• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

slm kizlarr..
drdan geldik simdi..
oglusum 1kilo700gr.boyuda 41 cm:nazar:
drumuz gayet iyi gidiyor dedi
dogum pozisyonunu almamis daha oylece oturuyordu
hic durmadi yine kipir kipirdi:nazar:
3 tupte kan verdik
bende 1 kilo almisim yine..drda diyor hep bir bir gidiyorsun

maş cnm yakışıklıyaaa :nazar:
gözün aydın sennde

iiakşamlar herkese biz ev gezmesinden geldik kızımla tam 2 kapı yaptıkk
bugün herkesin beni çağıracağı tuttu
kocişde yok nöbetçiii
ama yaprak dökümü varrrr hihoyyyt

hepinize tskler kizlarr...
buarada sabah gelen bebek bakicisinida anlatayim..
eksik olan seyleri soyledi bendeki tek eksik
yataginin icine 2 adet sicak su torbasi saga ve sola konulacak ama metal sise seklinde olanlardan
uzerine havlu kilif geciyor boylece bebegin surekli sicak kalmasi saglaniyor..
temmuzda gerek olmaz dedim ama hayir ilk on gun bebegin beyin dokularini icin sicakta olmasi gerekiyor dedi bunlari mecbur almam gerektigini soyledi
ilk on gun evde camasirdan bulasiga kadar herseyin yapilacagini soyledi
benim yatagimin yukselmesi gerektigini soyledi
bakicinin daha ii yardim edebilmesi icin
iste bole..

YESIMCIM
kızını görmüşün, masallah kilosu da yerindeymis
raporunu da almisin, artik doktor ne zaman derse o zaman dogum yaparsin
bizim icin bebegin sagligi daha onemli, ama doktor tedbirini aliyor, daha once alacak bebegi
insallah saglicakla alirsin kizini kucagina
darisi basimiza
sağol canım .sabiki kilosu son sorulacak olay ben sadece sağlığı ile ilgileniyorum umarım hiç bi problem yaşamayız
Canım maşallah kuzuna kocaman olmuş sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh
teşk.pınarım aminnnnnnnnn
Yeşimnur maşallah kızına 37 inci hafta erken değilmi?
Havvacım gözün aydın, anneciğin geliyormuş , hasret giderirsin doya doya , kimse anne gibi olmuyor
erken ama bahsettim okumamışsın emelcim ben geçen sene 35.haftamda neden yokken bebeğimi kaybettim bu benim 2.bebeğim deneyimliğim yani...araştırmalar ve tetkiklerde herhangi bir şey çıkmadı.Doktorum bebeği tehlikeye atmamak adına 37.haftada alamaya karar verdi bakalım kısmet artık gerisi Allah tan
burada izin vermiyorlar semacım ama sen yine de götür şansını dene :)))

havvacım yeşimcim gözünüz aydın kızlar maşallah ne kadar kocaman olmuş kızlarınız allah nazarlardan saklasın böle devam ederler inşallah
saolasın narenim
canım maşallah bebişine kocaman olmuş.Sanırım hpimizin bebekler tontiş olacak anlaşılan.Allah kurtarsın hepimizi canım.Hayırlısı ile alalım kucağımıza.
sağlıklı olsunlarda gerisi önemli diil canım.zayıf olsun ama sağ salim kucağımda olsun..
slm kizlarr..
drdan geldik simdi..
oglusum 1kilo700gr.boyuda 41 cm:nazar:
drumuz gayet iyi gidiyor dedi
dogum pozisyonunu almamis daha oylece oturuyordu
hic durmadi yine kipir kipirdi:nazar:
3 tupte kan verdik
bende 1 kilo almisim yine..drda diyor hep bir bir gidiyorsun

özlemcim maşallah oğluna Allah nazarlardan saklasın canım.

yataginin icine 2 adet sicak su torbasi saga ve sola konulacak ama metal sise seklinde olanlardan
temmuzda gerek olmaz dedim ama hayir ilk on gun bebegin beyin dokularini icin sicakta olmasi gerekiyor dedi bunlari mecbur almam gerektigini soyledi
iste bole..

hmmmm
sağol cnm paylaştığın içinnn
evet sıcaklık bebekler için önemliii

iste bole..

ne ilginç ben hiç bunları duymamıştım özlemcim bizede fikir olur sen bizimle bunları ne kadar çok paylaşırsan o kadar çok seviniriz bizede örnek olur.Yanlız senin yatağın neden yüksek olucak anlamadım.

