• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

slm kizlarr
nasilsiniz sohbet koyulasmis
pusetler besikler yine gundemde
kizlar ben yazligada besik alcam burda besige alismis olcak orda park yatakta sasirmasin minik oglum
buarada bebek dogunca alip gelmeyi dusunmeye basladim

naber tombişlerimm ikidakka uğrayım dedimm geçmiş çokk birikmiş okuyamadım valla herkes iyimi bizde iyiyizzz dün akşam askerlerin yaptığı canlı müziğe gittik tugaya arkadaşlarla yemek falan ilk defa şu salak yerde eğlendim yanii minikkuşum bile kıpır kıpırdı o bile sıkılmış yavrucum e tabi kocişede ağzıma geleni saydım şimdiye kadar niye getirmedin son günmü getiriyosun diyeee:mymeka:
buaraddaaaa ben valizimi hazırliam şimdiiii çünkü yarın gidiyoruuzzzzz:sm_cool: dua edinde rahat gidim kızlar yaa çok tırsıyom valla bide altıma yapmadan gidersem dahada iyi olur kanımca:roflol:
buraya resmen çamur yağıyor akşamdan beri bütün pencereler kapalı olmasına rağmen içeriyi toz kaplamış ssabahtan beri onları temizliyom yoruldumda iki dakka size meraba diyim dedim minnoşlaarr birazdanda valize falan girişcem işte

mrhb canım ne güzel eylenmişsin.inşallah problemsiz gider dönersin annenlerde internet varmı gidince haber et bize merak etmeyelim.habersiz bırakma.

slm kizlarr
nasilsiniz sohbet koyulasmis
pusetler besikler yine gundemde
kizlar ben yazligada besik alcam burda besige alismis olcak orda park yatakta sasirmasin minik oglum
buarada bebek dogunca alip gelmeyi dusunmeye basladim

mrhba zeze daha bitmedimi odanız merak ediyoruz ne zaman koyucaksın topige resimlerini cok ugraştın cok güzel olmuştur.

naber tombişlerimm ikidakka uğrayım dedimm geçmiş çokk birikmiş okuyamadım valla herkes iyimi bizde iyiyizzz dün akşam askerlerin yaptığı canlı müziğe gittik tugaya arkadaşlarla yemek falan ilk defa şu salak yerde eğlendim yanii minikkuşum bile kıpır kıpırdı o bile sıkılmış yavrucum e tabi kocişede ağzıma geleni saydım şimdiye kadar niye getirmedin son günmü getiriyosun diyeee:mymeka:
buaraddaaaa ben valizimi hazırliam şimdiiii çünkü yarın gidiyoruuzzzzz:sm_cool: dua edinde rahat gidim kızlar yaa çok tırsıyom valla bide altıma yapmadan gidersem dahada iyi olur kanımca:roflol:
buraya resmen çamur yağıyor akşamdan beri bütün pencereler kapalı olmasına rağmen içeriyi toz kaplamış ssabahtan beri onları temizliyom yoruldumda iki dakka size meraba diyim dedim minnoşlaarr birazdanda valize falan girişcem işte

ins rahat gidersin canimm
onceden planla alacaklarini yanina al zorluk cekmessin

mrhb canım ne güzel eylenmişsin.inşallah problemsiz gider dönersin annenlerde internet varmı gidince haber et bize merak etmeyelim.habersiz bırakma.

ins rahat gidersin canimm
onceden planla alacaklarini yanina al zorluk cekmessin

sağolun tombiklerimmm annemde var internet ilk 10 gün pek giremeyebilirim kocişte olcak yaa gezmekten zaman kalmayabilir vee minnoşumun alışverişlerindeenn aayyy çok heyecanlanıyoruumm otobüsten iner inmez alışverişe çıkcammmdelikafadulden
sonra bolbol burda olurum zaten annemde olcam yaa aylarcaa ve kocişsizzzsenağlama

didoşummmm gidiyomusun yaşasın çok sevindim senin adına canım benim sağsalim altına yapmadan ulaşırsın memleketine inşallah annende net varmı ki özleriz biz seni ama yaaaaaa :(((((

özlemcim ii yaparsın kuzum al tabi yazlığa da sonuçta türkiyede de uzun kalıcaksın en az 1 ay lazım olur cicimmm bebeği alıp gelme durumuna gelince bebişin gidişatına göre gelir ya da kalırsın kuzummm

didoşummmm gidiyomusun yaşasın çok sevindim senin adına canım benim sağsalim altına yapmadan ulaşırsın memleketine inşallah annende net varmı ki özleriz biz seni ama yaaaaaa :(((((
:roflol:kız öslemessin deliiiiii var internet Allahtan ama bikaçgün ara ara girerim sonra zaten benden bıkarsınız çünkü başka işim olmazzz burdan başkaaadelikafadulden
Didemcim nasılsın tatlım özledimmmmmmmmm

pınoşuummmm kız bende seni ösledimmm sen nasılsın canım geçmişe göz attımda annen rahatsızmış canım geçmiş olsun nasıl şimdi aynı dediğin problemlerden kaç gündür annemdede varmış kadıncağız kusmaktan bihal olmuş

özlemcim ii yaparsın kuzum al tabi yazlığa da sonuçta türkiyede de uzun kalıcaksın en az 1 ay lazım olur cicimmm bebeği alıp gelme durumuna gelince bebişin gidişatına göre gelir ya da kalırsın kuzummm

canim tr ye geldigimde esimle 2.5 ay kaliyoruz
tabi simdi bebisten dolayi elimiz kolumuz bagli
koskoca yazda burda gecmez bakicaz artik
dogunca bitmiyorki daha asilar falan var
1 aylikken goz kulak kont var
bilmiyorum artik nasil olcak
hayirlisi diyelim

tamam o zaman didoşummmm özletme kendini sen şimdi orda kocişi batırcan he kendini kaybetcen alışveriş yaparken ohhh ne güzel çok zevkli olucak eminimmmmm hadi bakalımmmm bol eğlenceli günler olsun inşallah

ay doğru diyosun özlem bak aşılar falan hep unuttuk onları ama günleri belli olunca burdada yapıyolar kuzu ?????

bende yaz bitmeden ramazan da falan annemlere gitmeyi düşünüyorum bakaım kısmet bebişler müsade ediceklermi ki???

ay ins hersey yolunda zamaninda giderde bizde rahat rahat planlarimizi uygulariz semosss

bi çamaşırlarımı balkona asıp gelim bari hava açtı da telden kurtuldum şükürrr

tamam o zaman didoşummmm özletme kendini sen şimdi orda kocişi batırcan he kendini kaybetcen alışveriş yaparken ohhh ne güzel çok zevkli olucak eminimmmmm hadi bakalımmmm bol eğlenceli günler olsun inşallah

sağolasın semoşumm aynen ööle valla kocişi batırmanında ötesine geçircem sanırım çünkü canıma tak dedi anacımm tabi minikkuşumunda yavrucum cicilerini istiyo artıkk anneside hastane pijamalarınıı bizim memo yandı yandı nerden geldik buraya dicek sanırımmm

evet benimde çamaşırlar var asmam gerekiyoo ve valizlerr oofff gözümde büyüdü haaa ben en iyisi onları halledimde ööle gelim yavrularr içim rahatetsin

Back
X