merhaba kızlar geçmişi okuyamadım ama okucam nasılsınız benim moralim sıfır kızım doğru düzgün kilo almamış 5 400 de kalmış 365 gram almış her görende bu nekadar küçük bakamamışsın onu ver çorba ver diyen bile oldu doysun diye insan ne yapacağını şaşırıyo bide beni emmiyo birazcık emiyo ağlayarak bırakıyo ya sütüm olmasa neyse dicem ama var 2 gün önce anneannemizi kaybettik onun üzgünlüğüde var üzerimizde çok kötü bi hafta geçiriyorum hayırlısı bakalım bayramdan sonra ilk işim dr a gitmek olucak ve artık ne önerecekse bize onu uygulayacğım şimdilik idareten bi mama alıcam sonrada dr un önerdiğini kullanıcam bide doymadığı için ne doğru düzgün uyuyo nede susuyo hep ağlıyo mızıklıyo off kafama taktım iyice bide her gören aynısını diyince dahada köü oldum yani anlıcanız ben iyi bakamamışım kızıma mafoldumbenmafoldumben
slm ceemre, yalnız değilsin bu konuda benimde oğlum bu ay kilo almamış fazla her gören dediğin gibi bu cocyk zayıf biraz sütün mü az gibi bir sürü laf söyleyip sinirimi bozuyorlar. ben her yolu deniyorum doğduğundan beri sütümü sağıyorum mama veriyorum ama bu aralar anne sütünü bile biberonla içmiyo sadece meme emiyor ve sürekli kusuyor
 napıcağımı şasırdım ve her gecen gün moralim daha çok bozuluyor ama en azından doktorumuz sağlıklı bi sorunu yok deyip rahatlatıyor..
 napıcağımı şasırdım ve her gecen gün moralim daha çok bozuluyor ama en azından doktorumuz sağlıklı bi sorunu yok deyip rahatlatıyor..