saadet maşallah canım gez tabi insan görmek ii geliyooo yaşasın dizin var heeee seni kolik sein bağımlı hahahaah benmkide yarınnnn kurtlarrrrrrr:jeyyar:

özlem sanırım o sıcak su torbaları bana lazım olmıcak evim en üst kat ve çatı yok teras direktt ve evim çok çok çok sıcak olur benim gündüzleri denizde akşamları sahildeki kafelerde geçer yazlarımızzz bakalım bu yaz bebişle evde napcazzz yanıcazzzzz

kıslar hastane çantam bitmek üzere bi kaç eksiğim kaldııı alıncak içine koncakkk ay gözümün önüne koyamadım görür görür doğurasın gelir diyeee göğüs pedi hasta pedi normal ped bebek bezi loğusa bandı(saçım için) çorap göğüs ve pişik kremim kaldııı onları da cuma alabilirim sanırımmm herşeyi yıkadım ütüledim misler gibi koydum allahım hayırlısıyla hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip eder ve bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımızaa inşallahh

slm kizlar uzun zamandir giremedim.haftasonu annemgile giitdik dün döndük daha. ve bugün hemen komsumdan beni biraz üzen vede sasirtan telefon aldim, ortak arkadasimiz vardi oda hamisdi aramizda ´hafta vardi.yüksek tensionundan dolayi 2 gün önce acil hastaneye alinmis ve bugün sezeryanla bebegini almislar.suan ikisininde durumu cok sükür iyimis.lütfen duan edin sizlerde.gecmisi haliyle pek okuyamadim bebegini görenller olmus hepinizin meleklerine masallah gözünüs aydin.....

evet sema ii geliooo değişiklikkk
nese ben kaçtım malum dizim başlıooo
hoşçakalın

semacim benim evimde cok sicak..
bide otomatik olarak odalari istedigim isiya verebiliyorum bende bunu soyledim ama canim yataginin icinde bu sicak su siseleri mutlaka olacak dedi
beyin dokularinin esnemesi icin falan filan
ama ben tam ceviremiyorum

ok özlemcim annadım burda hiç duymadık da ondan şaşırıyoz böleeeee neyse bakarık artık duruma göre bizde çakmasını yaparık sizin adetlerinnnn

neyse bende kaçıyorum uzanayım artık belim koptu bugün yaaaa

kıslar şu bebişin giysilerini yıkayıp ütülemeyen varsa bi an önce yapsın yoksa başa çıkılmazzzz zor oluyo ben koltukta oturdum oturrarak yaptım ama yine de çok yoruldum benden tavsiye sizeeee

iste bole..

zezem bende gelip orda dogurabilirmiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. leylegi ne yaptın
aldınmı tatlım

kıslar hastane çantam bitmek üzere bi kaç eksiğim kaldııı alıncak içine koncakkk ay gözümün önüne koyamadım görür görür doğurasın gelir diyeee göğüs pedi hasta pedi normal ped bebek bezi loğusa bandı(saçım için) çorap göğüs ve pişik kremim kaldııı onları da cuma alabilirim sanırımmm herşeyi yıkadım ütüledim misler gibi koydum allahım hayırlısıyla hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip eder ve bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımızaa inşallahh

canım allah bütün dualarını kabul etsin temiz kalpli arkadaşım benim

slm kizlar uzun zamandir giremedim.haftasonu annemgile giitdik dün döndük daha. ve bugün hemen komsumdan beni biraz üzen vede sasirtan telefon aldim, ortak arkadasimiz vardi oda hamisdi aramizda ´hafta vardi.yüksek tensionundan dolayi 2 gün önce acil hastaneye alinmis ve bugün sezeryanla bebegini almislar.suan ikisininde durumu cok sükür iyimis.lütfen duan edin sizlerde.gecmisi haliyle pek okuyamadim bebegini görenller olmus hepinizin meleklerine masallah gözünüs aydin.....

canım allah saglık versin bol bol arkadaşına ve bebgine . şükürler olsunki iyiymiş durumları inşallah bi sorun yaşamadan geçerler evlerine

canım allah saglık versin bol bol arkadaşına ve bebgine . şükürler olsunki iyiymiş durumları inşallah bi sorun yaşamadan geçerler evlerine

öyle canim ya amin, benimde duydugum durumlari iyimis, öglen gerceklesdi dogum. ben anca haftasonu ziyaretine gidicem arkadasimin, yazik zaten cok korkardi.baya korkmus ameliyata gitmeden .

Back
X