• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

canlarrrrrrr
cicilerimizi ekledik biz de

pınarcım annenin iyi olmasına sevindim
semoş unuttum demin allah kavuştursun anneciğine
inşallah dönerkende uğrarlarda sana iyi gelir moral olur yine

hadiii bizzz çıktıkkkk hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Nazım stres yapma kendine boşver artık olan olmuş bu durumda iptal edicen programları siz oturun ben gideyim denmez takma kafana insanlar çok relax onlara yaptıkları normal gelio ama değil aslında

ya bilmiyorum, hep böle oluyo ben programımı bozuyorum millet programsız iş yapıyo onlara uyuyorum.
bi de biz dün aramasak bugün arayıp haber vereceklerdi heralde.
ben işe gidip geliyorum yemeğimi falan bu akşamdan yapmalıyım ki yarın gelen misafiri ağırlayım. Bide yatılı geliyosunuz ya...
Üff kafanızı ütüledim neyse.. Valla pazar giderim ben arkadaşlarımla, uzun zaman önce yapılmış bi organizasyon onlara da ayıp olur. diğerlerini ertelerim ya da ertelemem:uhm:

zeynepcim gözün aydın olsun canım inanılmaz sevindim.gerisi kolay artık oh be sabah sabah çok güzel bi haber aldık.hihoyyythihoyyythihoyyyt

nazcım günaydın canım.seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam çalışınca misafir falan çekilmiyo bende aynen senin gibi oldum hala gelenim gidenim eksik diil.ya sabahtan akşama kadar işteyiz akşam eve gelip yemek vs. Uğraşıyoruz hafta sonu bi gün temizlik çamaşır vs.insan bi pazarında bize kalmasını istiyo ondada misafir gelince bünyem şaşırıyo valla.insanlar keşke biraz anlayışlı olsa ama malesef napıcaksın işte....

o arkadaşlar süpersiniz siz hala misafir ağırlayabiliyorsanız.ben kimseyi kabul edemem zaten oturunca kalkmam ve ilk kalktığımda yürümem değişik kendimi rahatsız hissederim biri gelelim dese ben kabul etmem.hiç kusura bakmasın kimse.2 ay sonra herkez gelsin.hafta sonu anneme gittim çok fazla gelen giden oldu maf oldum vallah .ben yerinde duramayan hareketli bir insandım ama insanın canı yanınca öyle olamıyor.

Bundan sonra yolda 8-9 aylık hamile görsem anlayacağım ki durumu çok zor.

hoşgeldin nidacımmm
evettt kızlarrrr günaydınnn hepinizeeeee
beni gören şaşırıır bu saatte ne geziom burda diyeee
kocişi gönderdim uyuyamadımmm
çarşıda banka ve bikaç işim var zaten
kahvaltımı yapıp çıkıcammmm
biran evvel gidip gelsemdeee
evdede işim var çünküüü

Hos bulduk Saadetcim...Günaydin....Kolay gelsin carsi da a.s.

herkese günaydın
bu ara gezmekten pek kk ya katılamıyorum
önemli haberimi de vermeyi unuttum

biyopsim temiz çıktı kızlar
şimdilik sadece tsh takip edilecek
doğum sonrası düzelebilir miş bile inşallah
arada nodül yani kitle için ultrasonla bakılacakmış sadece

nida hoşgeldin
pınarım çok ama çok geçmiş olsun inşallah şimdi iyidir,
emelcim allah yardımcısı olsun annenin ama babam 2 kere anjiyo oldu operasyon kolay ama inşallah sonucu iyidir
bebişleri gören annişler gözünüz aydın
bebişlerine cicişler alanlarda iyi günlerde kullansın diyorum,
atladığım kaçırdığım bişey varsa affolaaaaaa

hepinize güzel bir gün diliyorum,
biz bugünde yoğunuz sabahtan şöyle bir bakıp kaçıyoruz tatlı anneler

CAnim Hos bulduk...
Biyopsinin temiz cikmasina cokkk sevindim....Dualarimiz kabul oldu:nazar:

