojik olabilir.cok kafaya takmamaya düşünmemeye çalış.

ay ben uyandım ama nasıl uayandımmm
boğazımaa kusma hissi gelerekkk
zor yetiştim wcye neden acaba yaa
hemen eşimi çağırdım geldi ilgilendii sağolsunnn tuzlu ayran falan yaptı belki tansiyonum da düşmüştür diee çok halsizdim çünküü
şimdi daha iimmm inş bugün bidaha olmaz nöbetçi zatennn kocacım
naparımmm yoksaa
bunu 2 gün önce gece de yaşadımmm
neden oluyor acaba bilennz var mı kızlarrr
üstelik hiç benim kusmam falan yoktuuu gebeliğimin başından beriii
biri bana yardımcı olsun ltfen

merhaba kıslar,
bugün eşime şehirdışı görev çıktı, çorum amasya ve samsun bir hafta..Memleketine gitmeyi çok istiyodu tam da fırsat sen de gel dedi, doktoru aradım gönül rahatlığı ile git diyemem muayeneden önce karar veremem dedi.
Eşimde gitmek istemiyo şimdi,o yokken birşey olursa diye. Ayy üzülüyorum ne yapcam bilmiyorum, git diyorum seni yanlız bırakamam diyo..

canım ya zor bi durum konu komşu yok mu acil bi durumda sana yardım edebilecek.

nazcım bence doktorun ne diyorsa onu yappp
bana kalsaa yapma yolculuk nolur nolmazzz son haftalarıdaa sağlıklıca bitirelimmm hayırlısıyla

ay ben uyandım ama nasıl uayandımmm
boğazımaa kusma hissi gelerekkk
zor yetiştim wcye neden acaba yaa
hemen eşimi çağırdım geldi ilgilendii sağolsunnn tuzlu ayran falan yaptı belki tansiyonum da düşmüştür diee çok halsizdim çünküü
şimdi daha iimmm inş bugün bidaha olmaz nöbetçi zatennn kocacım
naparımmm yoksaa
bunu 2 gün önce gece de yaşadımmm
neden oluyor acaba bilennz var mı kızlarrr
üstelik hiç benim kusmam falan yoktuuu gebeliğimin başından beriii
biri bana yardımcı olsun ltfen

sadetcim panik yapma normal bebek mideyi ittigi için yediklerimiz bazen af edersin agzımıza kadar gelebiliyo.yüksek yastıkta yat birde mide bulantısı normal son aylarda olabiliyomuş.

canım ya zor bi durum konu komşu yok mu acil bi durumda sana yardım edebilecek.

war aslında canım, işyerinden bekar bi arkadaşım var konuşsam o da benle kalır da..
ben eşime 32. haftadan sonra ne zaman doğum olcak belli olmaz, hep bi risk vardır demiş bulundum ve bir hafta ankarada olmayacak ya hafta başında bişey olursa diye düşünüyor sanırım.

sadetcim panik yapma normal bebek mideyi ittigi için yediklerimiz bazen af edersin agzımıza kadar gelebiliyo.yüksek yastıkta yat birde mide bulantısı normal son aylarda olabiliyomuş.

bak cnm bu dediğin doğru sanırımmm
yatıyorum uyuyorum ama hep içimde hoplamasını kıpırdamısını ittirmesini hissediyordummm
uyurken bilee arada uyanıyorumm
yarı uyur durumdaydımm
dediğin gibi bundan olmuş olabilirrr
offff yaramaz kızımmmmmm
dikti ayağa beni şimdiii de sesii çıkmıoooo

nazcım bence doktorun ne diyorsa onu yappp
bana kalsaa yapma yolculuk nolur nolmazzz son haftalarıdaa sağlıklıca bitirelimmm hayırlısıyla

canım ya sana da geçmiş olsun, tansiyonun falan düşmüştür belki..
bebeğin hareketlerini hissediyosan onla ilgili bir sorun yoktur sen de biliyosun. Bi de senle benim özel durumdan dolayı belki bebek sırt bel bölgesine yaptığı baskı vucudu yoruyor ve ondan uyuyosundur.
ya ben de gitmek istemiyorum zaten ama cocam kendi de gitmek istemiyorum diye başkanı ile konuşacakmış ona üzüldüm,stres oldum

war aslında canım, işyerinden bekar bi arkadaşım var konuşsam o da benle kalır da..
ben eşime 32. haftadan sonra ne zaman doğum olcak belli olmaz, hep bi risk vardır demiş bulundum ve bir hafta ankarada olmayacak ya hafta başında bişey olursa diye düşünüyor sanırım.

ne olur ne olmaz canım yanlız kalma bu yaramazların ne yapıcagı belli olmuyoyerimseniben

merhaba arkadaşlar
cuma günü doktorumuza gittik maşallah herşey yolundaymış.artık 2haftada bir geleceksin dedi.sizlerinde doktor muayeneleri sıklaşdımı?
birde ben pazartesiden itibaren 5hafta daha çalışabilir diye rapor alıcam.devlet dairesinde olunca raporla biraz daha uzatıcam.dogumdan sonraya daha çok evde kalayım diye.ama halsizlik ve uykusuzluk beni çok zorluyo ne kadar dayanabilirim bilmiyorum

selam güzel anneler minnoşları :)) bende bu ay bırakıyorum işi nasip olursa allah herşeyi gönlümüze göre versin inşallah

ben en son 30 martta gitmiştim doktora, 24 nisan da tekrar gel dedi
artık o tarihten sonra da her hafta gitmem gerektiğini söyledi
bu arada ben de 5 hafta calısabılır raporu aldım işyeri ile de konustum
ne kadar gelirsen gel dediler
sagosunlar hiç sorun çıkarmadılar
sen de kendini iyi hissettiğin surece gidersin

selamlaarr annişlerr..
nasılsınız, iyi misiniizz..
nazcıım son haftalarda nolur nolmaz, kıpırdama yerinden bence canım..
saadetcimin midesi bulanmıış kıyamaaamm..
fazla uyumuşsun ya uykuda acıkmış ve tansiyonun düşmüş olabilir canım..
heyecanlanma, kızının keyfi yerinde baksana tekmeliyomuşş..

benimde kalp çarpıntılarım beni çok yoruyo, inşallah bu taşikardi doğumdan sonra geçer.
yatak sallanıyor kalbimin çarpıntısından, son zamanlarıda bi bitirsek hayırlısıyla..

merhaba arkadaşlar
cuma günü doktorumuza gittik maşallah herşey yolundaymış.artık 2haftada bir geleceksin dedi.sizlerinde doktor muayeneleri sıklaşdımı?
birde ben pazartesiden itibaren 5hafta daha çalışabilir diye rapor alıcam.devlet dairesinde olunca raporla biraz daha uzatıcam.dogumdan sonraya daha çok evde kalayım diye.ama halsizlik ve uykusuzluk beni çok zorluyo ne kadar dayanabilirim bilmiyorum

maşallah bebişine canım..
bende artık iki haftada bir gidiyorumm hihoyyyt diğer türlü zaman geçmek bilmiyordu..

Back
X