- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
günaydın kızlar gerçi öğlen olmuş ama dün gece hiç uyutmadı beni cadım hastayız ikimizde grip olduk kızım öksürüp duruyo bi burnuda tıkalı akıp duruyo benimde boğazlarım acıyo şişti hafif başım ağrıyo burnum tıkalı ayy nerden buldu bizi bilmem dışarı çıksam tamam dicem ama evde hasta olduk allahtan ateşlenmiyo hafif geçiriyo ama genede huysuzlanıyo dün gece doğru düzgün uyuyamadım uykusuzluktan başım ağrıyo bide sabah sabah eşimlede kavga ettik iyicene öküzleşti yaa benim derdim başımdan aşkın hasta olmuşum uykusuzum bana niye kahvaltı hazırlamadın diyo hiç sorumuyo hastamısın neyin var iyimisin boğazının derdinde artık aramızdaki sevgi azalıyo öncekinden eser yok çok değişti allah kimsenin eline düşürmesin o çalışıyo ben evdeyim maddi yönden o daha güçlü ya ezmeye çalışıyo bende onun eline bakıyorum mecburen laf sokuyo habire dünde çocuk ağlıyo doğru düzgün bak çocuğa ağlatma bende dedim alda kendin bak okadar biliyosun al bak sana kolay geliyo sevmekle babalık olmuyo dedim soktum lafı rahatladım ayy neyse kızlar
sizler nasılsınız bebişler nasıl bayadır giremiyodum 1 hafta oldu nerdeyse geçmişede bakamdım grip salgını var dikkat edin benim gibi evde yakalanmayın:)
geçmş olsun cnm aman dikkat edinnn...
sende maske tak da dahada geçmesn bebeğe...
eşin niye öyle yapıokiii yaa
sana yardımcı olması gerekkk
sende robot değilsinn yaaa
gzl bi dille konuş istersenn iyi anındaa...