2009 Haziran Anneleri!!

herkese günaydın haziran meleklerinin tatlı annişleri..
umarım hepimiz için güzel bir gün olur.

hülyacım benim adamda aynı seninkinin bir kopyası...hiç bir kardeşi umursamaz ama benimki tam anacı babacı...kendisi bir gün benim ailemi arayıp sormadı ama onunkileri benim aramam için baskı yapar..
yemek seçer hiç yemek yapmıyorum olur...
ev işi çocuk bir de okul kendime ayıracak 1 dk vaktim bile yokken o benimle ilgili her konuda çok vurdumduymaz.dün poyraz huysuzlanıyordu. ana kucagında salla dedim ben mutfagı toplayayım..boşver sallanmasın dedi.gitti sigara içmeye..beni artık hiç önemsemediğini düşünüyorum.ya da psikolojim kötü oldugu için herseyi batıyor ne bileyim ya...amannn bende boşverdim gitti zaten..o bana destek olacagı yerde hep kendini ve ailesini pohpohlamamı istiyor.

masaj yapınca bayılıyo benim oğlum, ellerini ovalıyorum kahkaha atıyo:)

saadet sen daha iyi bilirsin tabi canım ama ateşi olmazsa boşuna ilaç vermiş olucan bence gerekli olursa kullan ateş düşürücüyü, inşallah ateşlenmez kuzucuk..

arzu 3 günde çok canım yaa. gel ortasını bulalım günde bir yada gün aşırı kaydirigubbakcemile2

yesinler onun büyüme atağını..
emirde artık sırtüstü pozisyondan yüzü koyun pozisyona geçiyo, bu seferki atağımız sonunda bunu keşfettik..
sanada iyi gecelerr..

mesajların yanında MQ yazıyo canım cevaplamak istediklerini ona basıp seçiyosun en son mesajada alıntı yap diyince cevaplama pencerende hepsi çıkıyo..
anlatabildim inşallah.. :hulya:

demek emir dönmeye başladı maşallah ona, ama artık çok daha dikkat etmek lazım, ana kucağından bile düşebiliyolar Allah korusun

hülyacım benim adamda aynı seninkinin bir kopyası...hiç bir kardeşi umursamaz ama benimki tam anacı babacı...kendisi bir gün benim ailemi arayıp sormadı ama onunkileri benim aramam için baskı yapar..
yemek seçer hiç yemek yapmıyorum olur...
ev işi çocuk bir de okul kendime ayıracak 1 dk vaktim bile yokken o benimle ilgili her konuda çok vurdumduymaz.dün poyraz huysuzlanıyordu. ana kucagında salla dedim ben mutfagı toplayayım..boşver sallanmasın dedi.gitti sigara içmeye..beni artık hiç önemsemediğini düşünüyorum.ya da psikolojim kötü oldugu için herseyi batıyor ne bileyim ya...amannn bende boşverdim gitti zaten..o bana destek olacagı yerde hep kendini ve ailesini pohpohlamamı istiyor.

üzüldüm canım yaa, malesef tüm erkeklerin içinde potansiyel bi odun var, sadece bazıları daha iyi kamufle ediyo o kadar, ben artık böyle düşünüyorum, benim çok anlayışlı bildiğim eşimin bile memleket sınırlarına girince beyni iflas ediyo resmen :oklava:

leo cum bu arada gerçek adın neydi hep leo diyoruz sana yada yağmurun cici annesimi desek :)

kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim benim eşim çocuk doğduktan sonra öküzleşti eskisi gibi çekici gelmiyorum ve ilişki desen eskisi gibi değiliz belkide ondan öle bide bebkle çok ilgileniyorm onunla o kadar değil bu yüzden huyu değişti yoksa kaynanama karşı her zaman savunurdu beni şimdi onu anlayamıyorum artık hiç takmıyorum eskisi gibide değer vermiyorum bununda farkında hiç umrumda değil ne yaparsa yapsın isterse boşanma davası açsın benim umrumda değil ben onun için ailemi karşıma aldım o bi annesini alamıyosa ben daha hiçbişi diyemicem allaha dua ediyorum burdan kurtulmak için allag büyüktür aslında kaynanamla aramda sorun yok eşim kendi kendine sorun çıkartıyo neyse takmıyorm onu

