• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

günaydın bayanlar :) bız yenı kalktık oglusumla bugun hava burda COK guzell ınsanın dısarı cıkası gelıyor :) sizi bişi sorcam kızlar aranızda hiç benım gıbı esneyen varmı??? ben yataktan kalkar kalkmaz kollarımı arkaya atıp esnıyorum yoksa butun gun uykulu dolasıyorum.acaba esnemenın bebege zarar varmıdır?

ne zararı olcak esnemenin canım gerinmek diyosan çok da sıkma kendini bak ona dikkat et ama benim kuzum içerde bile esniyodu bi zararı neden olsun ki ???? korkma kuzu hepimiz öle mayışık mayışık dolanıyoz

kayınvalidemler memleketlerinden geliyorlar ve dün eşim arayınca gelebiliriz dediler ki gelirler..Benim haftasonu programım vardı. C.tesi bebiş için alışveriş yapacaktım, pazar liseden arkadaşlarla buluşacaktım, pazartesi de üniversiteden yurtdışında olan bi arkadaşım geliyor ve üniversiteden kızlarla toplanacaktık.Dün çok sinirlendim ama eşime belli etmedim çünkü babası ilk kez gelicek evimize(durdu durdu böyle bi zamanda geliyo o da)
ama evlendiğim günden beri geleni gideni eksik olmuyo eşimin ve ben gelenden gocunmam ama son anda emrivaki yapılmasından müsait misin diye sorulmamasından nefret ederim ve bu hep bu şekilde oluyo
ya kızlar sizce ne yapmalıyım ben?programlarımı iptal etmek istemiyorum ama bu sefer onlara ayıp olacak, ama bana yapılanda ayıp değil mi?

canım ben sanslıyım herhalde allahtan kayınvalıdem 4-5 mahalle ötede oturuyoda gelıp kalma ıhtımalı yok.ama bıze ne zaman gelcek olsa benı arar musaıtmısınız der cunku ılk zamanlar yuzsuzdu benımde yuzsuzlugumu gorunce artık arar hale geldı.sen kayınvalıdenler geldı dıye programını ıhmal etme.bebegın esyalarını haftaya esınle cık al onlar evde kalsın. pazartesıde arkadaslarınla bulus onlar evde kalsın .ben senın yerınde olsam bole yapardım kolay gelsın aman stres yapma sen bebegıgnı ve esını dusun dıgerlerı senı ılgılendırmesın en azından ben bole yapıorum ve mutluyum :CüvCüv:

günaydın annişler nasılsınız siz biz çok iyiyiz şükür.çooook sevinçliyiz bek odamaız geldi kuruyolar.

Pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bizde seni çokkk seviyoruz.

nazcım sıkma canını mecbr iptal etcen artık.ben de sevmem emri vakileri.vaallahi ne yalan söyliyim kayın valdem gelsin isterim genç kendisi. fır dönüyo evde kahvaltı hazırlar evsüpürür toz alır balkaon tuvalet banyo yıkar.yemek leri yapr sagolsun.

ne zararı olcak esnemenin canım gerinmek diyosan çok da sıkma kendini bak ona dikkat et ama benim kuzum içerde bile esniyodu bi zararı neden olsun ki ???? korkma kuzu hepimiz öle mayışık mayışık dolanıyoz

artık karnımda buyudu ya herhalde korkar hale geldım ayaga kalkıp parmaklarımın ucunda kollarımı gerıya ata ata gerınıyorum.tabı dogal olarak gobegım bıraz duz hale gelıo esım bu sabah sen napıosun dedı esnıorum dedım :))) doktoruna sor bı zararı vardır belkı dedıde ondan takıldım :emir_bebek::emir_bebek:allah korusun bebıse bısey olurmu mirmirmirmir aman bıdaha esnemem ben bebegıme bısey olmasın

günaydın bayanlar :) bız yenı kalktık oglusumla bugun hava burda COK guzell ınsanın dısarı cıkası gelıyor :) sizi bişi sorcam kızlar aranızda hiç benım gıbı esneyen varmı??? ben yataktan kalkar kalkmaz kollarımı arkaya atıp esnıyorum yoksa butun gun uykulu dolasıyorum.acaba esnemenın bebege zarar varmıdır?

