Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğruuu dimiii siz bize göre irisiniz yaaa sığamazsınız bacımm öne dimiii delikafadulden
valla senn çiş sorunn benidee korkutuoooo
bi adanaya gttt konuşlaım tekrar o zmnnn
naptığını çok merak ediyooo olucammmmm sırnaşık şey
bak cnm bu dediğin doğru sanırımmm
yatıyorum uyuyorum ama hep içimde hoplamasını kıpırdamısını ittirmesini hissediyordummm
uyurken bilee arada uyanıyorumm
yarı uyur durumdaydımm
dediğin gibi bundan olmuş olabilirrr
offff yaramaz kızımmmmmm
dikti ayağa beni şimdiii de sesii çıkmıoooo
h.geld,nnn cnmmmgüzeller nasılsınız bakalım
ara ara giriyorum okuyorum ama yazma fırsatım olmadı kayınvaldem bizde ben biraz fazla girince nete tuhaf tuhaf bakıyoklava:
kızlar şikayetler hep çogalmış bendede bebeğim ayağnı sağ kaburgama dayıyor ayy nasıl bi ağri bazen nefesimi kesiyo inanın :çok üzgünüm:
bütün eksiklerimiz tamamlandı kayınvaldem a'dan z'ye herşeyimi getimiş hiç eksiğmiz kalmadı sayılır saolsun hastane çantasını hazırlayan varmı kıslar herşeyimiz hazır ama bi çantaya yerleştirmedim ne bilim yerleştirirsem erken gelicekmiş gibi geliyo:uhm:
h.geldin cnm bendede oluoo aradaaaselam kızlar uzun zamandır yazamadım sizlere çok feci bir bel ağrısı başladı bende oturamıyorum ayakta duranmıyorum nolcak böyle bilmiyorum..geçmişi okuyamadım..
çok öpüyorum bebişlerinizi ve sizi..dikkat edin kendinize güzel annişler...
ilk doğum yapan biz olmayalım ya...
biraz (en az bir iki o da olmadı üç- beş) hikaye okuyum da öle doğum yapayım:1shok:
didommm adanada askeri hastaneye gttt
ha burdaandaa bnmkinin devresinşn eşii
adanalıı
orda doğum yaptıı normalll
askerii hastane balcalı mı neydii ona sevk etmiş orda yaptııı doğumu çok memnunnn
güzeller nasılsınız bakalım
ara ara giriyorum okuyorum ama yazma fırsatım olmadı kayınvaldem bizde ben biraz fazla girince nete tuhaf tuhaf bakıyoklava:
kızlar şikayetler hep çogalmış bendede bebeğim ayağnı sağ kaburgama dayıyor ayy nasıl bi ağri bazen nefesimi kesiyo inanın :çok üzgünüm:
bütün eksiklerimiz tamamlandı kayınvaldem a'dan z'ye herşeyimi getimiş hiç eksiğmiz kalmadı sayılır saolsun hastane çantasını hazırlayan varmı kıslar herşeyimiz hazır ama bi çantaya yerleştirmedim ne bilim yerleştirirsem erken gelicekmiş gibi geliyo:uhm:
orkidenn bunlarrrr bacaksızlarr cnmmm :)
şimdidenn prova yaptırıolarrr bizeeeeeeeee
didomm dün siz bebişe dolap mı ne bakcaktınızzz naptınızzz bulabilidniz mii kafanıza göre cnmm
o da olur cnmm ii olmuşşşşaaa eveeet unuttum yaaa ama sadoş biz malum daha oda yapamıyoz ya ona göre dolap almak istemedim şimdi sonradan takım alcaz ya zaten bende naaptım biliyonuzmuuu kendi yatak odası takımımızın dolabının devamını aldııkk hhheeeehheee hem sonradan benim işime yarar hemde şimdilik oğlişe kullanırız dedik daha mantıklı olduu
kızlar bişi sorcam ben gündüz uyuyup uyandıgım zaman uyanır uyanmaz yani tatlı bişiler istiyor canım evde hiç bişi yoksa recel yiyorum 2 -3 cay kasıgı
sizede oluyormu???
kızlar bişi sorcam ben gündüz uyuyup uyandıgım zaman uyanır uyanmaz yani tatlı bişiler istiyor canım evde hiç bişi yoksa recel yiyorum 2 -3 cay kasıgı
sizede oluyormu???
haaa kızlar bişi daha annelerimiz bizi kacıncı haftada dogurdularsa bebişlerimizide biz muhtemelen o haftada dogururmusuz:CüvCüv:
ben anneme hemen sordu beni doktorun dediği tarihten 2 hafta önce dogurmus delikafadulden