Canlarım günaydın...nasılsınız?anneciğim bugün daha iii şükürler olsun serum ve emedurla toparladı...sizler napıosunuz???
PINARCIM HOŞ GELDİN CANIM ALLAH IN İZNİ İLE HER GÜN DAHA İYİ OLCAK SEN MERAK ETME CANIM DUALARIMIZ ANNENLE...
kayınvalidemler memleketlerinden geliyorlar ve dün eşim arayınca gelebiliriz dediler ki gelirler..Benim haftasonu programım vardı. C.tesi bebiş için alışveriş yapacaktım, pazar liseden arkadaşlarla buluşacaktım, pazartesi de üniversiteden yurtdışında olan bi arkadaşım geliyor ve üniversiteden kızlarla toplanacaktık.Dün çok sinirlendim ama eşime belli etmedim çünkü babası ilk kez gelicek evimize(durdu durdu böyle bi zamanda geliyo o da)
ama evlendiğim günden beri geleni gideni eksik olmuyo eşimin ve ben gelenden gocunmam ama son anda emrivaki yapılmasından müsait misin diye sorulmamasından nefret ederim ve bu hep bu şekilde oluyo
ya kızlar sizce ne yapmalıyım ben?programlarımı iptal etmek istemiyorum ama bu sefer onlara ayıp olacak, ama bana yapılanda ayıp değil mi?
CANIM BENCEDE YAPACAK BİŞEY YOK ARTIK GELECEKLERİ KESİNLEŞTİĞİ AN DİĞER PLANLARINI İPTAL ETMEK GEREKİYO OLSUN CANIM SAĞ OLSUN.....
Akşam oğluşumun eşyalarını yıkadık mis gibi oldular .teyzemiz burada hafta sonu edirneye gittiğimizde getirdik teyzemizi.oğlumun eşyalarını bir güzel ütüleyecek.artık bende pil bitti ayakta zor duruyorum ütü falan yapamam teyzemiz gidincede eşime yaptırırım erhalde.

AYYYY NE GÜZEL EŞYALARDA YIKASNIYO MAŞALLAH YA Bİ BEBİŞLERİN GELMESİ KALIYO GERİYE:teytey:

Nazım stres yapma kendine boşver artık olan olmuş bu durumda iptal edicen programları siz oturun ben gideyim denmez takma kafana insanlar çok relax onlara yaptıkları normal gelio ama değil aslında

ya bence de normal değil, ama siz beni melek olmaya itiyosunuz. Eşim size duacı olacak

valla nazcım ne denir ki hiç bilemedim şimdiiiiii
sen evden çıksan bozulurlarmı oğullarıyla vakiit geçirirlermi ??? eğer ööle alınganlıkları yoksa gidebilirsin ama kayınpederin ilk kez geliyomuş dışarı çıkman doğru olur mu bilemem sana da üzüldüm ne güzel program yapmışsın ne diyim şimdi????? kolay gelsinnn

yukarı aşağı tükürme olayı oldu bu. akıllı olup herkesi çekeceğine deli ol herkes seni çeksin yapmak lazım da geç kaldıksenağlama
NAZCIM GÜNAYDIN CANIM.SENİ O KADAR İYİ ANLIYORUM Kİ ANLATAMAM ÇALIŞINCA MİSAFİR FALAN ÇEKİLMİYO BENDE AYNEN SENİN GİBİ OLDUM HALA GELENİM GİDENİM EKSİK DİİL.YA SABAHTAN AKŞAMA KADAR İŞTEYİZ AKŞAM EVE GELİP YEMEK VS. UĞRAŞIYORUZ HAFTA SONU Bİ GÜN TEMİZLİK ÇAMAŞIR VS.İNSAN Bİ PAZARINDA BİZE KALMASINI İSTİYO ONDADA MİSAFİR GELİNCE BÜNYEM ŞAŞIRIYO VALLA.İNSANLAR KEŞKE BİRAZ ANLAYIŞLI OLSA AMA MALESEF NAPICAKSIN İŞTE....
aynı durumdayız di misenağlamaya ölüyom yorgunluktan ya, bebişim etkilenmese bari.
bu arada bebem çıplak kalacak, hep bi iş çıkıyo bi sonraki haftasonuna kalıyo alışverişi

senin iş vahim ama doğruyu söylemek gerekirse kayınvalidenleri bırakıp gitmek ayıp olur bence.mecburen iptal edeceksin programı gibi geliyor bana. Ama yinede sen bilirsin herkezin aile ilişkileri farklı.

bence de sonunda kanatlarım çıkacak sırtımdan ve tüm programımı iptal edip tüm sevecenliğimle misafirleri karşılayacağım. Söylendiğim ve sinirim yanıma kar kalacak

o arkadaşlar süpersiniz siz hala misafir ağırlayabiliyorsanız.ben kimseyi kabul edemem zaten oturunca kalkmam ve ilk kalktığımda yürümem değişik kendimi rahatsız hissederim biri gelelim dese ben kabul etmem.hiç kusura bakmasın kimse.2 ay sonra herkez gelsin.hafta sonu anneme gittim çok fazla gelen giden oldu maf oldum vallah .ben yerinde duramayan hareketli bir insandım ama insanın canı yanınca öyle olamıyor.

