Günaydın kızlar, benim minnoş gece 4'te uyandı. 7'ye kadar uyumadı, mızmızlanmadı da oynamak istemiş canı gece gece 3 saat kendi kendine çığlıklar kahkalar gırla gitti. Ne ışığı açtım ne de oynadım ama inat etti 3 saat kendi kendine oynadı minik cadı. Sonra emzirmek için aldım yüzüme bakıp nasıl kahkaha atıyor. Aklı sıra beni tavlayıp oyun oynatacak kendine. Tavladı da biras oynaştık da sonra uyudu.
Benim eşim de bazen beni deli edio, ama itiraf etmek gerekirse ben can sıkıntısından adama çatıyorum. :tomato:Allaha şükür elinden geldiğince yardım edio. Akşamları masayı toplamaya çalışıyo bazen Elif'i oyalıo. Evi temzilerken hafta sonları elinden geleni yapıo. Ben de durup durup adama çatıyorum salak gibi.
lmaz: Zaten ilişki milişki de kalmadı. tipim zaten kaydı kendime hiç bakmıyorum.:sinifsinif: Hergün işten gelio ben bi karış suratla, saç maç darmadağın karşılıyorum adamcağızı. -tatlicadiarzu-Offf ben de böle bi cins oldum işte. Adam allahtan isyan bayrağını çekmiyo. Peygamber sabrı geldi walla. Bir an önce toparlanmam gerek ama yapamıyorum. -tatlicadiarzu-
Benim eşim de bazen beni deli edio, ama itiraf etmek gerekirse ben can sıkıntısından adama çatıyorum. :tomato:Allaha şükür elinden geldiğince yardım edio. Akşamları masayı toplamaya çalışıyo bazen Elif'i oyalıo. Evi temzilerken hafta sonları elinden geleni yapıo. Ben de durup durup adama çatıyorum salak gibi.