Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naber tombişlerimm ikidakka uğrayım dedimm geçmiş çokk birikmiş okuyamadım valla herkes iyimi bizde iyiyizzz dün akşam askerlerin yaptığı canlı müziğe gittik tugaya arkadaşlarla yemek falan ilk defa şu salak yerde eğlendim yanii minikkuşum bile kıpır kıpırdı o bile sıkılmış yavrucum e tabi kocişede ağzıma geleni saydım şimdiye kadar niye getirmedin son günmü getiriyosun diyeee:mymeka:
buaraddaaaa ben valizimi hazırliam şimdiiii çünkü yarın gidiyoruuzzzzz:sm_cool: dua edinde rahat gidim kızlar yaa çok tırsıyom valla bide altıma yapmadan gidersem dahada iyi olur kanımca:roflol:
buraya resmen çamur yağıyor akşamdan beri bütün pencereler kapalı olmasına rağmen içeriyi toz kaplamış ssabahtan beri onları temizliyom yoruldumda iki dakka size meraba diyim dedim minnoşlaarr birazdanda valize falan girişcem işte
slm kizlarr
nasilsiniz sohbet koyulasmis
pusetler besikler yine gundemde
kizlar ben yazligada besik alcam burda besige alismis olcak orda park yatakta sasirmasin minik oglum
buarada bebek dogunca alip gelmeyi dusunmeye basladim
naber tombişlerimm ikidakka uğrayım dedimm geçmiş çokk birikmiş okuyamadım valla herkes iyimi bizde iyiyizzz dün akşam askerlerin yaptığı canlı müziğe gittik tugaya arkadaşlarla yemek falan ilk defa şu salak yerde eğlendim yanii minikkuşum bile kıpır kıpırdı o bile sıkılmış yavrucum e tabi kocişede ağzıma geleni saydım şimdiye kadar niye getirmedin son günmü getiriyosun diyeee:mymeka:
buaraddaaaa ben valizimi hazırliam şimdiiii çünkü yarın gidiyoruuzzzzz:sm_cool: dua edinde rahat gidim kızlar yaa çok tırsıyom valla bide altıma yapmadan gidersem dahada iyi olur kanımca:roflol:
buraya resmen çamur yağıyor akşamdan beri bütün pencereler kapalı olmasına rağmen içeriyi toz kaplamış ssabahtan beri onları temizliyom yoruldumda iki dakka size meraba diyim dedim minnoşlaarr birazdanda valize falan girişcem işte
mrhb canım ne güzel eylenmişsin.inşallah problemsiz gider dönersin annenlerde internet varmı gidince haber et bize merak etmeyelim.habersiz bırakma.
ins rahat gidersin canimm
onceden planla alacaklarini yanina al zorluk cekmessin
mrhba zeze daha bitmedimi odanız merak ediyoruz ne zaman koyucaksın topige resimlerini cok ugraştın cok güzel olmuştur.
:roflol:kız öslemessin deliiiiii var internet Allahtan ama bikaçgün ara ara girerim sonra zaten benden bıkarsınız çünkü başka işim olmazzz burdan başkaaadelikafaduldendidoşummmm gidiyomusun yaşasın çok sevindim senin adına canım benim sağsalim altına yapmadan ulaşırsın memleketine inşallah annende net varmı ki özleriz biz seni ama yaaaaaa((((
Didemcim nasılsın tatlım özledimmmmmmmmm
özlemcim ii yaparsın kuzum al tabi yazlığa da sonuçta türkiyede de uzun kalıcaksın en az 1 ay lazım olur cicimmm bebeği alıp gelme durumuna gelince bebişin gidişatına göre gelir ya da kalırsın kuzummm
tamam o zaman didoşummmm özletme kendini sen şimdi orda kocişi batırcan he kendini kaybetcen alışveriş yaparken ohhh ne güzel çok zevkli olucak eminimmmmm hadi bakalımmmm bol eğlenceli günler olsun inşallah