• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

emelciiim maşallaah kızınaaa, yerim onu beenn... tarihide yaklaşıyoo, hayırlısı olsun bitanemm..
havvacıım çok geçmiş olsun canım, serum aldığın iyi olmuşş, gerçekten çok iyi geliyorr. biranönce geçiceeek inşallah canımm.
gülçincim yorma sende kendini kanamn olmuştu, devamı oldu mu?
merak etmiştim bende seni.
pınar tosbaaaaaası napıyosun bakiiiiiiiiiiim:)
İyiyim canım sen napıosunnnnn??bugün kullaklarını çınlattımmm

Merhaba sevgili anneler
bugün kizimla doktor amcamiza gittik...
Benim narin kizim 1800 gram olmus teyzeleri...Doktor herseyin yolunda oldugunu söyledi...:nazar: Kafa asagidaydi her zamanki gibi...
Icim rahat eve döndüm...
umarim sizler de iyisinizdir..Gecmisi okuyamadim ,bugün cok gücsüzüm halim yok...a.s.a.s.a.s.
Canım arkadaşımmmmm maşallah kızımızaaaaaa gözün aydınnn

ben sana bşy demedim kii
doğumlar başlayınca yaparsın yazdımm sadece fisfisfis

ben sana bşy demedim kii
doğumlar başlayınca yaparsın yazdımm sadece fisfisfis

Sanki ben senin yaptığın listeyle karşılaştırmışım gibi cevap yazdında...oysaki biri muhtemel doğum tarihleri,biri doğumdan sonra bebişin boyu,kilosu,ismi vs.... sen benimki yeterli falan yazınca anlam veremedim??

Sanki ben senin yaptığın listeyle karşılaştırmışım gibi cevap yazdında...oysaki biri muhtemel doğum tarihleri,biri doğumdan sonra bebişin boyu,kilosu,ismi vs.... sen benimki yeterli falan yazınca anlam veremedim??

hımmm ben şuanlık yetrli yazmak istedimmm
sen yanlış anladınn demekkiii
nesee :çok üzgünüm:

havvacım adaşım hasta olmuşsun geçmişosun dikkaat et kendine.kıyamam serum da yedin geldin iyi bak oğluşumuza ve kendine:oklava:

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...-dogum-tarihleri-bebislerinin-isimleri-3.html
bu zeynocum

pınar bahsettiğin listeyiii doğumlar başlıyınca yaparsınnn kuzummm
şimdilik benim listem yeterliii bence

hımmm ben şuanlık yetrli yazmak istedimmm
sen yanlış anladınn demekkiii
nesee :çok üzgünüm:

Ben şu an yapalım demedim ayrıca senin listenle karşılaştırmadımmm hoşuma giden bişeyi paylaştım yanlış anladığım bişi yok yukarda yazdığını okursan

arkadaslar ıyı aksamlar . benım bogazlarım şişti bugun doktorumu aradım ıhlamur ıc bepanthenın pastılını al 3-4 gune gecmezse kulak burun bogaza gıt dedı.sankı ben suan hasta olucam gozlerım yanıo agızımın ıcı yanıo ıyıyım ama yattıgım zaman kalkamıyorum.:( aranızda bole bısey gecıren oldumu yarın doktorumu arıycam olmadı gıdıcem ama serumda almak ıstemıyorum :( allahım ınsallah cabuk ıyılesırım tukurugumu yutmak bana ızdırap resmen senağlama

arkadaslar ıyı aksamlar . benım bogazlarım şişti bugun doktorumu aradım ıhlamur ıc bepanthenın pastılını al 3-4 gune gecmezse kulak burun bogaza gıt dedı.sankı ben suan hasta olucam gozlerım yanıo agızımın ıcı yanıo ıyıyım ama yattıgım zaman kalkamıyorum.:( aranızda bole bısey gecıren oldumu yarın doktorumu arıycam olmadı gıdıcem ama serumda almak ıstemıyorum :( allahım ınsallah cabuk ıyılesırım tukurugumu yutmak bana ızdırap resmen senağlama

geçmiş olsun canım dikkat et kendine. ballı tarçın ye.

marchandizee geçmiş olsun cnmmm
bol bol c vitamini al sıcak bşyler tüket yat dinlen cnmm
istihratlee geçiiooo
ilaçsız biraz geçde geçseee

geçmiş olsun canım dikkat et kendine. ballı tarçın ye.

ballı tarcın derken ?? tarcını balın ıcıne karıstırıp mı yıyım anlatırmısın canım hıc bılmıyorum ıhlamur ıctım az once lımonlu pastıl aldım aksam yatmadanda ılıksut ıcıcem ınsallah hasta olmam hıc bugune kadar sorun yasamadım bundan sonrada yasamak ıstemıyorum allah korusun :çok üzgünüm:

marchandizee geçmiş olsun cnmmm
bol bol c vitamini al sıcak bşyler tüket yat dinlen cnmm
istihratlee geçiiooo
ilaçsız biraz geçde geçseee

sabahtan berı 3 bardak sıkılmıs portakal suyu ıctım butun gun yattım zaten az oncede basım agrıdı mınoset aldım bıtane ınsallah gecıcek off benneyaptımki

ballı tarcın derken ?? tarcını balın ıcıne karıstırıp mı yıyım anlatırmısın canım hıc bılmıyorum ıhlamur ıctım az once lımonlu pastıl aldım aksam yatmadanda ılıksut ıcıcem ınsallah hasta olmam hıc bugune kadar sorun yasamadım bundan sonrada yasamak ıstemıyorum allah korusun :çok üzgünüm:

yatarken süt içiceksin ya canım içine bal koy ve yarım çay kaşığı tarçın koy.karıştırr. ve lütfen terlemeye çalış.

Back
X