• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

sibelcim sen 20- 25 arası demişsin ya onda dedim, benim 26 sı olcak büyük ihtimalle 38+5 oluyorum o gün, eşimle tanıştığımız güne denk getircez :)

narencim kave falında gerçekten harita çıkmış hayır olsun canım.
bende daha bebişin kıyafetlerini yıkamadım deterjan alıp hemen girişcem o işede.
allaha şükür hepimizin hamilelikleri iyi gidiyor inş böyle devam eder.bende diyorum bazen hiç bi sorunum olmadı heralde gebe kalmak için uğraşlarımın karşılığını veriyor allahım.

narencim çok ilginç çıkmış kahve falın , çok gezceksiniz galiba
ben birz yatıyım kızlar sızlıyor ellerim şişti çok , yazamıyoum
öptüm sizi görüşürüz

sibelcim sen 20- 25 arası demişsin ya onda dedim, benim 26 sı olcak büyük ihtimalle 38+5 oluyorum o gün, eşimle tanıştığımız güne denk getircez :)

ben de dr un dediğini yazdım ilk anda ma takvimi alıp hesaba girince ve söylediklerini düşününce tarih değişiyor
bakalım kızımız acelecilik etmezse ya da dr bişey demezse ay sonu gibi istiyorum ben
kısmet

kızlar bebeişin çamaşırlarını ben hacışakirin toz sabunu ile ykıycam kısmetse..ilk kızımda da ondan kullnadım yumuşacık yapıyor tertemzi.. tavsiye ederimm..

benim kociş geldi bi bakalım dedik size sohbet koyulaşmışşş herkes burda ben terasa gidiyorummm çayımızı orda içicezzzzz kuduruğumun kudurukluğu tuttu bugün oh şükür rabbime çok mutlu oluyorum oğlum içerde kıpraştıkçaaaa

sizde gördükçe mzneiyorum bende.. bendemi yıkamaya başlasam yavaş yavaş aldıklarımı olanalrı:))ayy ne zevkli dimi yaa:))

bişey olmaz canım ya ne olcak.ama acelesi yoksa bikaç bişey daha alıncada yıkayabilirsin. tasarrufu düşünürsek tabi

sğl cnm cevepladığın içinnn a.s.
cnm işte daha bşy almıycam anneannesi almışş
oda doğuma gelirken getircek onunnn içinn yıkayım dedimmm benn

saadet benim bi mak.den az kaldı yıknacak onları ben kendi hastane pijama geceliğimle falan atıcam sende öle yap ya da ne bilim alt açmasını falan yıkadınmı ben onları da yıkıcam aklında olsun ama istersen de at öle nolcak en kısa prog.da yıkanır ama suyu elektriği boşa harcamamak lazımm

fıstıklar nasılsınız
biz doktordan geldik prensesimi gördük allahım ne kadar tatlıydı doyamadım
kızım 2000 küsürüde varda hatırlamıyorum boyuda 43cm di maşallah
doktor gelişiminin çok ii olduğunu söyledi
spinal anesteziye karar vardik doğum tarihide 3 haziranla 6 haziran arası dedi
yüzü apacık belliydi bu defa bi dudak var kızımda maşşallah yüzünü kaplamış babası gibi kalın dudak:))
kayınvaldem hemen oğluna benzetti ama gerçekten babasına benziyo))
çok tatlıydı yüzünü ilk defa bu kadar net gördüm bu ay sadece 1 kilo almışım toplamda 8 etti doktor çok beğendii
kızıma oyuncaklar aldık babanesiyle dalinin bebe deterjanıyla kıyafetlerini yıkıcaz birazdan
hiç bi sorun yok bebeğimin kafası aşşadaydı ayy çok mutluyum bu mutluluk bana 1 hafta gider
geçmişi okuyamadım herkes iidir inşallah

saadet benim bi mak.den az kaldı yıknacak onları ben kendi hastane pijama geceliğimle falan atıcam sende öle yap ya da ne bilim alt açmasını falan yıkadınmı ben onları da yıkıcam aklında olsun ama istersen de at öle nolcak en kısa prog.da yıkanır ama suyu elektriği boşa harcamamak lazımm

ah cnm hastane pijamalarımıda annem aldıı aydında onlardaaa
alt açmasını yıkamadımmm cnmm
artık en kısa programda yıkım ama en kısası ne onuda bilmşyorum
narinler 30 1 saat sürüyor onda kısa varmıdır kiii acep :uhm:

fıstıklar nasılsınız
yüzü apacık belliydi bu defa bi dudak var kızımda maşşallah yüzünü kaplamış babası gibi kalın dudak:))
çok tatlıydı yüzünü ilk defa bu kadar net gördüm bu ay sadece 1 kilo almışım toplamda 8 etti doktor çok beğendii
kızıma oyuncaklar aldık babanesiyle dalinin bebe deterjanıyla kıyafetlerini yıkıcaz birazdan
hiç bi sorun yok bebeğimin kafası aşşadaydı ayy çok mutluyum bu mutluluk bana 1 hafta gider

maş cnm kızınaaa gözün aydınnnn
çok sevndmmm senn adınaaa
bendee doktora gttiğim gün uçuyorum havalardaaa kaydirigubbakcemile5

oyyy maşallah binnurcummm kocaman olmuş kızın herseyin yolunda olması cok sevindirici sağlıkla kucagına aldıgın günleride görürüz inşallah bitanem yerim ben onun koca dudaklarını :)))

fıstıklar nasılsınız

maşallah canım kuzuna yerim ben onun dudagını :nazar:

maş cnm kızınaaa gözün aydınnnn
çok sevndmmm senn adınaaa
bendee doktora gttiğim gün uçuyorum havalardaaa kaydirigubbakcemile5

oyyy maşallah binnurcummm kocaman olmuş kızın herseyin yolunda olması cok sevindirici sağlıkla kucagına aldıgın günleride görürüz inşallah bitanem yerim ben onun koca dudaklarını :)))

teşekkür ederizz teyzleri sorma sadetcim benim kız bir iki gün geriden geliyodu
geç döllenmeden bu ay 33 haftalık çıktı ama 32+3 günlük çok sewinçliyim o yüzden
günde 1lt ballı süt içiyorum yaradı valla kızıma
sorma narencim ilk dudakları dikkatimizi çekti gerçi benim dudaklarda çok ince değil beklenen bi durumduda :sm_cool:

geçmiş olsun dilekleriniz için çok tesekkur ederım :1hug: sabah corbamı ıcmısım uyumusum terlemısım ama ben genede doktorumu tekrar arıycam .kulak burun bogaza gıdıcem buyuk ıhtımal antıbıyotıksız gecmıycek anlasılan

Back
X