cnm gerçek ismim ilke..
bazen bende yaşıorum aynı sorunları ama eşimin hakkını yiyemem ..
bazen geceleri o sallıo uyutuo walla..
boşwer biraz kendinizi dinleyin elinden geldiğince tartışma..
bu arada birazda ona zaman ayır,ne bileyim ewe gelince bi toparlan kendine çeki düzen ver.erkekler bakımsızlığı sewmez..bide böle dene bakalım..napalım hep biz fedakarlık yapıoruz.üzülme cnm bebeğin var:1hug:

bu arada kızlar gece çok kötüydü yağmur hala nezle.uyuyamıo kızımsenağlama.
okyanus suyu daamlatıyorum burnuna sadece..biraz rahatlatıyo ama hapşırık ve azda olsa öksürük dewam edio..3 gündür geçmedi..:1no2:
ne yapabiliirm fikri olan varmı..

Herkeze günaydın... benim belime bişi oldu çat çut sesler geliodu...sabah kalkamadım...tutulmuşum...naapçam bilmiyorum ya çok ağrım var :((((

geçmiş olsun canım.bu arada derın dün cin kesilmişti ya mısafırlerle saat 10 da kalktı şaka gibi:)) ama gene emmedi,mamayı sabah 6 da içmişti acıkmadı galıba hala:((

geçmiş olsun canım.bu arada derın dün cin kesilmişti ya mısafırlerle saat 10 da kalktı şaka gibi:)) ama gene emmedi,mamayı sabah 6 da içmişti acıkmadı galıba hala:((

cnm ne güzel maşallah derine..
yağmur bu gece hiç uyumadı..nefes alamadı heralde.burun tıkanık çünkü.
3 gündür nezle geçmek bilmedi..
dr götürdüm bidahamı götürsem acabaCADIARZU

hmmmmm yazık yaaa,götürmeden bi ara istersen telefonla,getir derse gıdersınız.kıyamaz teyzesi.

bilmiyorum walla..bakayım bugünde geçmezse yarın bakarım artık..
ararım belkii..inş geçer artık.banyo bile yaptıramıyorum üşüyecek die..

geçmiş olsun leocum , bi iyileşsin yıkarsın, çok zor hastalığı bebişlerin yaa , inşallah çabuk iyileşir, burnuna oky. suyu damlatınca aspire ediyomusun

herkeze günaydın
pınarcım geçmiş olsun benimde doğumdan itibaren boynum çatırdıyoo inş bi iş çıkarmas başımaa
leo geçmiş olsun sizede benim kızında burnu tıkalıydı 2 gündür baya bi iyi odanda sürekli buhar makinası çalıştırr ben 1 gün unutmuşum tıkandı burnuu
okuyunca şaşırdım zehra öksürüyodu çok hafif üzerinede burnu tıkandı ve inanırmısınız 6 gündür yıkamıyorum kızı korkuyorum hasta olcak diye ama her gün siliyorun

merhaba güzel annişler nasılsınız bugün kızımı bıc bıcı yaptırıcaz ama ondan önce uyuyması lazım bende banuyosunu hazırlamam lazım dün şaşırdım kalıdım yüzüstü yatırdım kızımı nasıl olduysa zorladı zorladı sırtüstü döndü bu kızlar çok fena valla çok meraklı hemen büyüyeyimde yürüyeyim ortalığı karıştırayım istiyolar zaten benim kızım katiyen uyanıkken yatmaz gezicek oynıcak kucağımda durucak yoksa durmuyo cadı ya babasıyla biz şaşırdık kaldık bide döndü gülüyo azz cadı olmıcak benim kızım

cok haklısın ilke erkekler bakımsz görmek işstemio eşlerini :( ama insan bazen kendine vakit ayıramıo

