• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

masallah binnur prensesine...
seninde gozunaydin
ins yarinda ben boyle gusel hbrlerle gelirim....

evet cook tatlilarr..
dogduktan sonra oglusumun boyle pozlarini yakalamak icin 40 takla atcam
cok seviyorum boyle pozlari

binnurr maşallah bebişine allah nazarlardan saklasın.bende bu hafta gidicem kuzumu görmek için sabırsızlanıyorum bizde senin gibi güzel haberlerle döneriz inş.

kızlar doktorumu aradım vakıt kaybetmeden yarın kulak burun bogaza gec ordanda bana gorun dedi :( ınsallah ıı haberle donerım kotu bısey olmaz :Saruboceq:

maşallah canım kuzuna yerim ben onun dudagını :nazar:

binnurcum canım gözün aydın olsun maşallah prensesine :nazar:

masallah binnur prensesine...
seninde gozunaydin
ins yarinda ben boyle gusel hbrlerle gelirim....

Binnurcum gözlerinn aydin sekercim...

Dudak güzeli geliyor desenedelikafadulden

binnurr maşallah bebişine allah nazarlardan saklasın.bende bu hafta gidicem kuzumu görmek için sabırsızlanıyorum bizde senin gibi güzel haberlerle döneriz inş.

hepinize çok teşekkür ederim canlarım
inşallah tüm haziran anneleri hep güzel haberlerle gelirler :teytey:

binnurcum maşallah kızına , ne güzel büyümüş fıstık, bal gerçekten faydalı, ben yemiyordum, bir aydır falan zorla yiyorum, birde balık hapı, ne güzel kilo almaya başladı oğluşum maşallah

binnurrrr kıs gözün aydın kızımız kocaman olmuş hep böle güzel haberler alırız sonuna kadar inşallahhhh büyük dudaklı bebişler çok tatlı oluyooo tontişimmm yaaa sana da maşallahh :nazar: kilolar ii gidiyo çoğunluktaaa

Bınnur gÖzÜn aydın
bebegının saglıklı gelısmesı cok guzel bır haber
ınŞallah saglıklıca kucagımıza da alırız bebıslerımızı

hepinizin güzel dilekleri için çok teşekkür edrim kıslarr
inşallah tüm anneler hergün güzel yüzlerimizi güldüren haberlerle gelirr

ya kızlar ben hiç balık yemiyorum.doktorumda gerek yok diyo.eskiden nasıl besleniyoduysam öyle devam ediyorum.tabi zararlı olan şeyleri yemiyorumda.sizler ekstra yediğiniz bişeyler varmı?

canım ben taze olmasada dondurulmuş flan yemeye calışıyorum haftdada 1 defa
onun dışında sütle bala agarlık verdim
bide bol bol yeşillik normaldede sebze seven biriyim ama hamilelikte iice otçul oldumm

benim doktorum da ozellikle sunları sunları ye demedi
ama biz her pazar mutlaka balık yıyoruz, kolay oluyor bir de alıstık
galiba balikta bebegin ik gelisimlerinde onemli
ama kalsiyumu ihmal etmemek gerekir, bebek bizden her istedigini alıyor, kasiyumu da kemik erimesini engellemek icin hamileyken fazla almak gerekiyor

ya kızlar ben hiç balık yemiyorum.doktorumda gerek yok diyo.eskiden nasıl besleniyoduysam öyle devam ediyorum.tabi zararlı olan şeyleri yemiyorumda.sizler ekstra yediğiniz bişeyler varmı?

mrb canım bende hiç balık yemiyorum.sevmem zaten.balık hapı falanda almıyorum.doktora söylemedim gerçi balık yemediğimi ama.her sabah 2,3 ceviz yiyorum

mrb canım bende hiç balık yemiyorum.sevmem zaten.balık hapı falanda almıyorum.doktora söylemedim gerçi balık yemediğimi ama.her sabah 2,3 ceviz yiyorum

CAnim günde bir ceviz omega 3 ihtiyacini karsilarmis zaten,, iyi yapiyorsun, bende 2 ceviz falan yiyorum günde...:kahve:

Back
X