günaydın tontişler bugün nasılsınız bakalım.dün bahar havası vardı bugün yine hava kapalı yağmur yağacak sanırım.
günaydın vildancım nasılsın evt hava kapalı.görüşelim canım belki yarı karacabey giderim
dün dr a gittim çok yoruldum.başım ağrıyo.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın tontişler bugün nasılsınız bakalım.dün bahar havası vardı bugün yine hava kapalı yağmur yağacak sanırım.
Kızlarr biz geldikkk sabah aç karnına tahlile gittik bi sürü kan aldılar,idrar verdik inşallah sonuçları iii çıkar...siz napıosunuz?minicikleriniz napıo?
Canım benim kansızlığım var dr kontrol altında tutuyor ayda bir tahlil yapılıyor,birde kum dökmüştüm ya idrarda kristale bakıolarrr.....gözün aydın şimdiden...Batuhan iii tatlım uyuyoinşallah canım iyi çıkar .Neden tahlil yaptırdın ben kaçırdım sanırım.
bebişim iyi sabah oynuyordu uyudu sanırım şimdi hiç sesi çıkmıyor.Babasını bekliyor sanırım babamız yoktu 2 gündür kahraman maraşa gitmişti 1 saat sonra burda kısmetse.Alışık olmayınca çok zor .senağlama
senin bebiş nasıl canım.
Evet tatlım aç karnına olunca tahlil sabahın köründe gittik yedim hemen oğluşum acıkmıştı,karnımızı doyurduk uyuyo şimdi güzel teyzesiii delikafaduldenErkencisin pinarcim...
Hemen birseyler yede tansiyonun düsmesin...
canım maşallah senin kız benim oğlandanda tontiş .çok iyi vallah.Allah nazardan saklasın.41 kere maşallah.
pınarrrrrrrrrrrr iyi olmana sevindim işallah tahlillerin temiz çıkar.batuşu öptük
teşekkürler vildan teyzesi.bizim oglumuz nasıl.iş için mi gitti eşim allah kavuştursun canım
Canım benim kansızlığım var dr kontrol altında tutuyor ayda bir tahlil yapılıyor,birde kum dökmüştüm ya idrarda kristale bakıolarrr.....gözün aydın şimdiden...Batuhan iii tatlım uyuyo
Evet tatlım aç karnına olunca tahlil sabahın köründe gittik yedim hemen oğluşum acıkmıştı,karnımızı doyurduk uyuyo şimdi güzel teyzesiii delikafadulden
tombikleeerrrrr nabıyonuz gızzz 2dakka kaçtım geldim iyimsiniz geçmişi okumam imkansızz tabikii havvacık minişini görmüşş maşallah tatlışşımm benim bende bugün gittim askeri hastaneye oğlişim 2kilo 57 gramm maşallah bizim minnoşlar topiş olcakk sanırımm bide kızlar doktor enson hepatit b testi istedi yarınada sormayı unuttum siz yaptırdınızmı kanmı alıyolar şırnakta yapmamışlar banaa
günaydın güzel anneler umarım herkes iyidir birazdan dr gidiyoruz çok mutluyum 5 hafta olmuştu bakalım kızım büyümüş mü
oyyoyy narencim maşhh oğluşuna canım.. çok şeker annesi uyuyor galiba orada.. maşhhh..
vildancım yerim senin furkanını ne tatlı öyle yaaaa maşallah.
sağol canım gerçekten bu 2.oldu çok net fotoğrafları çıkıyor sürekli elimde ama kimseye benzetemiyorum.Doğacağı günü iple çekiyorum vallah.geçen bir yerde görmüştüm ultrason fotoğrafı ve doğduktan sonraki halleri vardı bebeklerin birbirine çok benziyordu. Burada ten,saç ve göz rengi belli değil bir tek.
canım sen özelde msj alamıyosun açık değil heralde sen bana at ben çağrı atayım sana.