emir gibi dönüo defnede ya ii olmadı bu bırakıp bi yere ayrılamıyorum ya yuvarlanıo aşagıya yada dönüo yüzüo yüzüstü :)))

nilaycım sen nasılsın kuzu efem napıo tosuncuk ya ısırırım ben onun tombiş yanaklarını :))

pıanrcım ve binnurcum gecmiş olsun ikinize de kas gevsetici alın emziren annelerde kullanılanlardan

kızlar ben tekrar adet oldum bugün 49 günlük lohusalıktan sonra bu 4. adetim cıldırcam ya kendimi tavşan gibi hissediyorum bi gün iice kopacak ipler eşimle :(:utangac::kedi:

müminecim hülyacım benim eşimde öle ya memleketten nefret ediorum o yüzden inanın uzaktayız ve o yüzden rahatım izinde gergün kavga ediyoruz evliliğimiz sarsılıo resmen bıktım inanın iiki uzagız die düşünüyorum bazen

benm ailem ark ve kk dan ark lar daima arıolar beni ama onlardan kimse aramıo ben arıycakmışım ben de inat edip aramıyorumoh olsun :)

merhaba güzel annişler nasılsınız bugün kızımı bıc bıcı yaptırıcaz ama ondan önce uyuyması lazım bende banuyosunu hazırlamam lazım dün şaşırdım kalıdım yüzüstü yatırdım kızımı nasıl olduysa zorladı zorladı sırtüstü döndü bu kızlar çok fena valla çok meraklı hemen büyüyeyimde yürüyeyim ortalığı karıştırayım istiyolar zaten benim kızım katiyen uyanıkken yatmaz gezicek oynıcak kucağımda durucak yoksa durmuyo cadı ya babasıyla biz şaşırdık kaldık bide döndü gülüyo azz cadı olmıcak benim kızım

maşallah annesi:) ben de bı kaç gundur yüz üstü yatırmaya başladım,bir iki ıkınıyo sonra hop kaldırıyo kafayı bakınıyo ama çabuk yoruluyo.bizimki daha dönmedi öyle 9 gun küçük senınkınden belkı o da yapar haftaya:)kaydirigubbakcemile2

yapar zaten hemen ögreniolar valla ben sasırıyorum hergün bi huyu cıkıo bizimkinin bugünde gıjık gıjık cıglık atmayı öğrendi :(

hülyacım maşallah kızınaa, bizimki de dönmüyo daha, zaten çok kıpır kıpır da sayılmaz, sakin bi çocuk tabi mızmızlık ayrı, bu gün sabahtan beri yalnızca yarım saat uyudu, benimse çoook uykum varr

merhaba kızlar bizimki 4 ay bir haftalık oldu çok hareketli ama hala dönmüyo .şimdilik bol bol çığlık atmayı öğrendi çok tatlılar ya.
hülya çok üzüldüm valla durumuna eşin konuşmaktan da anlamıyo mu?yoksa sorunlar birikirse daha da kötü olur.ben geçen gün paylamıştım eşimi hatta buraya da yazmıştım kaç gündür sabahları kızımı alıyo ben uyuyorum arada bi bağırmak gerekiyo

geçmiş olsun leocum , bi iyileşsin yıkarsın, çok zor hastalığı bebişlerin yaa , inşallah çabuk iyileşir, burnuna oky. suyu damlatınca aspire ediyomusun

ewt cnm yapıorum,bugün sanki biraz daha iyi.bakalım inş geçicek.:ecrin_bebek:

herkeze günaydın
pınarcım geçmiş olsun benimde doğumdan itibaren boynum çatırdıyoo inş bi iş çıkarmas başımaa
leo geçmiş olsun sizede benim kızında burnu tıkalıydı 2 gündür baya bi iyi odanda sürekli buhar makinası çalıştırr ben 1 gün unutmuşum tıkandı burnuu
okuyunca şaşırdım zehra öksürüyodu çok hafif üzerinede burnu tıkandı ve inanırmısınız 6 gündür yıkamıyorum kızı korkuyorum hasta olcak diye ama her gün siliyorun

buhar makinası almayı düşünüorum,evim kaloriferli zaten.
sizde hangi markanın var tavsiyelerinizi bekliorum.

