• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

Annişler ben geldim nasılsınız bakalım ?
doktora gittik biz minik balığım 2300 gr. olmuş :) Allahım nazarlardan korusun
herşeyi normalmiş, suyu, kan akışı hareketleri, tansiyonumda iyi bu aralar, tuzu sıfırla dedi doktor, acayip şişiyorum çünkü :((
22 mayıs son kontrolümüz, o günlerden birinde alcak, biz 26 mayıs istedik eşimle, tanışma yıldönümümüz çünkü, doktor sağlığı iyi olursa bebeğin 26 sında alırız dedi :))

Emelimmm maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh oğluşumuzaaa :nazar:

selam kızlar nasılsınız bugün 30+3 olduk ay heyecan basıyor bana ya bazı geceler düşünmekten uyuyamıyorum.karnım kocaman oldu çoraplarımı bile giyerken zorlanıyorum.çarşamba ya da perşembe günü bebişimin eşyalarını yıkıcaz annemle.ne olur ne olmaz korkuyorum ya hazırlıksız yakalanıcam diye sonra da ev temizliği var ama onun için kadın tutcam.kadından öncede perdeler halılar yıkancak danteller kolalancak.kızımızın odası gelcek işim çokmuş ay yazınca gördüm ne yapalım allah güç versin.ee sizin hazırlıklar ne alemde?

kızlar doktordan geldim biraz önce sabah aradım çok kötüyüm ben dedim ne denediysem faydası olmadı dedim . bişeyler denemeyi bırakıp buraya gel dedi .şimdilerdeki grip çok şiddetli oluyormuş serum baglayalım dedi. bende çıktım gittim .1 kilo serum bitmek bilmedi bide yaktıki kolumu anlatamam . ama nasıl bişeyse gözüm açıldı vallahi mucize gibi. bizim bagışıklık sistemimiz zayıf oluyormuş hamilelik dolayısıyla . kızlar sizde dikkat edin nolur hakaten çok zor bi durum kalabalık topluluklara girmeyin çok iyi koruyun kendinizi iki gündür hapşırıp öksürmekten kasıklarım ve karnımın içi acıyor resmen . normalde umrumda olmazda hastalık hamile olunca gerçekten dikkat etmek lazım .

selam kızlar nasılsınız bugün 30+3 olduk ay heyecan basıyor bana ya bazı geceler düşünmekten uyuyamıyorum.karnım kocaman oldu çoraplarımı bile giyerken zorlanıyorum.çarşamba ya da perşembe günü bebişimin eşyalarını yıkıcaz annemle.ne olur ne olmaz korkuyorum ya hazırlıksız yakalanıcam diye sonra da ev temizliği var ama onun için kadın tutcam.kadından öncede perdeler halılar yıkancak danteller kolalancak.kızımızın odası gelcek işim çokmuş ay yazınca gördüm ne yapalım allah güç versin.ee sizin hazırlıklar ne alemde?
Canım yorma sen kendini lekelenmen olmuştu ne oldu???

kızlar doktordan geldim biraz önce sabah aradım çok kötüyüm ben dedim ne denediysem faydası olmadı dedim . bişeyler denemeyi bırakıp buraya gel dedi .şimdilerdeki grip çok şiddetli oluyormuş serum baglayalım dedi. bende çıktım gittim .1 kilo serum bitmek bilmedi bide yaktıki kolumu anlatamam . ama nasıl bişeyse gözüm açıldı vallahi mucize gibi. bizim bagışıklık sistemimiz zayıf oluyormuş hamilelik dolayısıyla . kızlar sizde dikkat edin nolur hakaten çok zor bi durum kalabalık topluluklara girmeyin çok iyi koruyun kendinizi iki gündür hapşırıp öksürmekten kasıklarım ve karnımın içi acıyor resmen . normalde umrumda olmazda hastalık hamile olunca gerçekten dikkat etmek lazım .
Havvacım geçmiş olsun kendine dikkat ett bol bol kivi ye çok ii geliooo

emelciiim maşallaah kızınaaa, yerim onu beenn... tarihide yaklaşıyoo, hayırlısı olsun bitanemm..
havvacıım çok geçmiş olsun canım, serum aldığın iyi olmuşş, gerçekten çok iyi geliyorr. biranönce geçiceeek inşallah canımm.
gülçincim yorma sende kendini kanamn olmuştu, devamı oldu mu?
merak etmiştim bende seni.

pınar tosbaaaaaası napıyosun bakiiiiiiiiiiim:)

Merhaba sevgili anneler
bugün kizimla doktor amcamiza gittik...
Benim narin kizim 1800 gram olmus teyzeleri...Doktor herseyin yolunda oldugunu söyledi...:nazar: Kafa asagidaydi her zamanki gibi...
Icim rahat eve döndüm...

umarim sizler de iyisinizdir..Gecmisi okuyamadim ,bugün cok gücsüzüm halim yok...a.s.a.s.a.s.

pınarcım kesinlikle tavsiyene kulak vericem bol kivi söylim kocişe alsın gelirken tospam narenim teşekkür ediyorum sizlere

narencin bebişinin yatağı hayırlı olsun çok güzelmiş içinde huzurlu uyusun çileğin
doktordan gelen arkadaşlarımız içinde çok sevindim hepsinin maşallahı var.doğum tarihlerde yavaştan belli oluyo ne güzel.

Merhaba sevgili anneler
bugün kizimla doktor amcamiza gittik...
Benim narin kizim 1800 gram olmus teyzeleri...Doktor herseyin yolunda oldugunu söyledi...:nazar: Kafa asagidaydi her zamanki gibi...
Icim rahat eve döndüm...

umarim sizler de iyisinizdir..Gecmisi okuyamadim ,bugün cok gücsüzüm halim yok...a.s.a.s.a.s.

nidacim canim masallah kizina...
kocaman olmus yer ozlem teyzesi onu
bizde carsamba oglusumuzu gorcez inshihoyyyt

Back
X