• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

valla sadoş bende hep evlendikten sora yaptım herşeyi bacım gene iyi becerdik kız bakmaakaydirigubbakcemile5

selam ben bu klübe yeni üye oldum. belki sizlerden biri bana yardım edebilir diye. benim gebeliğin başından beri sürekli tükürme gibi bir sorunum var ve doktorum dahil kimse bana yardımcı olamadı.kime sorduysam böyle bir şey duymadık hiç diyorlar. o kadar aşırı bir tükürme geliyor ki konuşamıyorum, uyuyamıyorum, yemek yememe engel oluyor ve bunu yuttuğum takdirde kusuyorum. şu an 27 haftalık hamileyim. yaşım 22. nolur biri bana yardım etsiiiiiiiiiiiiiiiiiinn

merhaba hamilelikte tükrük salgıının artması normaldir.Pek çok yerde okumuştum. Sizdeki durum daha ileri boyutta olduğunu düşünüyorum.Belki öncesinde de fazlaydı,giderek artıyor olabilir.

hepimiz aynıymışız demekki ben de hiç iş yapmazdım kendimi kaybedene kadar gezerdim.nnem de bu halimi görünce çok şaşırıyor. eeeeee napcan bizde ev bark sahibi olduk anne olcaz yakında

evet cnmm böle inankiii hadi 1 ton açığı olsunnnn sırnaşık şey

evet cnmm vallaaa doğumdan sonra geçermişş geçmezseee denizde falan ne komik olur yaaaa zaten sırtımda var boyundan bele kadar ortada ameliyet çizgisiii
bidee göbekte olsa vay halime benimmm sırnaşık şey

bendee hiç bi iş yapmazdım yer içer yatar ve gezerdimmmm
deli gibi gençlik yaşadımmm
aydın gibi bi yerdeee bi bilsenizzz gençlik fena ordaaa
yazık annecazımm okuldan gellir iş yemek yaprdıı bideeee
şimdiii şaşırıolar halimeeeee
geldiklerindeee
evimmm inci gibiii düzenlidirrr
temiz
yemek pasta börekkkk
herşeyi beceririmmm
inanırmısınızzz bu işleriii ilk deneyimimle hep evlendikten sonra yaptım elimden mi neee
bi oladarda gzl olurlarrr
ayyy ne övdümmm kendimiiii

canim walla dogumdan sonra gecer yaziyor heryerde demekki geciyorr
inaniriz papatyacim cunku bizde ilk evlenince yaptikk
ama benim esimin alismasi gec surdu
cunku o hep tek yasadigi icin isin ehli olmus

ya var aslında ilk aylardada olmuştu bende mantarda diilde bilmiyom yaa şimdi yine o kremimi kullansam acaba ya off yaa nerden çıktı yine aptal şeyyy:oklava:

canım akıntının rengi de önemli beyaz ve kaşıntılı ise mantar olabilir ama yeşil yada sarıya yakın ise ve kaşınıo ise bakteriyel enfensiyon olabilir.benim bazen olyo

didos dr sole canimm
mantar enfeksiyon olabilir
renkli ve kokuluysa kesin mantardir

canım akıntının rengi de önemli beyaz ve kaşıntılı ise mantar olabilir ama yeşil yada sarıya yakın ise ve kaşınıo ise bakteriyel enfensiyon olabilir.benim bazen olyo

yaa öyle akıntımda yok aslında normal hamilelik akıntısı var bundan öncekinde doktor çok vajinal duş alma demişti ama ben habire çok pimpirikliyimdir bu konuda mikrop kapmasın diye güyaa hem daha hassas ya köpükleyip duruyom işte salak gibi nemlimi bırakıyom nedir ondanmı acabaaaa:uhm:

bide fitil vermişti bunun için hala duruyo 1tane sadece geçmezse bunu kullan demişti ama korkarım ben yaa yapamam şimdi neyse artık yine artarsa mebur doktora başvurcazz

canım nemli bırakmamak lazım banyodan sonra saç kurutma makinasıyla krut.adana da mutlaka mantar kültürü yaptır.normal doğumda allah korusun bebege geçebilirmiş düşük birolasılık la

Allah korusun havvoşşş beni korkutmazmısın lütfen bakiim senn:mymeka: ayy tamam gidince yaptırırımm koyktuuum şimdiii ihsoşum mikyoplayla buluşmasın Allah korusun dimiiiia.s

ay kıyamm kuşum kork ma yerim senin ihsoşunu çok düşük bi ihtimal ve biliyosun hemen tedavi ediliyo.
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: özür dilerim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Back
X