• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

AsayıŞ berkemal olsa nolur tatlınm ıŞe yaramıyokı ın cın top atıyo baksana sen ın ben cın

bu akşam ben kendi kendime konuşuyorum galiba :(
neyse gideyim bende
Bebişini görenlerin hepsine maşallah , Allah nazarlardan saklasın hepsini :nazar:

bende çıkayımda uyumaya çalışayım bari baksanıza bi muhabbet edesim vardı . ondada şansa gelen kaçıyo

havvacım adamdan saymamak olurmu canım benim, bir sürü şey yazdım ,kimse bişey yazmadıda ondan
bugün biraz alınganlığım üstümde galiba

eee nasipse ne zaman gideceksin yarınmı. Ben yarın gitçemde
cnm kocişin iş durumuna bağlı yarın gidemez dee
cmstsi çalışmıyo olursa cmtsi yoksa pztsiye kalcakkk
havvacım adamdan saymamak olurmu canım benim, bir sürü şey yazdım ,kimse bişey yazmadıda ondan
olur mu hiç cnmmm
ben pcnn başında değildimmm
bebek şekrlerini örüodumdaaa

nasılsın cnm

günaydın kızlar.....Hepinize güzel bi gün diliyorum....
dün 23 nisandı tatildi ama çabuk bitti
neyseki bu günde cuma yarın gene tatillllhihoyyythihoyyythihoyyyt

ben cok bakiyorum ama kocisim benden daha cok bakiyor odasina..
odasina girdikce daha cok ozluyorum sanki:çok üzgünüm:
bakalım babası aglarken bakacakmı odasına . ben bambu sepet örtüsü diktim gidip gidip bakıyorum valla. koca odada bi bambu sepet var odayı bi boşalttık öyle kaldı başlıyacagız bizde yavaş yavaş almaya
ii geceler canimcimm
kusurabakma gec cvp verip yanliz biraktim seni
önemli deil canım
kimse yoktuki canım kim ne yazsın bundan sonra senin yazdıgın herşeye cevap vericem ben:))))))
cnm kocişin iş durumuna bağlı yarın gidemez dee
cmstsi çalışmıyo olursa cmtsi yoksa pztsiye kalcakkk

olur mu hiç cnmmm
ben pcnn başında değildimmm
bebek şekrlerini örüodumdaaa

nasılsın cnm
hayırlısı olsun canım yarın cumartesi zaten inşallah pazartesiye kalmaz
kimsevikler yok galiba:sm_confused:

günaydın canım

bende bu gün 12 de kontrole gidicem bakalım balık yagı işe yaramışmı oglum kocaman olmuşmu annesine yüzünü gösterecekmi saglıgı yerindemi ayyyyyy çok heycanlıyım

u arada benim doguma 47 güncük kaldı sezeryan olacagı için 10 gün önceden alınıyormuş ya ondan . buda ayrı heyecan kobusu

yazıcam canım içim içime sıgmıyo valla ben randevuyu 10,30 diye hatırlıyordum bi arayayım dedim dogru hatırlıyomuyum diye demezmi kız 12 diye offf ya birbuçuk saat sona görcem oglumu

Back
X