Kızlarr Cemileyle (efsane) konuştum bebişini solunum makinalarından çıkarmışlar...Anne sütü alıomuş artık...çok sevindim hihoyyyt
Kızlarr Cemileyle (efsane) konuştum bebişini solunum makinalarından çıkarmışlar...Anne sütü alıomuş artık...çok sevindim hihoyyyt
23 nisan doktorlarıda etkilemişş çalışmıyorlarmışşşş bugünnnnn
artık pazartesiye kaldıııı kontrolummmm
bende pazartesi gidicem az kaldı son 3 gün sekerım kaydirigubbakcemile5
devlet hast.i tatil ama özeller değildirr canım bende çok özledim 15 gün oldu bi de tedirginim bu ara yaşananlardan dolayı görüp içimi rahatlatmam lazım sürekli oynasın içerde istiyorumm ii desin dr içim rahat etsinn
pınayyyyyyy napıyon kuzummmmmmm batuşum nasılll ananesi gelmişşşş sizde kalmış ne güzelllll
gözü aydın olsun efsanenin maş bebişineeee
Allha sükür Pinarcim, yavrucak artik tek basina solunumunu yapabiliyor demek...
hayırlı olsun bebegını gule gule buyutsun ınsallah kaydirigubbakcemile2
ayyyy pınar çok sevindim çok çok çok gözü aydın cemileninnnn allah eve çıkmalarını da nasip etsin ben demiştim sana süt veriyodur hastanede diyeeeeee
İyiyiz kuzum Batuhanın çamaşırlarını ütülüyoruz ananesiyle...Çağatay hareketli bebiş neden panik yapıosun ki?
oyyyy kolay gelsinn ama çok zevkli yaaaa minik miinnik oyuncak gibi çağatay hareketlide annesi bu ara pimpirikli malum olaydan dolayııı napalım atlatıcazzzzz hem yarın gitmem şart kan ilacımı da yazdırıcammm bi de devlete gitmeyeli 1 ay oldu oraya gidieyim ki doğururken orda da takibimin olduğu görünsünn hı bi de şu özel oda olayını sorcam nasıl oluyo ne gerkiyo falan ne zaman ayırtcaz gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?