2009 Haziran Anneleri!!

kızlar benim ayaalr büyümeye başladı sanırım.. ayakkabıalrı sıkıyor(şişiyor gliba yavaştan yavaştanyüzüklerde sıkıyor.. takmıyorum çoğunca alynasımı bile

oo canım yüzükler çıkalı çok oldu aslında ellerimde şişme olmadı ama kilo aldık diye erhalde ama ayaklarımızda şişiyor tabi.ben geçen sene giydiğim hiç bir ayakkabıyı giyemiyorum.hepsi topuklu zaten birdesıkıyor.ayaklarım akşam iniyo ama şimdi yine şişti.bir haftadır şişiyor.havalarda ısındı onunda etkisi var.Ben doktora sordum tansiyon normalse şişmeler önemli değil dedi.Olacak zaten dedi.

slm güzel annişler
nasılsınız bakalım..
efsane arkadaşımız doğum yapmış inşallah oğluşunu biran önce kucağına alır
doğumlar başladı kıslar dün gece okumuştum etkilenmişim heralde gece uyumadım hiç karnım agrıdı flan psikolojik heralde bende doğurcam zannettimm
bu aydan sonra bizde doğum sıramızı yapalım artık gelmeye başladı meleklerr

Canlarım benim annem çıkmış anjiyodan çok iyiymiş, damarları da temiz çıkmış, kalbi sıkışıyordu anneminde doktor kilodan olabilir demiş , Hepinizden Allah razı olsun
desteğiniz için çoook teşekkür ederim a.s. a.s. a.s.

bu arada magnezyumu bırakmakmı gerekiyor, ben 34. haftadayım, 38 de doğum sezeryan olcağı için , bırakayımmı şimdi :uhm:
bana doktor sabah akşam iç demişti, benim tansiyonum değişiyorya sürekli
yüksek tansiyonuda önlüyormuş, bırakınca ya tansiyonum yükselirse bide

canım benim valla hepinizin güzel fikirlerini ayrı ayrı deniycem ama düğüne 1 hafta kala bakıcam çünki her hafta değişiyoruz.
Ayyy tesekkür ediyoruz teyzesi...
Biz de size kucak dolusuuuu a.s.a.s.a.s. gönderiyoruzzzz...kaydirigubbakcemile3
bizde kabul ediyoruz kızımla :CüvCüv:
Tatlım 5 eylül sat ım.sen benden 4 gün öndesin yani 32 yi bitirdin 33 ten 4 gün aldın 33 haftanı sürüosun

Tatlım iyiyiz ne olsun ağırlaştık iyice
aynen valla bu gün bide sıcak var nefes darlığı çekiyorum yaşlılar gibi bide benim suyum fala karnım patlıycak gibi kocaman görseniz doğum yapıcam sanırsınız.
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytoleyyyyyyyyyy ne dedik emelim sana çok sevindim gözünüz aydın olsun

benimde cok utum var ya ( ama okadar üşeniyorumki :)))
bugun pazar var bızım burda oraya gıdıcem utumude yarın yaparım artık :) hehe

selamlaaarr biz gldik oğluşumla..
dr kontrolumuz vardı bugün, drdan çıkıp anneme geldim..
herşey yolundaymış, büyümüş oğluşum, karman çorman duruyordu önceden şimdi doğum yoluna girmiş, dönüşünü tamamlamışş.
artık içerde günlerini tamamlayıp yanımıza gelmesini beklicez..
dr'umuz sezeryan tarihini 17 haziran olarak verdi:)) tam 8 hfta kalmış oluyo.. çok heyecanlandım bugünn..
Allah hepimize sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin inşalaaahh..

geçmişi okuyamadım biraz dinlenmeye gidicem, hemen size yazayım dedim..
herkesi öpüyoruumm...

Aylincim canım maşallah oğluşuna , gözün aydın, gün saymaya başlarsın artık,
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin :Saruboceq:

Canım arkadaşım gözün aydın anneciğine geçmişler olsunnn a.s.

Kıyamam sana artık izne çıkma zamanın gelsin yaa neyse yarın ve pazar dinlen artık

Aylinim maşallah Emirime

gözün aydın maşallah aylin aferin haziran bebişlerine çok akıllı bunlar hiç üzmeden anneleri gidiyolar yerlerine...
canım 17 haziranda kaçıncı haftanda olmuş oluyosun??
benim doktorum 38+3 de alırız dedi bana erken geldide

aylincim gözün aydın olsun canım.Artık kocaman oldular sığmakta güçlük çekiyolar haliyle.Benimde tam anlamıyla belirlenmedi ama 19 haziran gibi dedi doktorum peşpşeyiz inşallah.Allah hayırlı bi şekilde gelmelerini nasip etsin canım.

selam bayanlar bız oglusumla pazara gıttık sebze aldık geldık :) hava cok guzel burda .bakalım formda ılk kım bebegını kucagına alıcak cok az kaldı bı mayıs kaldı onumuzde allah hepımıze hayırlı dogumlar saglıklı evlatlar verır ınsallah :Saruboceq:

bende geldim ay bi sinir oldum ki sormayın kan ilacını günde 2 kez almam gerekiyo reçetede de öle yazıyo geçen ay 2 kutu aldım bugün sağlık ocağına yazdırdım ama nafile eczaneden alamadım çünkü ben 2 tane de alsam sgk sistemi onu günde 1 e düşürüyomuş yani elimde ilaç var görünüyo cumaya bi daha yazdırmam gerek yani neyse eczane tanıdık da öle aldım yanımda para da yoktu reçeteyi alınca ondan düşücekler bi dünya yol yürüdüm bi de

neyse sağlık ocağında da takip yaptılar kal atışlarımızı dinledik ebe bebişin duruşuna baktı herşey normal dedi bacaklarımda ödem varmış benim kilomda aynı çıktı almamışım yani 1 haftada ne alcaksam neyse pazartesiye tekrar çağırdılar kan ve idrar tahlillerimi yapcaklarmış işte böle arkadaşıma da uğradım kahve içip geldim işte böleeeee

emelim canım çok sevindim gözün aydın şimdi annecine güzelce bak emi cicimmmm

aylinim maşallah emireeee allah nazarlardan saklasın ay ne az kalmış yaaaaaa doğumaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…