günaydın kızlar pınar gözün aydın ilk dişimiz çıkmış. kızımın da çıkıcak heralde dün o kadar kötü kaşındı ki dişleri kaşıyamadığı için de sinirlendi huysuzlandı dişlik bile yetmedi jel sürdük gerçmedi sonunda havucu tuttum kaşıdı rahatladı yazık ya ne kadar acıyordur kimbilir allahım bi şu dönemi atlatsak dişleri çıksa geceleri çok huzursuz uyku yok bize.
saadet bizde de diş göllesi ya da diş hediği denir hatta akşam biz de konuştuk buğday bulsak da yapsak diye.
umarım bebişler iyidir eyetkiner ben de karasız kalmıştım benim sütüm iyice azaldı dr.a sormadım da ama sonra aptamil 1 aldım üzerinde çünkü 6.aya kadar yazıyor ama dr. öyle dediyse dr.u dinle bence
ayşe sebze filesini anlamadım ben içine meyve koyuyosun ordan mı emiyo?
evet canım filenin içine koyuyosun emiyo:icecream:günaydın kızlar pınar gözün aydın ilk dişimiz çıkmış. kızımın da çıkıcak heralde dün o kadar kötü kaşındı ki dişleri kaşıyamadığı için de sinirlendi huysuzlandı dişlik bile yetmedi jel sürdük gerçmedi sonunda havucu tuttum kaşıdı rahatladı yazık ya ne kadar acıyordur kimbilir allahım bi şu dönemi atlatsak dişleri çıksa geceleri çok huzursuz uyku yok bize.
saadet bizde de diş göllesi ya da diş hediği denir hatta akşam biz de konuştuk buğday bulsak da yapsak diye.
umarım bebişler iyidir eyetkiner ben de karasız kalmıştım benim sütüm iyice azaldı dr.a sormadım da ama sonra aptamil 1 aldım üzerinde çünkü 6.aya kadar yazıyor ama dr. öyle dediyse dr.u dinle bence
evet cnm tşkler :)
ayşecim nasıl bşy o markası ne ben burda görmedimde gözümden mi kaçırdım acab
nuby markası link vereyim incele canım
Nuby Sebze Meyve Filesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bende aldım ondan ama daha eline vermek için onu erken değilmi zaten üzerlerinde +6 yazıyor..
benimkide bu
http://www.e-bebek.com/beslenme_aks...myfeeder_guvenli_meyve_sebze_emzigi/MYC-46357
bende aldım ondan ama daha eline vermek için onu erken değilmi zaten üzerlerinde +6 yazıyor..
benimkide bu
Mycey MYFeeder Güvenli Meyve Sebze Emziği - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
canım zaten ögün olarak karnını doyurma amaçlı vermiyorum miniçik bi parca koyuyorum dişlik amaçlı kullanırken tatlara da alışıyo :icecream:bir nevi mini hazırlık ek gıdalara geçmek için.
maşallah zehraya.ne tatlı bi kız bu böyle.allah nazarlardan korusun.
bende geçen hafta başladım meyve suyuna.3-4gün elma suyu verdim.bugünde armut suyu verdim.onuda begendi.3-4gün sonrada havuç suyunu denicem.günde 2 şurup kaşıgı veriyorum.
cnm meyve sularını verdikten sonra ayrıca su veriliyomu_??
birde ne kadar duruyo bebek meyve suyuyla..karnını tok tutuyomu acaba..?**
canım biliyorsun benim kız zayıf doğmuştu ememedi beni gücü yoktu sanırım bide bende okkalı göğüs ucu olmayınca
silikonlarlada beceremedi.. bende bu yüzden sütümü baştan beri sağarak veriyorum 5.aya geçtik
sütümde azalma olmadığı gibi aksine arttı
bunun sebebide sağdığımda göğüs tamemen boşalıyor bebek bu kadar boşaltamıyor sanırım boşaldıkça bidaha ki sağmama daha artarak gelio süt..
bide düzenli sağmak önemli yani bence pompa nın azalttığını düşünmüyorum arz talep meselesi ne kadar çok sağarsan okadar çok artıyor.
sende böle yaptığın tadirde korkma derim..
papatya cnmm,bende çok sağdım inanalımaz sütüm vardıı benimm..
1 ay kadar sağdım sonrada uçla emzirdim halada uçla emio çünkü alışştıı..
beğenmio benimkini..şimdide sütüm azalıo sankii.göğüslerim çok yumuşak ve emzirirken önceden acırdı zılardı diğer göğsüm şimdioda yok artık azalıo sanırımm..
yani ben o kadar sağmama rağmen çoğalma olmadı cnmmm.aksine neden azaldı anlamadımm..4 ay emdi yağmur hanım şimdidlik sütüm var inşallah 2 ay daha emer.:Saruboceq::Saruboceq:
evet cnm tşkler :)
rica edrim canım.buarada hepinizin bebişlerine Allah sağlık versin ve sizlere bağışlasın.
Canım çıkarır yakında bence ... diş buğdayı diosun yapıcaz...ben oğlum pilot olsun istiyorum...uçak koysam alırmı acaba :)inşallah canım bakalım bzmki ne zman çıkarcak.canım diş neyiydi ya bişeyi diyorlarya ondan yaptınız mı
hani önüne makas kalem bşyler koyuyosun hangisini seçerse mesleği o oluomuş ilerde :)
buğday falan dı galiba pişiriyolardıı
ay kız lar bilen varsa yada tecrübeli annelerden anlatsın bizlere
Canım bende aldım ondan ama benimkide nuby +10 mnth yazıo kafam karıştı tatlımmasallah binnurcum zehraya çok şekerrrrrrrrrrr:icecream:
a.sbende meyve emziği aldım içine koyururum hem dişlik olarak kullanıyo hemde tadına alışıyo:icecream:sapur supur yalıyo emiyo çok şeker oluyo
Canım teşekkürler...darısı Elifime ...TEBRıKLER BATUŞA
canım hayırlı olsun inşallah diğerleri de sorunsuz gelir,
geçen gün demiştin ya hiçbirşey yokken avazı çıktığı kadar ağlıyo diye
demekki dişin ağrısı varmış
tekrar tebrikler ve batuşu öptükopuyorumnanaktan
ay ben o miniş suratı yirim
ne tatlı sarı civcivim benim
canım diş buğdayı derler bizde
buğday haşlanır ve aşure için şişiririz ya o şekilde şişirilir
içine kuru üzüm ceviz vb yemişler ve istenirse şeker dökülüp
ikram edilir
birde seramonisi varbebeğin önüne makas kalem vb konur ilerideki mesleği için vs
Saol canımmmm ...sorma aynen...acelesi var oğlumun....bu aradaaaaa
batuşa maşallahhhhh, ee doğarken belliydi aceleci olduğu:ecrin_bebek:
zehracımmm yerim senin o bal dudakları
saadetcim bizde de diş hediği derler o seramoniyea.s.
Mersi canım...çıkar yakında batudada aynı dediklerin olmuştu 1-2 gün sonra patladıgünaydın kızlar pınar gözün aydın ilk dişimiz çıkmış. kızımın da çıkıcak heralde dün o kadar kötü kaşındı ki dişleri kaşıyamadığı için de sinirlendi huysuzlandı dişlik bile yetmedi jel sürdük gerçmedi sonunda havucu tuttum kaşıdı rahatladı yazık ya ne kadar acıyordur kimbilir allahım bi şu dönemi atlatsak dişleri çıksa geceleri çok huzursuz uyku yok bize.
Canım bizim dr muz 6. aydan önce yasak alerji yapıo dedi...size dr unuzmu verdi??kızlar bu arada yağmur 2 gündür uyumuyor geceleri..uykusuzluktan başım ağrıyo..
neden böle yapıo anlamadım..sütümde azalıo gibi acaba doymuyomu..
bugün ona milupanın sütlü pirinçli bebelacında muzlu kutularından aldım..
deniyelim bakalım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?