- 30 Temmuz 2008
- 1.454
- 74
- 683
canım benim kızımda bazen emmek istemiyo ben emzikle uyutuyorum dalmaya yakın emziği çıkarıp agzına memeyi veriyorum emiyo göğsüne pekmez flan sürsen belki öle emer ben emziğe öle alıştırdımKızlar ne olur bişeyler önerin bana:çok üzgünüm:
Bebişim sol göğsümü emmiyor, günde bir kere veriyorum onuda gece uyurken gönlü olursa alıyor. Hep sağ göğsümü emiyor ve doyuyor. Sorun aslında bu da değil.:çok üzgünüm:
Tek gösümü emdiği için diğer göğsüm çok doluyor ve benim göğüs pompam yok elimle sağarken çok canım yanıyor. Şİmdi sağdım 1 bardak süt çıktı ve hala göğsüm sert ama canım yandığım için sağamıyorum.Birde süt memede kaldığı için salgılanmaz ve süt çekilir diyorlar. emmediği göğsümünde sütünün çekilmesinden korkuyorum :çok üzgünüm:
günaydın kızlaar,
yine kötü bi gecee, kızım 2 saatte bi uyandı, ıhladı durdu uykusunda, beni de uyutmadı ve ben de çok kötü gribim, tüm sinüslerim dolu, başım ağrıyo ve taş gibi vee bebişime tek bakmak zorundayım, çok zor bazen yalnız olmak, eşim de işe gidiyo,(
bebişim de bi garip, sabaha kadar gazdan ıkınıyo, ağlıyo uykusunda, uyanınca sanki tüm gece gazı olan o değil, gülücükler gırla gidiyo, sizin bebişler de yapıyo mu böyle, anlayamadım derdinin ne olduğunu yaa
canım çok geçmiş olsun sana ewet çok zor tek bebeğe bakmak ben hepten yalnızım eşim 15 günde 2 günlüğne geliyo yanımıza sen kendine çok dikkat et nane limon kaynat ii gelir
ben 2 gecedir kızıma ıhlamur veriyorum gazını çok güzel cıkarıyo ben öksürüyo diye vermiştim ama gaza ii geldi sende dene bakalım sanada ii gelir belki