maaşallah yeşimcim kızına fazla yorma kendini.
hayırdır saadetcim hiçde rüyadan anlamam ki.burda bi komşu var yen dogum yaptı 1 ay oluyo 9 ay boyunca kız dediler anannnnnnnnn bi doğdu ki erkek.:1shok:herşeylerini pembe almışlardı.bende her gittiğim de dr soruyorum kız mı diye dr a böööööööö geldi sormamdan ama napıyım garantiye alıyorum. tabi allah bilir saglıklı olsun da kız erkek önemli değil.
anladım yeşimcimmm hayırlısı olsun canım sağsalim atlatalım inşallah kalan haftaları hepberaber
maaşallah yeşimcim kızına fazla yorma kendini.
hayırdır saadetcim hiçde rüyadan anlamam ki.burda bi komşu var yen dogum yaptı 1 ay oluyo 9 ay boyunca kız dediler anannnnnnnnn bi doğdu ki erkek.:1shok:herşeylerini pembe almışlardı.bende her gittiğim de dr soruyorum kız mı diye dr a böööööööö geldi sormamdan ama napıyım garantiye alıyorum. tabi allah bilir saglıklı olsun da kız erkek önemli değil.
saadetçim benim bu 2.hamileliğim geçen yıl temmuz annelerinin arasındaydım ama malesef bebeğimi 35.haftamda hiç neden yokken kaybettik hareketlerinin durmasından ben anladım araştırma falan yapıldı ama hiç bi problem yoktu.Ben kısmet iilmiş diyorum.Allah böle bi olayı kimseye yaşatmasın banada bidaha yaşatmasın canım
semoşum cevabı verdim sora msj gördüm sezeryan erken olacağı için dr madur olmamı istemedi o yüzden verdi raporu
saadetçim benim bu 2.hamileliğim geçen yıl temmuz annelerinin arasındaydım ama malesef bebeğimi 35.haftamda hiç neden yokken kaybettik hareketlerinin durmasından ben anladım araştırma falan yapıldı ama hiç bi problem yoktu.Ben kısmet iilmiş diyorum.Allah böle bi olayı kimseye yaşatmasın banada bidaha yaşatmasın canım
semoşum cevabı verdim sora msj gördüm sezeryan erken olacağı için dr madur olmamı istemedi o yüzden verdi raporu
amin canım.....hım anlaıdmmm cnmmm
ok geçmiş olsunnn
birdaha ne sen yaşa nede başkaısıı inşallahhh
gerçekten çok zor bi durummm
yeşimcim benimde en yakın arkadaşım 4 gün önce kaybetti bebeğinii onunda herketleri durmuş şu an incelemedeler 36 haftalıkdı onunda allahım kimseye yaşatmasın daha ancak dün arayabildim kimse etkilenmesin diye yazmamıştım buraya ama konusu açılmışken dua isterim hepinizden arkadaşım içinnnn
havva benim sormama gerek kalmıyo oğlum pipiyi dayıyo ultrasona görmeyene aşkolsunnn hahahahahhaha ama kızlarda bazen şaşma olabiliyomuşşş
uyumuyordu çünkü vurup duruyordu.Ama öyle çıkıyor hep gözler kapalı.Teyzemizde vardı kontrolde .gözleri kapalı göz renginide göremedik dedi.doktorumuzda ooo beklentileriniz çok yüksek o kadarını söyleyemiyorum tıp o kadar gelişmedi daha dedi.
günaydın hazıran anneleriii :)
doktora gıttım kbb ye sımdı geldım.doktor enfeksıyon var ama ılerlememıs dedı agızdan alınan hamılelerın kullandıgı bı antıbıyotık verdı bakalım ınsallah gecıcekkk :))
kendı doktorum amelıyattaydı olsaydı bebegımı gorucektım ama pazartesıye randevu aldım pazartesı mınık oglumu gorucem ınsallah donmustur başı artık :ecrin_bebek:
oohhh herkes bebişini görüyo bu aralar bende bugün minik erkeğimi görücem:)
28 marttan beri görmüyorum kuzumu, onun için süslendim, incilerimi taktım...
Eşim çok kıskanıyo aşkımızı, ama çaktırmamaya çalışıyorsengözlerimebaksanab
semacım ben 30.haftamdayım erken alıcakya o yüzden 32.hafta çalışabilir raporunu erken verdi dolayısiyle 2 hafta erken ayrılcam canım.Doğumdan önce 2-3 hafta kısmetse evdeyim.
amin canım sağlıklı olsunda ne olursa olsun.Yanlız erken alınacağı için pek öle tombiş doğma şansı yok malesef.
gerçi evlat evlattır ama insan kendini alıştırıyor severken bile ona göer eseviyorsun.. acayip bişi olur herlade.. ama kzııdır benimki sanmıyorum erkek olsunn :))
amin canım.....
çok zor bi durum ama herşey Allah tan yapacak bişey yok.Veren Allah alan Allah bek bana gene verdi kısmetse tabi onada verir
çok merak ettim kız nasıl bişey pipisi ultrasonda.hiç görmedim ultrasonda böyle uzun bişey mi.dr gittiğinde pipiden de poz yaklatsana
semoşşcummm başı sağolsun arkadaşınınn
bu ölümler durdk yere neden oluyor kii acabaaa
yaaa
semacım arkdaşın için çok üzüldüm(
Rabbim sabırlar versin yaa.. ne zor bişi bu(
başı sagolsun semoşum arkadaşının zor gerçekten allah göstermesin.
ALLAHIM BEBEKLERİMİZİ BİZE BAĞIŞLASIN.........................AMİN....................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?