• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

arkadaŞlar bu gebelık Çızelgesıne resım eklım dedım yaptım ama lınkı yapıŞtırıyorm olmuyo neyı yanlıŞ yapıom anlamadım yardımmmm

özlemcim bebişini görmüşsün maşallah herşey yolundaymış.darısı başıma çok özledim kuzumu bende.
semoş sende işlerini baya kolaylamışsın bitmiş sayılır.benimde hast.çantam hazır öylece beni bekliyor kaç gündür.bu arada yarın benimde annem gelcek bursadan çok mutluyum.uzak olsakta çok şükür yalnız değiliz kızlar.

buarada kizlar sunuda solimm
hamileyken dudagimdan ucuk cikti biliyorsunuz
esiminde cikmisti
ikimizinde bebegi opmesi kesinlikle yasakmis
bide her bebege dokunacagimizda ellerimizi bi sabun onerdi onla yikamaliymisiz
ayrica bende antikor yetersizligide oldugu icin boyle korucaz bebegi

slm kizlar uzun zamandir giremedim.haftasonu annemgile giitdik dün döndük daha. ve bugün hemen komsumdan beni biraz üzen vede sasirtan telefon aldim, ortak arkadasimiz vardi oda hamisdi aramizda ´hafta vardi.yüksek tensionundan dolayi 2 gün önce acil hastaneye alinmis ve bugün sezeryanla bebegini almislar.suan ikisininde durumu cok sükür iyimis.lütfen duan edin sizlerde.gecmisi haliyle pek okuyamadim bebegini görenller olmus hepinizin meleklerine masallah gözünüs aydin.....

Nezocum cok gecmis olun arkadasina, allahtan ikiside iyilermis...

mytickerz.com dan yapıyorum 3 link çıkıyo hepsini denedim olmuyo

Olmus iste canim...

narencin sen bilirsin profil resmimi değiştircemde yardımcı olurmusun.kullanıcı panelinden profil değiştirden yaptım ama hata oluştu dedi.doğru yoldamıyım ki?

slm kızlar biz geldik dr gittik kızım dönmüş pozisyonunu almış hazır bekliyokaydirigubbakcemile3 dr yeri pozisyonu çok ii dedi %95 normal dogumu yaparsın çok rahat dedi inş.:Saruboceq: 1kilo650 gr olmuş gelişimi gayet ii kız bebege göre normal dedi daha fazla olsaydı iri bebek kabul ederdik onuda istemiyoruz dedi.sonra alışverişe gittik arkadaşla tam 5 saat gezmişiz:utangac: alışveriş yaptım bir sürü kendime yaptım bu sefer bide bebek sekeri için melekler aldım bi kısmınada güller yapmıştım yoruldum ama

ne güzel normal doğum yapıcaksın inş.allah banada nasip etsin.bebişinede nazar değmesin maşallah.

masallah kizina aysecim
seninde gozunaydin
benim bebisde 1700 cikti drumuz ii dedi bizimde normal dogum icin ideal gidiyor
ins kilolu olmaz sezeryana karsilar buradakiler 4,5 kilo bile olsa zorla cikarirlar wallahi:kızgın:

slm kızlar biz geldik dr gittik kızım dönmüş pozisyonunu almış hazır bekliyokaydirigubbakcemile3 dr yeri pozisyonu çok ii dedi %95 normal dogumu yaparsın çok rahat dedi inş.:Saruboceq: 1kilo650 gr olmuş gelişimi gayet ii kız bebege göre normal dedi daha fazla olsaydı iri bebek kabul ederdik onuda istemiyoruz dedi.sonra alışverişe gittik arkadaşla tam 5 saat gezmişiz:utangac: alışveriş yaptım bir sürü kendime yaptım bu sefer bide bebek sekeri için melekler aldım bi kısmınada güller yapmıştım yoruldum ama

Ayşecim maşallah nazımızaaa , sağlıkla kucağına alırsın inşallahh

buarada kizlar sunuda solimm
hamileyken dudagimdan ucuk cikti biliyorsunuz
esiminde cikmisti
ikimizinde bebegi opmesi kesinlikle yasakmis
bide her bebege dokunacagimizda ellerimizi bi sabun onerdi onla yikamaliymisiz
ayrica bende antikor yetersizligide oldugu icin boyle korucaz bebegi

Özlemcim ben anlamadım canım ya daha önce uçuk çıktı sende ve eşinde bebiş doğunca öpmeyecekmisin????

maşallah aysem güzel ceyline rabbim sağlıcakla dogurmayı da nasip etsin inşallah bitanem
hepimize:nazar:

masallah kizina aysecim
seninde gozunaydin
benim bebisde 1700 cikti drumuz ii dedi bizimde normal dogum icin ideal gidiyor
ins kilolu olmaz sezeryana karsilar buradakiler 4,5 kilo bile olsa zorla cikarirlar wallahi:kızgın:
seninde gözünaydın özlemcim masallah oğlusuna inş. olmaz dr lar bebeklerin kilolu olmasını istemio saglık acısından ii degilmiş bi çok hastalıga davetiye çıkarıyomuş öyle dedi dr. inş. pozisyonunu da alır oğlusun kısa zamanda benim ki hazır bekliokaydirigubbakcemile3

eger dudagında ucuk varsa öpülmüyor canım herpes virüsü bebeklerde öldürücü ama yoksa öpebiliyorsun arastırdım ben cünkü bende de cıkmıştı hamileyken cıktı dogunca ucukluyken öpülmüyor

Back
X