cok haklısın ilke erkekler bakımsz görmek işstemio eşlerini :( ama insan bazen kendine vakit ayıramıo

emir gibi dönüo defnede ya ii olmadı bu bırakıp bi yere ayrılamıyorum ya yuvarlanıo aşagıya yada dönüo yüzüo yüzüstü :)))

nilaycım sen nasılsın kuzu efem napıo tosuncuk ya ısırırım ben onun tombiş yanaklarını :))

pıanrcım ve binnurcum gecmiş olsun ikinize de kas gevsetici alın emziren annelerde kullanılanlardan

kızlar ben tekrar adet oldum bugün 49 günlük lohusalıktan sonra bu 4. adetim cıldırcam ya kendimi tavşan gibi hissediyorum bi gün iice kopacak ipler eşimle :(:utangac::kedi:

müminecim hülyacım benim eşimde öle ya memleketten nefret ediorum o yüzden inanın uzaktayız ve o yüzden rahatım izinde gergün kavga ediyoruz evliliğimiz sarsılıo resmen bıktım inanın iiki uzagız die düşünüyorum bazen

benm ailem ark ve kk dan ark lar daima arıolar beni ama onlardan kimse aramıo ben arıycakmışım ben de inat edip aramıyorumoh olsun :)

cnm bende 4.yü bekliorum bu ay olucam..hemen oldum bende..aman olsun ya onun sıkıntısıda ayrı..beklesin kocişler birazdelikafadulden

Canlarım nasılsınız? benim oğlumu zorla uyuttuk, gribim tam gaz devam ediyor hiç iyileşme yok, babasını kaldırdım doktora gitti, kazadan omzunda cam parçası unutmuşlar içinde, vücut atar kendi kendine demişler 5 ay geçti nerdeyse hala sert sert duruyor, bugün omzunu kesip camı çıkarıp dikçekler :(((

Özgecim denicem bende bu biber işini, sağol tatlım

emelcim melek gibi kaynana olurum ben hatta ne kaynanası anne olurum ben kayrama sen merak etme.sende kızıma anne olursun heralde demi
dolaba bende biber dograyıp koyuyorum çok güzel oluyo.hem biz biberleri kendimiz yetiştiriyoruz apartmanın arkasında küçük bahçemiz var biber domates.salatalıkmarul maydonoz nane fasülye oluyo tam organik yani biberleri koparmıyorum onlarda kızarıyo közleyip koyuyorum dolaba

Senin kızında benim kızımdır artık canım iyi bakarım tabi sen merak etme dünürüm
Ne güzel bahçeniz varmış , benim eşimin hayalidir ekip biçmek, şimdilik farmville idare ediyor kaydirigubbakcemile3

ay ne arıza tıpler var yaaa,doğum sonrasına yazmış biri heyet raporu nasıl alırrım izmirde dıye.ben de dedim haksız yere rapor alacağına gıt dedim ücretsiz izin al,ben öyle yaptım.şu an ucretsız ıznıdeyım ve 1 yıl maaş almıycam,sabancıyla da velı değilim yani:) neyse delı mı ne ne kötü kalplılığım kalmış ne öfkelı oluşum vs.mıllet kaldıramıyo doğru lafı.kötükedihüso
Canım banada öyle rapor al dediler, ben ücretsiz izin aldım, haram para girmesin evimize
bşver sen söylenenleri takma kafana,

selamlarr, özledim herkesi..
emir izin vermiyor iki dakika oturmama, yazamıyorum hiç buraya..
hülyacım kızdım eşine üzmesin seni ama sende iyi davran kocana.. lazımsınız birbirinizeee..
havvcım kendini suçlama hem çok iyi hemde fıstık bir annesin sen tatlım.. çıt çıt makas değilde, normal makas gibi olanlar çok kullanışlı birde onlardan dene istersen yada bebiş törpüsü..

emir kocaman oldu, çok yoruyor beni yarın kontrolümüz var bakalım neler olucak..
aşımızda olucak ateş falan olmaz inşallaahh..