Bundan sonra yolda 8-9 aylık hamile görsem anlayacağım ki durumu çok zor.

walla canım gönnüllü değil misafir ağırlamalarımız tamamen MECBURİYETTENN

herkese günaydınlarrrrr.. umarım herkes iyiidr.. bizde iyyiz işe geldik.. birazdan bişiler yicez bıdıkımlaa:))

nazcım sıka cnaını.. olmassa pazar günü için söylersin onalra dersin arkadaşlarımla çok önceden yapılmıuş bir program.. anlayışla karşılalralr .. hem eşinde evde olur o gün ne dersin sıkma canını yaa boşverrrr.

GÜnaydınlarrr... Nasılsınız bakalım..bız ıyıyız allaha ŞÜkÜr.geÇen hafta dr a gıttıĞımde kemıklerım agrıyo demıŞdım oda bana kalsıyum ılaÇı verdı.ama daha hıÇ kullanmadım.Şuan bı rahatsızlıgım yok ama kullansammıkı.aranızda kalsıyum alan varmııı?????

GÜnaydınlarrr... Nasılsınız bakalım..bİz İyİyİz allaha ŞÜkÜr.geÇen hafta dr a gİttİĞİmde kemİklerİm agrıyo demİŞdİm oda bana kalsİyum İlaÇı verdİ.ama daha hİÇ kullanmadım.Şuan bİ rahatsızlıgım yok ama kullansammıkİ.aranızda kalsİyum alan varmııı?????

günaydın canım.. benimde ağrıyordu. dr um magnesum verdi.. ama dr un verdiyse iç canım.. kemiklerin için.. zararı olmaz..

nazcım sıka cnaını.. olmassa pazar günü için söylersin onalra dersin arkadaşlarımla çok önceden yapılmıuş bir program.. anlayışla karşılalralr .. hem eşinde evde olur o gün ne dersin sıkma canını yaa boşverrrr.

umarım canım..
ya hayat şaka gibi az önce eşimin kuzeni aradı ankarada toplantısı varmış da yarın ankaraya geliyo!!! Allahtan gece uçağı varmış döncek:lepi:

Gunaydın hamıŞler
bugun ıŞe gıdemedım, daha yenı uyandım ve ndense hıÇ halım yok
neyse bugun de evıme vakıt ayırayım barı yavas yavas toplıyayım
sızlr nasılsınız

hakkatende artık misafir ağırlamak zor oluyor.. bende geçen hafta ağırladım baya.. yoruluyor insan yaa:8bende diyorum artık gelenelr doğumdan sonra gelsinler:))gelmesin kimse alınmasında.. valla zormuş yaa:((

pınarcım hoş geldin canım allah ın izni ile her gün daha iyi olcak sen merak etme canım dualarımız annenle...

Canım bencede yapacak bişey yok artık gelecekleri kesinleştiği an diğer planlarını iptal etmek gerekiyo olsun canım sağ olsun.....

Ayyyy ne güzel eşyalarda yıkasnıyo maşallah ya bi bebişlerin gelmesi kalıyo geriye:teytey:

amin canım 32 haftayı anlamadım ama 8 haftayı iple çekiyorum ben çok uzak gibi geliyor.hayırlısı ile geçer inşallah.

Gunaydın hamİŞler
bugun İŞe gİdemedİm, daha yenı uyandım ve ndense hİÇ halİm yok
neyse bugun de evİme vakıt ayırayım barı yavas yavas toplıyayım
sİzlr nasılsınız

iyi yapmışsın canım. arada dinlenmekde gerek.. boşverrr dinlen bebişşinle..
neyse kıslar size iyi sohbetler.. biz bişler yiyleim artık:)görürşüz.:))

