2009 Haziran Anneleri!!

verdiğin bilgiler için sagol özlemcim bende ve eşimde hiç uçuk çıkmadı ama olsun öpmem genede ne olur ne olmaz...ayrıca maşallah ogluna kocaman olmuş

boyle gun deilde tam tarih verseymis keske
bizim bi dahaki randevumuz 11 mayis
tam tarih vermiyoo cnm kolayına kaçıooo şu gün sonra gel demek herhaldeee delikafadulden
sen bilirsin canım çok özlediysen yarın git. hafta sonunu rahat geçirirsin mutlu mutlu

bakalımm cnmmm artıkk karar veremedm
kararsız sakine ben

kociş nöbetten yorgun gelmezse olmazsa giderimm cnmmm
birden kzııma karşı aşka geldimdeee :asigim: yarına geçmezseee mecbur giderizz artıkk

valla kızlar çok acele etmeyin ben de önceden öyleydim artık 5hafta oluyo öyle gidiyorum ben 32 haftad agittim biray sonra çagırdı dah iyioluyo kendi fkafama göre gidiyorum

kızlar zman geçtikçe dah zor oluyo karın büyüdükçe oturamıyorum artık sıkışıyo karnım bacaklar çekmiyo günlerinizin keyfini çıkarın

valla kızlar çok acele etmeyin ben de önceden öyleydim artık 5hafta oluyo öyle gidiyorum ben 32 haftad agittim biray sonra çagırdı dah iyioluyo kendi fkafama göre gidiyorum

acele değil fıstıkk
20 yada 25 gün içinde gel dediii bende bugün aralığında ne zamn gtsem diye sordummm kızlaraaaa

hım bende sana işte fikr verdim benimkide biray diyo ben biray geçince gidiyorum demek istedim

ben bebişimi özlerimmmm geç gidemem,
hadi ii geceler bizde çıktıkkkk annişlerrr

Günaydinnnn güzel anneler.....
Biz kahvaltimizi yaptik, simdi de bebisin eksikleri icin liste yapicaz, yarin büyük alis- veris günü. Ne eksigi varsa almaya caliscaz...Benim icin de hastane cantasi eksikleri alinacak...

kaydirigubbakcemile2

bizdede olmazzzz diyorduk semacim ama oluyor iste...
ayda bir ucuk yasamiyoruz hamilelikte oldu bizimmde

özlemimmm kırdımmı seni özür dilerim cicimm ama bak şöle bişe var bu virüsü birinden kapmışsındır muhakkak durduk yere çıkmaz çünkü bi kere çıktığında tekrarlar daha sonra benim hayatımda hiç olmadı ama olmicak değil tabiki olabilirrr eşimde de hiç olmadııı onda da olabilirrr seni kızdırdıysam tekrar pardon kuzummmŞeniza.s.

valla sibelim sen söledinde kalkıştım bu işlere ii ki demişsin eeee tecrübe farklı oluyo tabikiii

SEMACIM HERGÜN ÇAMAŞIR YIKIYOSUN NE ZAMAN TOPİGE GİRSEM BEN ÇAMASIR ASIP GELEGİM KAÇIOSUN KIZ O KADAR ÇAMAŞIR NASIL ÇIKIYO BACIM İKİ KİŞİSİNİZ HAMİLE HAMİLE YORMA KENDİNİ:mymeka:

yok ya hergün değil ben haftada 1 2 kez yıkarım biriktiririm makineyi hiç boş çalıştırmam doldurur öle yıkarım sana öle denk geldi sanırım bu ara hem kışlıkları yıkayıp kaldırıyorum yavaş yavaş hemde bebişimin cicilerini yıkadım ondan böle olduu:CüvCüv:

iyi geceler tatlı rüyalar bizde kaçtık

kimse yok herkes bayrammı kutluyoooo günaydınnnnnnn herkeseeeeeeeee bebişlerimizin bayramı kutlu olsunnnnnnn hihoyyythihoyyyt kahvaltımı yapmak üzere çıkıyorum öptüm sizleriii

nidacım yarın en zevkli gün heeee ohhh al al çok mutlu oluyo insannnn kolay gelsin sanaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…