2009 Haziran Anneleri!!

SEMACIM
arkadasinin da basi sagolsun, insallah cabucak atlatir bunu
o kadar zor ki, Allah kimsenin basina vermesin
yeni bir bebek herseyi unutturuyor, biraz zamana ihtiyacı var
Allah yardımcısı olsun

k k açık kalsında ev süpüreyim azcık veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cuma günü annem annannem teyzem geliyolar çokkkk heyecanlıyım.ama az kalacaklar 2 güncük. dönmeleri lazım olsun oda yeter.

nebileyim hiç görmedim ki semoş.bamya kadar haa oyyyyy yerim cağatayımızı.
artık merakımızı oğlumuz olursa gidercez

bamyadan da küçüktürde ultrasonda biraz büyük görünüyo yaaa ben sana doğunca özelden yollarımm hahahahahahah öfff kıs olsa işte süsüyle püsüyle uğraşıyon erkek olunca fazla bişeyi olmayınce elde olanla idare eiyon yani pipisi kalıyo sanırsamm hahahahahahah:roflol:

SEMACIM
arkadasinin da basi sagolsun, insallah cabucak atlatir bunu
o kadar zor ki, Allah kimsenin basina vermesin
yeni bir bebek herseyi unutturuyor, biraz zamana ihtiyacı var
Allah yardımcısı olsun

saol canım atlatır umarım allahtan hamile kalmaya engel bi durum yokta kendini avutabiliyo normal doğurdu bi de bebek istediği ilk aydan hamiş kalmıştı şükür yanii ondan içimizbiraz olsun rahattt evet canım allah yardımcısı olcakk kıs zaten sorunlu başlamıştı hamişliğğe sonra babası vefat etti şimdi de bu ama inan yinede umutlu olucak yine diyo ne bilimmm bende açıkcası utanıyorum aramaya ben hamileyken hep ona kendi bebeğini hatırlatıcam gibi geliyo aramasam içim rahat etmiyo napcamı şaşırdımm

k k açık kalsında ev süpüreyim azcık veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cuma günü annem annannem teyzem geliyolar çokkkk heyecanlıyım.ama az kalacaklar 2 güncük. dönmeleri lazım olsun oda yeter.

ayy gözün aydın kuşummmmmmm inan o 2 gün ne iigeliyo insana benim annecimde 2 güncük kaldı ama çok ii geldi hasretim dindi azıcıkk

ay cok hossun sema
hic bu yonden dusunmemistim ben oglan cocuklarini

aslında erkek anneleri kıs annelerini kıskanıp pipiyle övünüp duruyolar hahahahahahaah napalım eğlence çıkıyo işteeee ben onun o küçük bamyasını yaradana kurban olurummmm

semacım senn içinde zor arasan bi türlü aramasnnn bi türlüüü
kolay gelsn sanaa bu durumdaaa

Sema hic oyle dusunme
sen yine de ara, ozellikle boyle zamanlarda arayan da aramayanda cok biliniyor
sana sormadikca hamileliginden bahsetmezsin
ama bence mutlaka ara, sesini duymaya ihtiyacı olacaktır
ama ziyaretine gitmeni tavsiye etmem
nitekim ki benim evime halen 9 ayliktan kucuk bebek girmedi
ve ben o gunden beri hiç bebek sevemedim
seni gorunce etkilenebilir

Sema
ben sadece yasadiklarima gore sana yol gostermeye calistim
ben o zamanlar oyle hissetmistim ama aramayanları da defterden sildim yani

öle valla saadetçim dün aradım konuştum hergün aramak geliyo içimden ama hep ağladı dün insan üzgünken yakınlarının sesini duyunca daha bi içlenir ya ben de bu durum hamile olmam sebebiyle 2 kat oluyo işteeeee

neyse bu konuyu kapatalım kimse etkilensin istemem sadece dua edin istedim o kadarrrr

canım istesemde gidemem ziyaretee istanbulda zaten arkadaşımmm aradım aramazmıyım olayın olduğu gün eşini annesini aradım bi arkadaşımız daha var 3müz çok iiyizdir onu da aaradım sık sık haberini aldım ii olduğunu konuşcak duruma geldiğini duyar duymaz aradımmm

Sema
ben sadece yasadiklarima gore sana yol gostermeye calistim
ben o zamanlar oyle hissetmistim ama aramayanları da defterden sildim yani

saol canım benim çok saol tavsiyelerin içinnn yok yok o silmez beni aradım ben arıcam da o kıs kardeş gibiyizdir bizzz 13 yıl aynı binada oturduk hergünümüz beraber geçtii

Kızlarrr marincap balık hapını aldım eczaneden günde 1 tanemi içilecek???

bana eczane günde 1 tane dediii cnmm ben günde 1 içiyom
vitamin ve kan ilacıda kullanınca pınarcım

bildiğim kadarıyla pınar gunde 1 kere
ama doktor bana aksam demisti, cunku istahi cok acarmis, yemegi fazla kacirirsin demisti

Selam kizlarrrrr,,,

bebislerini gören annelere gözleri aydin diyorum.. Masallah bebislerinize kizlar...

Semacim arkadasinin basina gelenleri okudum , tüylerim ürperdi canim ...Basi sagolsun..Allah evlat acisi vermesin kimseye yarabbim...

Ben sabah akşam içiyorum marincapı, eczacıda öyle demiş, doktorda devam et dedi, kaldı şurda zaten 4 haftam azcık tombişleşsin kuzum, gynoferon demir hapı bir tane, calsiyum sandoz 1 tane alıyorum, birde magnezyum sabah akşam zorunlu tansiyonu düşürüyormuş. doktor hiç aksatma dedi
aaa içmedim bu sabah :1shok:

Canım maşallah kuzuna kocaman olmuş sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…