• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

yazıcam canım içim içime sıgmıyo valla ben randevuyu 10,30 diye hatırlıyordum bi arayayım dedim dogru hatırlıyomuyum diye demezmi kız 12 diye offf ya birbuçuk saat sona görcem oglumu

Ya 10 gün sonra olsaydı dua et 1.5 saat sonra delikafadulden

Günaydın kızlar biz geldik oğlumla.Nasılsınız bakalım tatil nasıl geçti.Dün hava çok kötüydü bugün güneş var ama dün çok kapalıydı çocukların şansına.

Canlarım günadın, annişler bebişler iyimisiniz?
Akşamki tuhaf halime katlandığınız için Saadetçim Havvacım a.s.
35. inci haftaya girdim artık, çok geriliyorum, sanki bebiş ciğerlerime baskı yapıyor, nefes bile zor alıyorum
Bugünde misafirlerim var, görümcecim üniversiteden iki arkadaşıyla beraber geliyor, pek anlaşamayız ama iş yaptırmaz pek bana
Büyük görümcemde gelip börek yapçak
Ben evi süpüreyim sadece , biraz temiz olsun yeter
Havvacım güzel haberlerle gelirsin inşallah, başka doktora giden varmı bugün

ayyy doğum tarihleri belli oluyo ya benide heyecan bastı..Şimdiden tebrikler havvacımm..
Ben de 32. hafta olduğu için rapor almaya gidicem birazdan.
Bu arada çarşamba doktordaydık. Oğluşum az sıpa olmamış teyzeleri, doktora bi fotoğraf çektirmedi hadi dön oğlum azıcık dedi çok döndü yüzünü. ama çok döndün biraz geri git profilden çekelim deyincede alındı arkasını döndü:emir_bebek:
Bu arada 31+4'de 1959gr ve 44 cm di. Önceki aylar gelişimi ilerdeydi ama bu ay normal haftasında, eskisi kadar iyi bakamamışız ufaklığa

u arada benim doguma 47 güncük kaldı sezeryan olacagı için 10 gün önceden alınıyormuş ya ondan . buda ayrı heyecan kobusu

amanın ne güzel zaman azalıyor.Allah yardımcımız olsun .Sağlıkla gelsin bebişler.
Kontrölün varmış hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım.

Günaydın kızlar biz geldik oğlumla.Nasılsınız bakalım tatil nasıl geçti.Dün hava çok kötüydü bugün güneş var ama dün çok kapalıydı çocukların şansına.

Günaydın canım, ankara maalesef bugünde kapalı hatta soğuk bile:bbo: Tekrar üşütmeden şu hamileliği tamamlasam rahatlıycam valla..

ayyy doğum tarihleri belli oluyo ya benide heyecan bastı..Şimdiden tebrikler havvacımm..
Bu arada çarşamba doktordaydık. Oğluşum az sıpa olmamış teyzeleri, doktora bi fotoğraf çektirmedi hadi dön oğlum azıcık dedi çok döndü yüzünü. ama çok döndün biraz geri git profilden çekelim deyincede alındı arkasını döndü:emir_bebek:
Bu arada 31+4'de 1959gr ve 44 cm di. Önceki aylar gelişimi ilerdeydi ama bu ay normal haftasında, eskisi kadar iyi bakamamışız ufaklığa

günaydın canım niye öyle diyorsun ki yine önde kilosu 31+6 da bizimde 1944 gr dı internete baktığımda yada ultrason kağıdında 1 hafta önde gösteriyordu.Bir önceki kontrolde banada az gelmişti kilosu özel bakıma almıştım oğlumu 3 haftada 800 gr almıştı .Ama sonra normal doğum istediğim için sadece gece yapmadan önce süt içiyorum ayrı bir bakım yapmıyorum.Şimdi yine de 1 hafta önde .Seninkide aynı canım.

