Canlarım nasılsınız? Benim koçiş bayramdan beri izinliydi giremedim nete. Gez gez Ankara'yı bitiremedik. Gezinti olduk walla. İyi de oldu, Elif'le gezmeye alıştım iyice. Çok çekiniyorum bu konuda eve kapanmıştım tamamen. Tabuları yıktık walla.
Bugün işe başladı koçiş, bende kavuştum size.:teytey: Herkesi ösledim çok. a.s.
Hasta olan bebişler inşallah bir an önce iyileşirler kıyamam ben onlara. Kuzucuklar ya, onlar hasta olmasın biz olalım onların yerine yerimseniben
Canlarım şu giydime konusu benim de kafama çok takılıyor.
Dünür çok giydirmişsen sen damadımı, kışın ne giydircen canımcım. Hem biraz alışsınlar, misafirliğe gidince dışarı çıkınca hemen hasta olurlar Allah korusun.,Gerçi diyene bak Ben de çok giydirmiyorum ama evi sıcak tutmaya çalışıyorum bende ayrı bi cinsim yani. laelaelaelaelae
Ev 23 derece, kombiyi yakmaya başadım en düşükte, gündüz genelde söndürüyorum ama. Altta askılı ya da yarım kol çıtçıtlı, üstüne uzun kol penye ya da pijama üstü. Altına soket çorap ve ayaklı penye alt. Yataktan kalkınca da penye yelek. Bugün ilk defa iki tane alt giydirdim. Ev 22 dereceye olmuş da. Eşime kalsa ev çok sıcak 20-21 yapalım diyo da ben yanaşmıyorum. Lahana gibi giydirince bunalıyomuş gibi geliyo ne biliyim. Bende evi sıcak tut üstünü ince giydir politikası yapıyorum.Yatarken de iki tane penye battaniye örtüyorum.
Dünür nereye gidiyosunz canım ya, Allah hayırlısını versin, oğluşunla koçiş yanında olsunlar da. Benim koçişinde müdürlüğü gelince kim bilir nereye gidicez. Başımıza ne geliyosa bu koçişlerden geliyo zaten laelaelaelaelae :roflol: Acaba biz girsek sınava da taşraya gitsek onlar gelirler mi ki kariyerlerini bırakıp? Benim ki hayatta gelmez. Sınava sokmaz zaten en başta. Ahhh ahhh çok fedakarız da kıymet bilen yok. :sinifsinif: Çalışmaya karar verdim diye benim koçiş burnumdan getiriyo ne zamadır. Bi de duygu sömürüsü yapıyo Elif'in kokusunu duymadan bütün gün ne yapacaksın diye? Gıcık şey :umursamaz: