• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

servetcim nasılsın
görünmüyorsun bu aralar kk da
uykusuzluk hepimizde var
doğum için konuştun mu yakup beyle
benim için geçmişi okuduysan 20/25 mayıs gibi dedi
erken geldi bana ama ne yapalım dr öyle uygun olduğunu söyledi bebek için yani
yoksa sat a göre 3 hariran dı

kontrolun ne zaman?

ıyıyım valla seker gıremıyorum fazla bu aralar kontrolum 27 sınde ara kontrol ama en son gıttıgımde
konusuk hersey boyle gıderse normal olucam ama kesın olarak 37-38 de bellı olur dedı hastane ege saglık fıyatlar ıcınde dr 1750 alıyormus bu arada ben esımın ısyerınde sıgortalı oldugm ıcın ege saglıkta sgk gecıyormus ve hastanenınbır kısmını oduyormus ıste boyle cnm yanı daha kesın bellı degıl

kızlar bende haziran annesiyim 31+2haftalık hamişim benim bebegim sabahları 1-2saat çok hareketli ondan sonra hep sessiz en fazla akşama kadar 3-4 kez ufak dokunuşlar oluyo sizin bebekler nasıl birde birşey var benim bebegim erkek erkekler az hareket edermiş dogurumu
hoşgeldn cnmm
bnm bebiş kıpırdağın teki :nazar:
Kızlarrr biz geldikkk dr dannn...
Oğlum 2006 gr olmuş bana az gibi geldi kilosu senağlama
Kafa çapı büyük olduğu için sezeryan olacak ve 2 haziran allah kısmet ederse
Siz neler yapıosunuz???yaramaz bişi yok dimi?
pınarcım maş. oğluşunaa
oh ne gzll tarihde belli olmuşşş
bence oğlunun kgside gayet ii cnm tekrar maş :nazar:
neyse kimseler yok galiba, biz de mamamızı yiyelim cokacimcoook

cnm ben kesebiliyorum zorlanmaıyorumdaa
göbüşüm çok büyük değil ya belki ondandırrr cnmmm

iiakşamlar herkeseee

pinar gozunaydin...
batusa masallah kilosuda gayet guzell

binnurcum,pınarcım gözünüzaydın masallah büyütmüssünüz bebişleri bende bu hafta gidecegim ama belli degil günü koçişe baglı baglı bakalım

pınarcım maşallah batuşumuza, hiçte az değil kilosu, tombik olcak maşallah , takma kafana öyle şeyler
kızlar bişey sorcam, saçma belki ama siz ayak tırnaklarınızı kesebiliyormusunuz, ben eğilemiyorum koca göbüşümden, uzadı artık pençe gibi , eşime kes dicem ama etim keser diye korkuyorum, napıyorsunuz siz bu konuda ??

pınarcım maşallah kuzuna kilosu cok iyi

hoşgeldn cnmm
bnm bebiş kıpırdağın teki :nazar:
pınarcım maş. oğluşunaa
oh ne gzll tarihde belli olmuşşş
bence oğlunun kgside gayet ii cnm tekrar maş :nazar:
cnm ben kesebiliyorum zorlanmaıyorumdaa
göbüşüm çok büyük değil ya belki ondandırrr cnmmm
iiakşamlar herkeseee

Saolun canlarım evet normalmiş bana zayıf gibi gelmiş...Emelcim bende kesemiyorum ayak tırnaklarımı kuaförde kestiriyorum...

kıslarrrr biz geldik bugün dr a gittik prensesimi gördüm.:nazar: 2000 gr olmuş kuzum dr maaşallah 30 haftadasın 2000 gr dedi.tosun geliyomuş herşey normal. idrar tahlili de yaptı oda çokiyi. çok özlemişim kuzumu. çooooooook tatlıydı ama

ben geçmişi okuyayım

kıslarrrr biz geldik bugün dr a gittik prensesimi gördüm.:nazar: 2000 gr olmuş kuzum dr maaşallah 30 haftadasın 2000 gr dedi.tosun geliyomuş herşey normal. idrar tahlili de yaptı oda çokiyi. çok özlemişim kuzumu. çooooooook tatlıydı ama

ben geçmişi okuyayım

Havvacım maşallah kuzucuğuna

ben geçmişi okuyayım

gerçktende maş kuzuna cnmmm
kg si çok ii hakkatenn 30. haftada 2000 see
:nazar:
sen balık hapı içiomuydunn cnmm

ben geçmişi okuyayım

zuzucum masallah prensesine...
kilosuda cok ii masallah
seninde gozunaydinn

slm kizlar kimse muhabbet etmek istemiyor sanirim bu aksam...
yarin dr gitcez oglusumuzu gorcez
sabah sigortanin ilk ongun bebege gonderecegi bakici gelicek
konusma yapmasi gerekiyormus bizimle
yarin bizim icin heyecanli bigun olucak
saadetcim gecen sefer ayni gun gitmistik sanirim dr sen telaslanip gitmistin
kontrol gunun gelmedimi daha sen ne zamn gideceksin

Havvacım maşallah kuzucuğuna
teşekkürler pınarcım sen de görmüşsun kuzunu maşşallah batuşmuza.allah nazardan saklasın

gerçktende maş kuzuna cnmmm
kg si çok ii hakkatenn 30. haftada 2000 see
:nazar:
sen balık hapı içiomuydunn cnmm

sagol saadecim evt balık hapı içiyorum çok yarıyo gerçekten sen alıcaktın alamadın mı.

zuzucum masallah prensesine...
kilosuda cok ii masallah
seninde gozunaydinn

özlemcim sagol teyzesi hadi bakalım bakıcı eler konuşcak bizimle de paylaş emi konuştuklarını az bilgilenelim.

teşekkürler pınarcım sen de görmüşsun kuzunu maşşallah batuşmuza.allah nazardan saklasın

sagol saadecim evt balık hapı içiyorum çok yarıyo gerçekten sen alıcaktın alamadın mı.

özlemcim sagol teyzesi hadi bakalım bakıcı eler konuşcak bizimle de paylaş emi konuştuklarını az bilgilenelim.

canim bi an once nasil gondersek diye planliyorduk esimle:roflol:
hollandalilar bos bos konusmayi cok severler:mymeka:
umarim duzgun seyler anlatir

maşallah canım zeynep ' e koccaman kız olmuş tosuncuk
havvacım balık hapının markası ne dr mu önerdi kendin mi başladınn

slm kizlar kimse muhabbet etmek istemiyor sanirim bu aksam...
yarin dr gitcez oglusumuzu gorcez
sabah sigortanin ilk ongun bebege gonderecegi bakici gelicek
konusma yapmasi gerekiyormus bizimle
yarin bizim icin heyecanli bigun olucak
saadetcim gecen sefer ayni gun gitmistik sanirim dr sen telaslanip gitmistin
kontrol gunun gelmedimi daha sen ne zamn gideceksin
evet cnm ben telaşlanıp gtmiştim ayın 3 ündee
doktorum 20 25 gün sonra gel dediii
ben haftaya pztsi ayın 27sinde gtcem 23 gün sonra inşallah
sennde ii haberlerle dönmen dileğiyle inş cnmm

hmm bende aldım içiyorum daa ondan sordum cnmm zaten bnm ki 500mg sennki kaç mg

maşallah canım zeynep ' e koccaman kız olmuş tosuncuk
havvacım balık hapının markası ne dr mu önerdi kendin mi başladınn

marincap cnm banada havva sölmiştii
ben doktora sordum aldımm
al içebilirsin zararı yok dediii

tombikleeerrrrr nabıyonuz gızzz 2dakka kaçtım geldim iyimsiniz geçmişi okumam imkansızz tabikii havvacık minişini görmüşş maşallah tatlışşımm benim bende bugün gittim askeri hastaneye oğlişim 2kilo 57 gramm maşallah bizim minnoşlar topiş olcakk sanırımm bide kızlar doktor enson hepatit b testi istedi yarınada sormayı unuttum siz yaptırdınızmı kanmı alıyolar şırnakta yapmamışlar banaa

Back
X