2009 Haziran Anneleri!!

marttayken nisan anneleri ne şanslı diyodum nisandayız şimdi mayıs anneleri ne şanslı diyorum şurda mayısa ne kaldı bu kez HAZİRAN ANNELERİNE ŞANSLI DİYCEKLERhihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar ben geldim
karnımızı doyurduk sonra annem ve babam gelcekti onları almaya gittim 20 gündür yoktu annem baya özlemişim
bana ve kızıma birsürü sey almıslar hele kızımınkilere bayıldım
valla şimdi takatim yok cekip size göstermeye artık odasını düzünce ceker gönderirim hepsini görürsünüz
ee canlar sizlerden ne haber??

kızlar bizde kaçtık anca işleri toparlarız eeee haliyle bu gün cuma.Hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.

kızlar ya düngece resmen dogum korkusu iyice geldi bana daha odamız hazır degil hastane cantamı hazırlayım bari
bide ben kendi fikrime göre mayıs sonunda dogum yaparım ben heralde zaten doktorda mayıs 20 den sonra beklicez demişti valla iyice heycan bastı hele bugun efsane arkadasımızı duyunca iyice heyecanlandım Allah yardımcımız olsun hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin

Semoşum amma çok iş yaptın çabucak yorma kendiniii

marttayken nisan anneleri ne şanslı diyodum nisandayız şimdi mayıs anneleri ne şanslı diyorum şurda mayısa ne kaldı bu kez HAZİRAN ANNELERİNE ŞANSLI DİYCEKLERhihoyyythihoyyythihoyyyt
Yeşim çok alemsinnn ama oleyyyy hihoyyyt

Hoşgeldin canım sağlıkla giysin miniğin inşallah

Yorma bebişini az kaldı hakkaten sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım

Allahım cemilenin bebişine sağlık versin , panik yapma canımcım onun durumu farklı apar topar apandist ameliyatı falan oldu canım arkadaşım sanırım bunlarda tetikledi olayı

Orkiden canım senin 20 mayıs erken değilmi 31 haftalık gözüküyorsun, ben 33 ü bitirdim 21 mayıs veya sonra birkaç gün içide doktorun verdiği bir gün olcak
tickerınmı yanlış?

Aylincim canım maşallah oğluşuna , gözün aydın, gün saymaya başlarsın artık,
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin :Saruboceq:
canıım beniim çok teşekkür ederiimm, evet başladım saymaya.
şafak topicine yazdım zaten:))

Canım arkadaşım gözün aydın anneciğine geçmişler olsunnn a.s.

Kıyamam sana artık izne çıkma zamanın gelsin yaa neyse yarın ve pazar dinlen artık

Aylinim maşallah Emirime

saol pınarımmm, hepimizin bebişine maşallaaaahh.

valla afferin dedim bende bebişime. hiç dönmüş olacağını tahmin etmiyordum:)
17 haziranda 38+5 oluyorum allah izin verirse.
38. haftayı doldurduktan sonra sezeryan yapıyolar canım bence 38+3 erken değil.

saol yeşimnurcumm, ayy ne güzel yaa yakınmış tarihlerimiz. amiiin hepimizin bebişleri hayırlısıyla gelsin inşallaahh.

semoşuum yorulmuşsun canım, bu devlet işleri böyle işte uğraştıyorlar insanı..
iyi dileklerin için teşekkür ederim tatlımm, bugün tam 61 gün vaaaar :CüvCüv:

heheh hiç öyle düşünmemiştiiiim ama çok hoşuma gitti yeşimciimmm. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:

Semoşum kansızlıkmı var sende niye iki tane içiyorsun, ben bir tane içiyorum, gynoferon gibi bişey adı

bende kan ilacını hiiiiç içemiyorum yaa karnımda gaz yapıyo benim söylemesi ayıp.. zaten onu içmeye zaman kalmıyo sabah kahvaltıdan sonra kalsiyum, öğle yemeğinden sonra magnezyum, gece yatarken vitamin..
birde kan ilacı aç karnına içiliyomuş galiba sabah aç karnına ilaç içemiyoruum direk midem bulanıyo çıkartıyorum.. ona yer kalmadı kusura bakmasıııııınnsengözlerimebaksanab

maşh aylincim oğluşunada. akıllı anam şimdiki bıdıklar.. zamanında sağlıkla gelsinler inşş hepimzinkide:))

semoş yorulmuşsun canım baya yaa.. devlet böyle acayip işlere imza atmaya bayılıyor zati(bir ilaç veriyorlar bin tane formaliteyle..

Ay AYlincim sen öyle anlatinca bana da heyecan basti...
Hayirlisiyla gelselerde ,saglikla biz de ohh desek...

Canim panik yapma , hersey güzel olcak..Ben de daha cantami hazirlamadim..Yapariz yavas yavas...

emelcim bende gebelik anemisi başlamış 2 tane içiyorum pekmez ve sucuk diyolar ya cevizli pestil ondan da yiyorum malesef yinede düşük

aylin ben yatmadan önce içiyorum portakal yiyorum peşine içiyorum bi de kıslar benim bağırsaklarımı aşırı çalıştırıyo demir ilacı ama napim mecburumm kansızlık erken doğum riskini arttırıyomuş bilgilerinizzeee

valla yoruldum heee hava da bozdu akşama sobamı yakimmmm bi de duş alırım sobayı yakınca keyifle tv izlerimmm

şu hastane çantası için bi kaç eksik var haftaya tamamlayıp hazır edicem çantamı ne olur ne olmaz allah korusun hepimizii daha erken doğumlar için ama takdiri ilahi ne olcağı belli olmazz

neyse ben karnımı doyurayım oğlum debelenmee başladı babası da geldi terasa kaçtı hemen öptüm siziii akşama hal kalırsa gelirim

selam kızlar! sizleri hergün takipetmeye çalışıyorum ama yazamıyorum.zaten epey problemli geçiyor hamileliğim birde 3.5 yaşındaki oğlumda olunca işim dahada güçleşiyor.Allahtan havalar düzeldide biraz parka falan götürüyor babası rahatlıyorum.
şu günlerde çok halsizim ve bel ağrılarım çok fazla sizdede aynımı acaba?oysa sadece 4-5 kilo aldım ama yinede çok ağırlaştım.yattaktan kalkarken özellikle çok zorlanıyorum bilemiyorum şu 1.5 ay nasıl geçecek.
bu arada sizi uyarmak isterim biran önce çantalarınızı hazır edin.çünkü benimle aynı olan bir arkadaşım 2 hafta önce erken doğum yaptı halen bebeği kuvözde göremiyor.(bu arada ben 32+5 im)

slm kizlarr...
bugun temizlik vardi evde giremedim
gecmise bakamadim umarim iyisinizdir
oglusumuzun banyo setini koyduk bakarsiniz teyzeleri

slm kizlar biz geldik ve cok yorgunuz, kizim icin ufak tefek cicekler battaniyesine islemek icin almisdim, eve geldim cantami dökdüm amam yok ne aptalim kasssada birakip gelmisim büyük bi ihtimal, cok da uzak simdi tekrar yürüyecek
halim hic yok .ama cok siniroldum yakötükedihüsoofofofof

kizlar hamilelikde araba kullanmak yasak falanmi, annem kiziyo bana araba kullandimda yasak diyo dogrumju acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…