• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

ayyy kızlarrr prematüre bebekleri okudumdaaa
aman dikkat edin kendinizeeee
26 hftalıkken doğan bebeler varrr
28 32 minnacıklarrr yaaa içim bi hoş olduuu
çoğudaa hç bi neden yokken doğmuşşş amannn haaa ağır iş falan yapmayın gariii

evet sadoş bende bakmıştım biara çok minnaklar yazık kuzucuklar yaa Allah korusun inşallah hepimisde zamanında doğururuz ballarımızııı

eee kızlarrr daha ne var ne yokkk anlatı bakemmm canım sıkıldııı

kızlar sizin minnoşlarında hareketleri birtuhaflaştımı canlarım benimki uzun süre haraket etmiyoda uyuyyomu acaba kendisi ihsoş beyyy sora birden bire hortlayabiliyoyyy

yok didomm içimde gümbür gümbür benimkiii yaaa
artık uyku haram olduu uyutmuoooo
maşallahı varrr kızımınn
sennn ihsoşş uykucudr belki bu aralarrrr :)

valla sadoş şuan mesela tık yok canım kime çekti bu çocuk anlamadımkigamyoncuiremsu bana olmadığı kesinnkaydirigubbakcemile3 ama inşallah uyuyodur tabii bazen böyle yapıyor sonraki gün kuduruyor mesela onlarda bizim gibi bazıgünler keyif yapıyolar sanırım sadoookaydirigubbakcemile5

kizlar benim oglusumda cok hareketli
sag tarimi surekli disari dogru itiyor
o iterkende dennis elini koyuyor cok hoss bi duygu ama
masallah guclude

valla sadoş şuan mesela tık yok canım kime çekti bu çocuk anlamadımkigamyoncuiremsu bana olmadığı kesinnkaydirigubbakcemile3 ama inşallah uyuyodur tabii bazen böyle yapıyor sonraki gün kuduruyor mesela onlarda bizim gibi bazıgünler keyif yapıyolar sanırım sadoookaydirigubbakcemile5
didommm düşünme cnmm dikkat çekmeye çalışıodurrr
benim cicmcimemdee bi ankaradayken çok az hareket etti
2 günn bidee burdayken arada yapıolarrr öeleee korkutuolarr anneleirniii

iyi geceler kızlar uyuyamadım dedim bi bakayım gece gece sohbet koyu.
benim kızında maşallahı var cok sert tekmeliyo.

ayy bugün zaman bitürlü geçmek bilmedi nedense yaaa yarında kociş gelir gelmez borç dağıtmaya çıkcak malum ayın 15i ya yine bir müddet yalnız kalcam ama akşama arkadaşlarla beraber tugayda bitane restoran var oraya gidcez inşallah bişey çıkmassa ayy buna bile heycanlanıroldum artık yaa ne hallere düştükkaydirigubbakcemile3

h.geldn absis cimmm malum didoyla benim kociş olmayıncaaa burdayızz
kızlarda bize takılıolar sağolsunnnlarrr

yarın bebişimi görmeye gidicem heycan yaptım sanırım uyuyamadım hem cok özledim hemde ne kadar oldu cok merak ediyorum:emir_bebek:

yarın bebişimi görmeye gidicem heycan yaptım sanırım uyuyamadım hem cok özledim hemde ne kadar oldu cok merak ediyorum:emir_bebek:

ayy gözün aydın tatlışşş hadi bakalım inşallah iyi geçer minikkuşunla olan randevun canımm bizede bildirirsin sonucunu artık

papatyadidoşsizin kocişler ne kadar sık nöbete kalıyolar ya allah sabır versin size:Saruboceq:

sağol canım benim valla maalesef öylee canım bende bıkmış durumdayım ama bunada şükür operasyona gitmesinde böyle olsun napalımm birgün evde birgün yok işte 24/24 çalışıyo kocişş bizde oğlişle yalnız kalıyozz sadoşta kızıylaaa napalım alıştık artık

Back
X