Aşınız varmış canım geçmiş olsun, inşallah ateşsiz atlatırsınız, biraz kendimize de dikkat etmemiz lazım buna katılıyorum, hergün eşofmanlarla görüyorlar onlarda haklı, ben kocamla ilgilenince o daha yardımsever oluyor :) ev işi olsun çocuk olsun, biraz çıkarcı sanırım :)

slm herkese
kızlar nasılsınız gremiyorum ne zamndır
eşim evde onla takılıyoruz kızım falan yada konu komşu geziyoruz iremmle
yarında aşımız var 5 li karma, pnömokok
umarım atşelnemeden atlatırız
hemşire arkadaş var 4 saate bir calpol vermemi söledi öle yapcam bendee
gtmedende vercem
bzden bölee
herkes kendine ve bebişlere ii baksın geçmişi okuyamadım
Canım sizede geçmiş olsun , ateşi çıkmadan bende vermiyorum, ateşi yükselmeye başladıktan sonra veriyorum bir çay kaşığı calpol

ben de günaşırı yıkıyorum artık, havalar serinledi, bi de gazımız hala çok hemen üşütüyo kızım.

çok zor bi gün geçirdik bugün yaa, kızım uyumak bilmedi, sanırım yine bi büyüme atağı geçirdik, kazandığımız yetenek de gargara yapar gibi ses çıkararak agulamak, şaka gibi yaa, oysa ben bu atağa yürüme falan bekliyodum :))

umarım tüm bebişler huzurlu uyur, hepinize tatlı rüyalar, iyi geceleerr
Maşallah prensese , öğreniyorlar yavaş yavaş, bakalım ilk önce hangi bebiş yürücek :)

kızlar efoşun 2 gündür uyurken bazen burnundan hırıltı sesi geliyor gögsündenmi yoksa burnundanmı anlayamıyorum ama horluyormuş gibi..dr götürsemmi acaba ama uyumadığı zaman hiç ses yok keyfide gayet yerinde nerden çıktı bu ses ya..
Canım horluyordur belki , erkek adam değilmi oda kaydirigubbakcemile3

Günaydinlar,
dün kizimin ikinci asi günüydü...Bacaklari agridi biraz, atesi olmadi sükür...
Önümüzdeki ay son asimiz 1 yasina kadar daha da asi olmayacak melek..

Umarim sizler ve melekleriniz iyisinizdir...
Canım geçmiş olsun, yurtdışında daha az aşı var demekki bizim şimdiye kadar 9 aşı oldu bile

Herkeze günaydın... benim belime bişi oldu çat çut sesler geliodu...sabah kalkamadım...tutulmuşum...naapçam bilmiyorum ya çok ağrım var :((((
Canımmm geçmiş olsun , kas gevşetici iyi gelir bencede, Binnurcum sanada geçmiş olsun

cnm ne güzel maşallah derine..
yağmur bu gece hiç uyumadı..nefes alamadı heralde.burun tıkanık çünkü.
3 gündür nezle geçmek bilmedi..
dr götürdüm bidahamı götürsem acabaCADIARZU
ilkecim geçmiş olsun kuzuna, ıhlamur ver biraz olmassa iyi gelir

maşallah canım nisanura

yapar zaten hemen ögreniolar valla ben sasırıyorum hergün bi huyu cıkıo bizimkinin bugünde gıjık gıjık cıglık atmayı öğrendi :(

Narencim ben daha adet olmadım emzirenlerin geç olur derler, senin niye bu kadar çok olmuş, o çığlıklar yusuf kayrada da var , sabahın köründe hele çok zor oluyo :))
öptük canım defneyle seni

Back
X