2009 Haziran Anneleri!!

sohbet koyulasmıs valla :)
SEMAbamya demıssın canım kıymalı bamya cektı vallahi aşk olsun

ay özür dilerim canımmm kusura bakma dondurulmuş falan bulamazmısın ki hiç düşünemedimm çok pardonn
Kuzum takılmıom ama acıcık tombiş olsun die içiyim dedim kızmaaa delikafadulden

ii bakalımm sen yine iç ilacını cicim de bak benim abim 5 kilo doğmuşşş doğduda nolduu hala tontişşşşşşş haberin olsunnn hemde 4 yaşına kadar emmiş dana ama hastada çok olmuş ben 3900 doğmuşumm ama allaha şükür lise sonda romatizma ve pko olana kadar hiç sıkıntım olmadı şükürrrrr sağlıklı olsunlarda zyıf olurlarsa bol sütümüzle tontiş yaparız biz onları ehehehehehekaydirigubbakcemile5:CüvCüv:

oy yesinler onu keyfine de çok düşkün bi erkek olucak anlaşılannnn maşallah ona boyu uzun olcak filinta gibi sanada maşallah özlemimmm

Son düzenleme:
ay bi tek hastaneye koycağım nevresim kaldı onu da ütülersem ütü işim biticekkkk çantamı doldurucam hemennn ama doldurmadan resmini çekerim tek tek içine koyduklarımı yazarım nacizane fikir olur belki sizlere deee

ay semacım ne güzel bütün işlerini bitirdin darısı başımıza yarın kocam evde kısmetse kemeraltına gitcez hastane çantamla gecelik pijamam bir de bebeğin uyku seti kaldı onları alcaz güzel bulabilirsek.sonra bende cumartesi günü yıkıcam bebişimin eşyalarınıkaydirigubbakcemile5

bende bebegımın kıyafetlerının etıketlerını cıkardım daha yıkamadım cuma yıkarım herhalde :)))
bu arada kıyafetlere ole bı etıket koymuslarkı kocaman kocaman sınırlenmemek elde degıl onları kesene kadar canım cıktı valla

Özlemcim maşallah oğluşunaaa

Semoşum haklısın tatlımmm sustummmm

kızlar bebeklerimize su vercekmiyiz yeni doğduklarında inanın ben bunu bilmiyorum kimi verilir kimi verilmez diyo anne sütünün%80 su diyorlar.a.annem melekler sular :roflolnları diyo su verirsen meme emmez diyo siz neler yapacaksınız etrefta yeni bebekleri olanlar ne yapıyor bir de dr.soralım kaç kişiyiz bakın burda bir çok dr.fikrini öğrenmiş oluruz

ZEZE85 maşallah oğluşuna aman nazar değmesin ınsallah bende bu ay 1 kılo almısımdır tartılmıyorum moralim bozulmasın diye cokacimcoook

önce doktoruna sor tatlım ama benım kursta ogrendıgım kadarıyla 6 ay su verılmıyor yanı bebek sut emmerse.ama arada kasıgın ucuyla verın ıcıyorsa ara ara verın demıstı egıtmen .ama sutu ıcıyorsa 6 aya kadar vermıycem ondan sonra yavas yavas ek gıdalara gecıcem zaten
he bıde bayanlar bunuda gecen gun ogrendım evde pısen yemegın suyunu cay kasıgıyla cok kucuk bebegın agızına verın dedı egıtmen en azından yemegın tadını bılsın ılerde yemek secmesın dıye .cok kucuk ama sadece yalamalık yanı belkı bılıyorsunuzdur :içelim:

yok canım yaa anne sütü aldığı sürece su verilmiyo diye biliyorum.. ne zaman ek gıdaya gçersek veya hazır mamaya o zaman vericekmişiz diye biliyorum umarım doğrudur

benim merak ettiğimde emzik olayı :ecrin_bebek:. kimi ver diyo kimi verme ama ben vermek istiyorum ama ne zaman :uhm: bakalım hayırlısıyla doğsunda

zeze maşallah canım kuzuna.
pınar bende verilmez diye biliyorum ilk 6 ay anne sütü.emzik olayıda bende vermem diyorum ama çok aglar baş edemezsem belki veririm.

1 ay emzik biberon vermeyin diyolar meme ucu şaşkınlığı yaşamasın diye emme refleksini tamamlamayan bebek emzik emiyormuş teyzem ben sadece uyku zamanı veriyordum uyuyunca alıyordum böylece uyku saatini biliyordu diyor.hem yararlı falan diyorlar ama kesmesi de zor oluyor emzikten hiç alıştırmasak daha iyi.bebekle alakalı kimi bebek emzik almıyor.kardeşimde gazi üniversitesinde çocuk gelişimi öğretmenliğini okuyor oda emzirdikten sonra 1 çay kaşığı falan su vermen gerekiyor ağzında pamukcuk oluşmasın diye diyor

allahtan annem gelecek ama yine de büyüklerinde yanlış yaptıkları, uyguladıkları şeyler yok diil inşallah kavga etmeyiz :tomato: ne diyim delikafadulden

nerde canım sadece kıyafetleri yıkadım ütüledim hastane çantama da evde olanları koydum daha eksiklerim varrr bebişin yatağı faln bişe almadık mayıs da halletcezz daha evi boyucaz bebişin odasının yerleri cilalancak çok iş var ama yavaş yavaş halledicem işte allah bi kolaylığını verir zatennn:CüvCüv:

emzik 40 ı çıktıktan sonra başarımda su olayını veririm heralde o sıcakta bebişler susamazmı yaaa benim annem abimin oğlunu hep verdi kaşıkla hem kabızlığı da önlüyooo gaz içinde ii oluyooo ne bilim doğunca tecrübeyle öğreniriz heraldeeee ay ben bugün yoruldum yaaa azcık uzanıp dinlicem kendinize ii bakın belki sonra yine gelirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…