Son düzenleme:
Canlarım günadın, annişler bebişler iyimisiniz?
Akşamki tuhaf halime katlandığınız için Saadetçim Havvacım a.s.
35. inci haftaya girdim artık, çok geriliyorum, sanki bebiş ciğerlerime baskı yapıyor, nefes bile zor alıyorum
Bugünde misafirlerim var, görümcecim üniversiteden iki arkadaşıyla beraber geliyor, pek anlaşamayız ama iş yaptırmaz pek bana
Büyük görümcemde gelip börek yapçak
Ben evi süpüreyim sadece , biraz temiz olsun yeter
Havvacım güzel haberlerle gelirsin inşallah, başka doktora giden varmı bugün
aşkolsın şekerim ne katlanması . duymamış olayım bidaha kızarım bak:jeyyar:
saol canım maşallah canım bebegine kocaman olmş işte normal ayında buna fazla takma kafayı . en ufak şeyden etkileniyor bebişler o yüzden içini ferah tut ileri haftalara gitmesine izin ver kendini üzme bu hüsnükuruntularla
amanın ne güzel zaman azalıyor.Allah yardımcımız olsun .Sağlıkla gelsin bebişler.
Kontrölün varmış hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım.

amin canım inşallah

Amin canım inaşlah bir daha hasta olmayız.Banada soğuk yaramıyor bel ağrım geçmişti ne güzel ,dün soğuk olunca hemen arttı.
aman diyim dikkat et canım geçmiş olsun
ben de kontrolumu bugun zannediyordum, karta baktım pazartesiymis
uzuldum ya kendimi de hazırlamıstım

canım kıyamam ben sana olsun ama pazartesiyede az kaldı . ne kadar çok gün atlattık baksana çocumuz 8, aydayız 9 aya girenler bile var pazarteside gelir

kızlar günaydın;
sizinde yan tarafa yatınca bebeğiniz toplanıyormu?ne tarafa yatsam bakıyorum orda tümsek olmuş ,sertleşmiş.sonra sırtüstü yatıyorum 5 dk. sonra düzeliyo.korkmaya başladım bebeğime birşey olacak diye.döndüğüm tarafa düşüyo sanki.

günaydın canım niye öyle diyorsun ki yine önde kilosu 31+6 da bizimde 1944 gr dı internete baktığımda yada ultrason kağıdında 1 hafta önde gösteriyordu.Bir önceki kontrolde banada az gelmişti kilosu özel bakıma almıştım oğlumu 3 haftada 800 gr almıştı .Ama sonra normal doğum istediğim için sadece gece yapmadan önce süt içiyorum ayrı bir bakım yapmıyorum.Şimdi yine de 1 hafta önde .Seninkide aynı canım.

Güzel bi bakım yapmışsın canım, bir aylık kilosunu almış maşallah..Haftada 200 gr civrı alıyo demişti bi doktor. Ya bende normal istediğimden bi tosuncuk olsun istemiyorum açıkcası ama babamız neden boyu geçen aydan beri az uzamış yok kilosu az artmış falan dedi. Gerçi hiç önemli değil sağlıklı olsun boyuda kilosuda normal bence de

Nazcım günaydın sanada, nasılsın? oğlumun adaşı nasıl bakalım iyimi?

Maşallah iyi teyzesi, futbolcu olacak sanırım sürekli kıpır kıpır içimi kazıyo. Kiloları arttıkça hareketleri daha belirgin oluyor, karnımı elimle kapatıyorum çevreden görülmesin diyehihoyyyt

ya kızlar ben sabahları hiçbişey yemek istemiyorum neden acaba kahvaltı yapmak çok zor geliyo bana ya gerçi yemek yemekte öyle. çok iştahsızım ben

kızlar günaydın;
sizinde yan tarafa yatınca bebeğiniz toplanıyormu?ne tarafa yatsam bakıyorum orda tümsek olmuş ,sertleşmiş.sonra sırtüstü yatıyorum 5 dk. sonra düzeliyo.korkmaya başladım bebeğime birşey olacak diye.döndüğüm tarafa düşüyo sanki.

evet canım haklısın o bendede oluyor yan tarafa düşüyo sanki bebek bu gün onuda sorucam doktora ama normaldir sanırım gelince yazarım doktorun ne dedigini

Back
X