Nazcım
hıÇ canını sıkma olan sana olur canının sıkıldıgıyla kalırsın
benımkıler de genelde boyle gelırler
ya bı gun once ya da o gun haberım olur geleceklerınden
bız bayanlar detaylı dusunuyoruz ıste
ıstemedegımızden degıl ama sadece bıze de sorulup gonlumuzun alınmasını ıstıyoruz
ama aılelere daha yenı gırdık sayılır, kurallarımızı onlara zamanla ogretıcez
programın ıcın esınle konus derım, o aılesını tanır, gıtmende problem yoksa gıt bence, eger onların kırılacagını dusunurse de gıtmesen daha ıyı olur, sonra unutmazlar artık bunu

ya bence de normal değil, ama siz beni melek olmaya itiyosunuz. Eşim size duacı olacak

yukarı aşağı tükürme olayı oldu bu. akıllı olup herkesi çekeceğine deli ol herkes seni çeksin yapmak lazım da geç kaldıksenağlama

aynı durumdayız di misenağlamaya ölüyom yorgunluktan ya, bebişim etkilenmese bari.
bu arada bebem çıplak kalacak, hep bi iş çıkıyo bi sonraki haftasonuna kalıyo alışverişi

bence de sonunda kanatlarım çıkacak sırtımdan ve tüm programımı iptal edip tüm sevecenliğimle misafirleri karşılayacağım. Söylendiğim ve sinirim yanıma kar kalacak

benim kayınvalidemlerde T.dağ da eltimdeydiler geliriz falan dediler eşime dedim inşallah gelmezler misafir ağırlayacak durumda değilim diye.Ama bir şey diyemedik yine düşünceli insanlar doğuma geliriz şimdi ne sana nede bize zor olmasın dediler.kayınvalidem yaşlı benim genç olsa işleri yaptırırım ama yaşlı olunca hizmet etmek gerekiyor.Bende o durumda değilim.

en güzeli beniimm heralde arkadaşlarımdan başka kimse gelmiyo bana hamileyim diye eşim kimseyi artık çağırmıyo sema ağırlaştı iş falan yapmıyo hep ben yapıyorum diyomuşşşş haha halbuki hiçbişe yapmazzz bizim akrabalarda yok burda ohh valla ama doğumdan sonra gelsinler misafiri severim bennn

arzuu canım calsiyumu ben günde 2 kez alıyorum faydası çok zararı yok iç canım kemiklerin güçlensin bebiş senin depolardan götürüyooo

PINARCIM HOŞ GELDİN CANIM ALLAH IN İZNİ İLE HER GÜN DAHA İYİ OLCAK SEN MERAK ETME CANIM DUALARIMIZ ANNENLE...
CANIM BENCEDE YAPACAK BİŞEY YOK ARTIK GELECEKLERİ KESİNLEŞTİĞİ AN DİĞER PLANLARINI İPTAL ETMEK GEREKİYO OLSUN CANIM SAĞ OLSUN.....
AYYYY NE GÜZEL EŞYALARDA YIKASNIYO MAŞALLAH YA Bİ BEBİŞLERİN GELMESİ KALIYO GERİYE:teytey:
Canımcım teşekkürler...sen nasılsın?kızın napıo???

Canım kıyamam ben sana sinir olmuşsun

Gunaydın hamİŞler
bugun İŞe gİdemedİm, daha yenı uyandım ve ndense hİÇ halİm yok
neyse bugun de evİme vakıt ayırayım barı yavas yavas toplıyayım
sİzlr nasılsınız
Yasemincim canım kıyamam sana dikkkat et dinlenn

herkese günaydın
bu ara gezmekten pek kk ya katılamıyorum
önemli haberimi de vermeyi unuttum
biyopsim temiz çıktı kızlar
şimdilik sadece tsh takip edilecek
doğum sonrası düzelebilir miş bile inşallah
arada nodül yani kitle için ultrasonla bakılacakmış sadece
nida hoşgeldin
pınarım çok ama çok geçmiş olsun inşallah şimdi iyidir,
emelcim allah yardımcısı olsun annenin ama babam 2 kere anjiyo oldu operasyon kolay ama inşallah sonucu iyidir
bebişleri gören annişler gözünüz aydın
bebişlerine cicişler alanlarda iyi günlerde kullansın diyorum,
atladığım kaçırdığım bişey varsa affolaaaaaa
hepinize güzel bir gün diliyorum,
biz bugünde yoğunuz sabahtan şöyle bir bakıp kaçıyoruz tatlı anneler
Sibelim ohhh şükürler olsun temiz çıkmış biyopsin dualarımız kabul olduu

Back
X