2009 Haziran Anneleri!!

devlet hast.i tatil ama özeller değildirr canım bende çok özledim 15 gün oldu bi de tedirginim bu ara yaşananlardan dolayı görüp içimi rahatlatmam lazım sürekli oynasın içerde istiyorumm ii desin dr içim rahat etsinn

pınayyyyyyy napıyon kuzummmmmmm batuşum nasılll ananesi gelmişşşş sizde kalmış ne güzelllll

ayyyy pınar çok sevindim çok çok çok gözü aydın cemileninnnn allah eve çıkmalarını da nasip etsin ben demiştim sana süt veriyodur hastanede diyeeeeee

maşallahıı vardırrr çağatayın semoşummm
sarsıntılar erkek adamıı etkilemez hem

23 nisan doktorlarıda etkilemişş çalışmıyorlarmışşşş bugünnnnn
artık pazartesiye kaldıııı kontrolummmm

ii olduğunu biliyorum şükür de göreyim içim rahat etsinnnn hem özledimmm bahanesi olsun dimiii

nese bugün kocişim evdee ben çıkıyorummmm yanlız değilim nede olsaaa :asigim:

kaçın bakalım :) kimsede kalmadı forumda (
yalnız kaldım herhalde mirmirmirmir havada sıkkın canım hıcbısey yapmak ıstemıyor gamyoncuiremsu

İyiyiz kuzum Batuhanın çamaşırlarını ütülüyoruz ananesiyle...Çağatay hareketli bebiş neden panik yapıosun ki?

[
gözü aydın olsun efsanenin maş bebişineeee

Allha sükür Pinarcim, yavrucak artik tek basina solunumunu yapabiliyor demek...

hayırlı olsun bebegını gule gule buyutsun ınsallah kaydirigubbakcemile2

ayyyy pınar çok sevindim çok çok çok gözü aydın cemileninnnn allah eve çıkmalarını da nasip etsin ben demiştim sana süt veriyodur hastanede diyeeeeee

Allah eve çıktıkları günüde kısa zamanda gösterir inşallahhh...Bebişine dokunmuş ilk kez anlatırken tüylerim diken diken olduuu senağlama

İyiyiz kuzum Batuhanın çamaşırlarını ütülüyoruz ananesiyle...Çağatay hareketli bebiş neden panik yapıosun ki?

oyyyy kolay gelsinn ama çok zevkli yaaaa minik miinnik oyuncak gibi çağatay hareketlide annesi bu ara pimpirikli malum olaydan dolayııı napalım atlatıcazzzzz hem yarın gitmem şart kan ilacımı da yazdırıcammm bi de devlete gitmeyeli 1 ay oldu oraya gidieyim ki doğururken orda da takibimin olduğu görünsünn hı bi de şu özel oda olayını sorcam nasıl oluyo ne gerkiyo falan ne zaman ayırtcaz gibii

ayyy ben iki oğlan çocuğuyla napcam acaba eşim bu bebekle beraber iice çocuklaştı heran annesi gibi yanında istiyo beni şimdi terasta çağırıyo gidimde bakim neymiş sıkıntısı

Haklısın kuzum ama psikolojimizi sağlam tutmalıyız...1 ay olmuş git tabi az kaldı artık doğumlara allah kısmet ederse konuş bencede hemde yaramazını görr delikafadulden

raporu 32.haftada alıcaz.ıstersek 32haftada izin alabiliyor.ıki ay doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra kullanabiliyoruz.Yada doktora rica edip 37.haftaya kadar çalışabilir raporuda isteyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…