Kızlar çok büyük bi yol ayrımındayım, fikirlerinize ihtiyacım var.
Doğum yapmadan önce kararımı vermiştim kızımı ben büyütecektim. Hatta doğum iznime çıkarken bürodan tüm eşyalarımı topladım. ruhsatımı ve cübbemi bile kolileyip depoya kaldırdım o derece kararıydım yani. :1closedeyes:
Gelin görün ki işimi özledim arkidişler bi yandan kuzumu bırakmak istemiyorum her anını doya doya yaşıyım diyorum, gerçi anneme emanet gözüm hiç arkada kalmaz ama. Bi yandan da kızım büyüdüğü zaman (1- 1,5 yaş civarı) geri döndüğümde tüm müvekkillerimi kaybetmiş olucam ve tekrar sıfırdan başlıcam. Belki de hiç geri dönemiycem eşim bi bebiş daha yapalım arayı açmayalım diyo :bbo:
Maddi sıkıntımız yok Allaha şükür eşimin maaaşı ile geçinebiliyoruz ama bende çalışırsam yavruma daha iyi bi gelecek sağlarım diye düşünüyorum, kısacası işimi öslüyorum ama bi yandan da hiç bi sıkıntı yokken kızımı bırakmak bencillikmiş gibi gelio. Benden mahrum kalmasın istiyorum. mafoldumben
Bana bi akıl kızlar!!!-tatlicadiarzu- kararımı verirsem ki çalıştığım büro haber bekliyo Aralık1'de işe başlıcam. Bu arada evi barkıda taşımam ve annemlere yakın bi yere gitmem gerekio.
akannehir
Çok kararsızım çokkkk :çok üzgünüm:
ayy özgecim çok zor bir karar ve ben kararımı hamile kaldığımda evimde bebeğimle geçirmekten yana kullanmıştım.. ama aramızdaki fark ben işimi hiç özlemediimm:))
eğer çalşıyor olsaydım bu ay işe başlamam gerekicekti ve ben gidemeyecektimm..
canım aralıkta bebeklerimiz 6 aylık olucaklar, o zamanı düşünerek karar verebilirsin, işin birazdaha kolaylaşır..