2009 Haziran Anneleri!!

havva benim sormama gerek kalmıyo oğlum pipiyi dayıyo ultrasona görmeyene aşkolsunnn hahahahahhaha ama kızlarda bazen şaşma olabiliyomuşşş

anladım yeşimcimmm hayırlısı olsun canım sağsalim atlatalım inşallah kalan haftaları hepberaber

çok sağolun kızlar.....

hadi yaaa
amannn inşallah böle bşy başımıza gelmezz vallaaa herşey pembe ne olur yoksaaa aman allahımmm

hım anlaıdmmm cnmmm
ok geçmiş olsunnn
birdaha ne sen yaşa nede başkaısıı inşallahhh
gerçekten çok zor bi durummm

yeşimcim benimde en yakın arkadaşım 4 gün önce kaybetti bebeğinii onunda herketleri durmuş şu an incelemedeler 36 haftalıkdı onunda allahım kimseye yaşatmasın daha ancak dün arayabildim kimse etkilenmesin diye yazmamıştım buraya ama konusu açılmışken dua isterim hepinizden arkadaşım içinnnn

kızlar biz biraz işimizin başına dönelim gene görüşürüz hepinizi öpüyoruma.s.a.s.

hım anlaıdmmm cnmmm
ok geçmiş olsunnn
birdaha ne sen yaşa nede başkaısıı inşallahhh
gerçekten çok zor bi durummm
amin canım.....

çok zor bi durum ama herşey Allah tan yapacak bişey yok.Veren Allah alan Allah bek bana gene verdi kısmetse tabi onada verir

havva benim sormama gerek kalmıyo oğlum pipiyi dayıyo ultrasona görmeyene aşkolsunnn hahahahahhaha ama kızlarda bazen şaşma olabiliyomuşşş

çok merak ettim kız nasıl bişey pipisi ultrasonda.hiç görmedim ultrasonda böyle uzun bişey mi.dr gittiğinde pipiden de poz yaklatsana

semoşşcummm başı sağolsun arkadaşınınn
bu ölümler durdk yere neden oluyor kii acabaaa
yaaa

anladım canım.. doğru tabi bebişler devamlı gözleirni açmıyorlarki anne karnıdna.. benimkide laf iştee:))

geçmiş olsun canım.. hadi hayırlı haberlerl gel inşş...

ohh ne güzel işte canım.. iyi haberlelr gel sende.. benimde c.tesi kontorlüm.. iple çekiyorum.. sanırsam bizde bundan sonra 15 güdne bir gideriz..):)

olsun canım sağlıklı olsunda.. dışarda meme emdikçe hzıla büyüyorlar zati..
semacım arkdaşın için çok üzüldüm(
Rabbim sabırlar versin yaa.. ne zor bişi bu(

başı sagolsun semoşum arkadaşının zor gerçekten allah göstermesin.
ALLAHIM BEBEKLERıMıZı BıZE BAĞIŞLASIN.........................AMıN....................................

ya bu cinsiyet için banada hep komşular diyor.. son anda süpriz olmasın falan diye.. ama ayrıntılıda 4 boyutludada baktı dr kız dedi.. sanırsam değişmez artık bu saatten sonra:))valla çok fena olur doğunca erekk olursa.. şok oluruum resmen:))

gerçi evlat evlattır ama insan kendini alıştırıyor severken bile ona göer eseviyorsun.. acayip bişi olur herlade.. ama kzııdır benimki sanmıyorum erkek olsunn :))

gerçi evlat evlattır ama insan kendini alıştırıyor severken bile ona göer eseviyorsun.. acayip bişi olur herlade.. ama kzııdır benimki sanmıyorum erkek olsunn :))

evt canım insan alışıyo karnında kızım demeye yada oğlum demeye.kızdır kızdır işallah.benim kide kızdır işallah

amin canım.....

çok zor bi durum ama herşey Allah tan yapacak bişey yok.Veren Allah alan Allah bek bana gene verdi kısmetse tabi onada verir

öle tabi canım arkadaşım da çok güçlüdür eminim yeniden hamiş kalır hemen normal doğumla aldılar zaten sorun yok yaniii

çok merak ettim kız nasıl bişey pipisi ultrasonda.hiç görmedim ultrasonda böyle uzun bişey mi.dr gittiğinde pipiden de poz yaklatsana

haha el kadar bebişin pipisi nasıl uzun olsun çatlakkk böle yumurtalıkları görünüyo torba gibi üstüne de bamya kondurmuş gibiii utanmaz bazen eli bile orda oluyoo anam yok isteyemem dr dan görmemiş der babasıda ısrar ediyo ama istemem

semoşşcummm başı sağolsun arkadaşınınn
bu ölümler durdk yere neden oluyor kii acabaaa
yaaa

sağol canım araştırıyolar şu an inşallah bi sebebi vardır da önlem alır arkadaşımmm takmayın fazl üzmeyin emi dua edin yeterrr hayırlısı diye dua etmiyomuz hep arkadaşım da hayırlısı böleymiş diyo zatennn
semacım arkdaşın için çok üzüldüm(
Rabbim sabırlar versin yaa.. ne zor bişi bu(

canım zor tabi ama takdiri ilahi yapcak bişe yok dua etmekten başka bi de arkadaşım normal doğum yaptı o haldeyken bana dua etmişş canım yaaa 13 yıllık arkadaşım kardeş gibiyizdir mayısda anne olcaktı işte allah nasip etmedi napalım bi daha hamiş kalırrr

başı sagolsun semoşum arkadaşının zor gerçekten allah göstermesin.
ALLAHIM BEBEKLERİMİZİ BİZE BAĞIŞLASIN.........................AMİN....................................

saol canım AMİNNNN rabbim kimseyi evladıyla sınamasınnn çok zorrr

YESIMCIM
kızını görmüşün, masallah kilosu da yerindeymis
raporunu da almisin, artik doktor ne zaman derse o zaman dogum yaparsin
bizim icin bebegin sagligi daha onemli, ama doktor tedbirini aliyor, daha once alacak bebegi
insallah saglicakla alirsin kizini kucagina
darisi basimiza

nebileyim hiç görmedim ki semoş.bamya kadar haa oyyyyy yerim cağatayımızı.
artık merakımızı oğlumuz olursa gidercez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…