kızlar benim ayaalr büyümeye başladı sanırım.. ayakkabıalrı sıkıyor(şişiyor gliba yavaştan yavaştan yüzüklerde sıkıyor.. takmıyorum çoğunca alynasımı bile
magnezyum veya calsıyum d3 kullan canım tabı once doktoruna sor :)[/QUOT
aliyorum ama pek düzenli deyil, ah canim doktoruma ulasabilsem sorcam , inan bu son bir haftada cekmedim kalmadi amá dr um tatilde , habirede hastaneye gitmeyi istemiyorum, allahim cok kötü biseymis bu karamp ya, canim bende daha ilk kez bugün oldu sikca olcak dedine göre ofofsenağlama
tsk ederim canim bende iyi sayilirim isde arada hamileligin getirdigi bazi problrmmler yasamaya basladim hepsi de bir anda gelince isde zor oldu ama napcan melegim tek saglikla gelsinde. ay öyle demek bak bunu bilmiyordum ozaman 1 aydaha kullaniyimda birakiyim erken merken olmasin tek.
delikafadulden
CANIM SIKCA OLUCAK DEMIYORUM YANI BANA SIKCA OLUYORDU CALSIMAX D3 ICIORUM O COK II GELDI AMA ONU ICMEDEN ONCE ARTIK ESNEMEYE KORKAR OLMUSTUM COK SINIR BOZUCU BISEYDI KRAMP GIRDIGI AN AYAGA KALKIN DIOLAR AMA BEN BU GOBISLE NASIL KALKIYIM AYAGA :)DUZENLI IC CANIM FAYDASINI GORUCEKSIN gamyoncuiremsu
pazartesi kontrolum var , ogün sorayım doktora olmassa
canım benim valla hepinizin güzel fikirlerini ayrı ayrı deniycem ama düğüne 1 hafta kala bakıcam çünki her hafta değişiyoruz.canım kısa kollu gogus altından fıyonklu bol elbıseler var adil ışıkta cokda pahalı degıl en azından gunluktete gıyebılecegın bısey hem ferah olur upuzun bı abıye gıyme bence altınada babet gıydın mı bence cok sık olursun :)
bizde kabul ediyoruz kızımla :CüvCüv:Ayyy tesekkür ediyoruz teyzesi...
Biz de size kucak dolusuuuu a.s.a.s.a.s. gönderiyoruzzzz...kaydirigubbakcemile3
aynen valla bu gün bide sıcak var nefes darlığı çekiyorum yaşlılar gibi bide benim suyum fala karnım patlıycak gibi kocaman görseniz doğum yapıcam sanırsınız.Tatlım 5 eylül sat ım.sen benden 4 gün öndesin yani 32 yi bitirdin 33 ten 4 gün aldın 33 haftanı sürüosun
Tatlım iyiyiz ne olsun ağırlaştık iyice
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytoleyyyyyyyyyy ne dedik emelim sana çok sevindim gözünüz aydın olsunCanlarım benim annem çıkmış anjiyodan çok iyiymiş, damarları da temiz çıkmış, kalbi sıkışıyordu anneminde doktor kilodan olabilir demiş , Hepinizden Allah razı olsun
desteğiniz için çoook teşekkür ederim a.s. a.s. a.s.
sağol yeşimcim, hasta çorbası yapıcam şimdi anneciğime,
biraz da ütü yapayım, birikti gene
Canlarım benim annem çıkmış anjiyodan çok iyiymiş, damarları da temiz çıkmış, kalbi sıkışıyordu anneminde doktor kilodan olabilir demiş , Hepinizden Allah razı olsun
sağol yeşimcim, hasta çorbası yapıcam şimdi anneciğime,
biraz da ütü yapayım, birikti gene :
canım gözün aydın çok sewindim inşallah dahada ii olurr
hadi bakalım annene ii bak bebek gelince oda size bakarr
Canım arkadaşım gözün aydın anneciğine geçmişler olsunnn a.s.Canlarım benim annem çıkmış anjiyodan çok iyiymiş, damarları da temiz çıkmış, kalbi sıkışıyordu anneminde doktor kilodan olabilir demiş , Hepinizden Allah razı olsun
Kıyamam sana artık izne çıkma zamanın gelsin yaa neyse yarın ve pazar dinlen artıkcanım benim valla hepinizin güzel fikirlerini ayrı ayrı deniycem ama düğüne 1 hafta kala bakıcam çünki her hafta değişiyoruz.
bizde kabul ediyoruz kızımla :CüvCüv:
aynen valla bu gün bide sıcak var nefes darlığı çekiyorum yaşlılar gibi bide benim suyum fala karnım patlıycak gibi kocaman görseniz doğum yapıcam sanırsınız.
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytoleyyyyyyyyyy ne dedik emelim sana çok sevindim gözünüz aydın olsun
Aylinim maşallah Emirimeselamlaaarr biz gldik oğluşumla..
dr kontrolumuz vardı bugün, drdan çıkıp anneme geldim..
herşey yolundaymış, büyümüş oğluşum, karman çorman duruyordu önceden şimdi doğum yoluna girmiş, dönüşünü tamamlamışş.
artık içerde günlerini tamamlayıp yanımıza gelmesini beklicez..
dr'umuz sezeryan tarihini 17 haziran olarak verdi:)) tam 8 hfta kalmış oluyo.. çok heyecanlandım bugünn..
Allah hepimize sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin inşalaaahh..
geçmişi okuyamadım biraz dinlenmeye gidicem, hemen size yazayım dedim..
herkesi öpüyoruumm...
selamlaaarr biz gldik oğluşumla..
herşey yolundaymış, büyümüş oğluşum, karman çorman duruyordu önceden şimdi doğum yoluna girmiş, dönüşünü tamamlamışş.
dr'umuz sezeryan tarihini 17 haziran olarak verdi:)) tam 8 hfta kalmış oluyo.. çok heyecanlandım bugünn..
herkesi öpüyoruumm...
selamlaaarr biz gldik oğluşumla..
herkesi öpüyoruumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?