günaydın canım esnemek dediğn kolaarı arkaya atıp gerinmek demi ben de çok haparı dr sordum güldüdelikafaduldensaçmalama olmaz bişey dedi.sen de takma canım olmaz bişey.

canım o gerinmek bak o zararlı yukarıya uzanmak gibi çünkü daha dikkatli ol emi yapmamaya daha az gerinmeye bak emi canım

günaydın canım.. Benimde ağrıyordu. Dr um magnesum verdi.. Ama dr un verdiyse iç canım.. Kemiklerin için.. Zararı olmaz..

teşekkür ederim canım.kullanayım ozaman.bu aralar taşınma telaşından düzenli beslenemedim.süt içmeyi falan aksattım.ondan oldu sanırım.

GÜnaydınlarrr... Nasılsınız bakalım..bİz İyİyİz allaha ŞÜkÜr.geÇen hafta dr a gİttİĞİmde kemİklerİm agrıyo demİŞdİm oda bana kalsİyum İlaÇı verdİ.ama daha hİÇ kullanmadım.Şuan bİ rahatsızlıgım yok ama kullansammıkİ.aranızda kalsİyum alan varmııı?????

canım calsimax d3 mü ??? ben ondan ıcıyorum gunde 1 bardak cok ıı gelıo

canım o gerinmek bak o zararlı yukarıya uzanmak gibi çünkü daha dikkatli ol emi yapmamaya daha az gerinmeye bak emi canım

evet ya uzanıyorum gıbı ben daha dıkkatllı olıyım esnemeyı unuttum valla bacagıma kramp gırıcek dıyede korkuyorum ama daha dıkkatlı olıyım en azından zararı yoksa bıle benım ıcım ıcımı yemesinkaydirigubbakcemile4

günaydın canım esnemek dediğn kolaarı arkaya atıp gerinmek demi ben de çok haparı dr sordum güldüdelikafaduldensaçmalama olmaz bişey dedi.sen de takma canım olmaz bişey.

canım yataktamı ayaktamı esnıyorsun? ben ayakta parmaklarımın ucunda .sankı bugun karnım agrıdı esnedım dıye bebegım rahatsız oldu belkı umarım ona bısey olmamıstır :bbo:

Kızlarrr BıM de çok güzel park yatak ve puset satışı başlıyormuş yarın park yatak 129.90-tl , puset 135-tl
hemde pusetin arkası kademeli yatıomuş,park yatakta titreşimli...

Son düzenleme:
canım yataktamı ayaktamı esnıyorsun? ben ayakta parmaklarımın ucunda .sankı bugun karnım agrıdı esnedım dıye bebegım rahatsız oldu belkı umarım ona bısey olmamıstır :bbo:

yatkta canım tabi fazla zorlama kendini korkma annesi onu allahım öyle koruyorki hiç bişeycik olmaz.rahat ol canım

Kızlarrr BıM de çok güzel park yatak ve puset satışı başlıyormuş yarın park yatak 129.90-tl , puset 135-tl
hemde pusetin arkası kademeli yatıomuş...

puset dedıgın bebek arabası dımı cnm ??? bende gordum bızım burdakı bımde...alıcak olan varmı bayanlar *
bızım besıgımız var ama park yatak gereklımıkı ???

pınar bana da dün arkidişim ist.dan tel açtı bim e geliyomuş diye gerekli olanlar ve durumu olmayanlar için ii bi fırsattt

emellll kuzum nasıl oldun cicim geçtimi gribinnn???? annecin nasıl ??? ne zaman anjiosu

Back
X