günaydııın herkeslere..
güzel bir hafta sonu olsun inşallaahhh..
arzucum, üzülme canım benim, ayda 500 gr için normal diyor drlar. hem sen moralini bozarsan sütün etkilenir, herşey daha kötüye gider.. bebek bunlar canım, bi ay kilo alıcaklar bi ay almıcaklar, hasta olucaklar, düzelicekler.. bütün bunları yaşarken kendini sorgulama canım, sadece gazını çıkartmak için omzuna biraz geç almayı dene bakalım..
aşk kırıntısı, maşallah sütüne, mothercarede emzirmek için küçük havlu bezler yapmışlar bir pakette 8 tane var, ben kullanıyorum akan sütü emiyor, bebişin üzeri ıslanmıyıor. silikon uçla emzirirken emirde çok akıtıyordu...
emeel, ne depresyonu anacım dur, bizim depresyon gibi bir lüksümüz yok sakın haaaa.. bırakın kızlar herşeyi, bizim ilk görevimiz bebişlerimiz, bebeğimize bişey olsa ama evi temizledi ondan olmuş demezler, ev mi önemliydi bebeği varken derler...
bende herşey düzenli olsun, hem bebeğimin herşeyi tam olsun hem evimde bişry aksamadın diye uğraşırken sağlığımdan olacağımı farkettişm. acayip belim ağrıdı, iş yaptıktan sonra göğüslerim sızladdı, sütler boşa aktı, koltuk altıma kadar bezeler oldu...
bıraktım artık ne kadar olursa..30uma gelmeden 40 olmak istemiyorum..