2009 Haziran Anneleri!!

günaydın kızlar pınar gözün aydın ilk dişimiz çıkmış. kızımın da çıkıcak heralde dün o kadar kötü kaşındı ki dişleri kaşıyamadığı için de sinirlendi huysuzlandı dişlik bile yetmedi jel sürdük gerçmedi sonunda havucu tuttum kaşıdı rahatladı yazık ya ne kadar acıyordur kimbilir allahım bi şu dönemi atlatsak dişleri çıksa geceleri çok huzursuz uyku yok bize.
saadet bizde de diş göllesi ya da diş hediği denir hatta akşam biz de konuştuk buğday bulsak da yapsak diye.
umarım bebişler iyidir eyetkiner ben de karasız kalmıştım benim sütüm iyice azaldı dr.a sormadım da ama sonra aptamil 1 aldım üzerinde çünkü 6.aya kadar yazıyor ama dr. öyle dediyse dr.u dinle bence
ayşe sebze filesini anlamadım ben içine meyve koyuyosun ordan mı emiyo?

evet ben de dr umu dinlemekten yanayım ama yine de sormadan emin olmadan rahat edemiyorum çok tşk cvp için cnm

evet canım filenin içine koyuyosun emiyo:icecream:

Son düzenleme:

cnm meyve sularını verdikten sonra ayrıca su veriliyomu_??
birde ne kadar duruyo bebek meyve suyuyla..karnını tok tutuyomu acaba..?**

canım biliyorsun benim kız zayıf doğmuştu ememedi beni gücü yoktu sanırım bide bende okkalı göğüs ucu olmayınca
silikonlarlada beceremedi.. bende bu yüzden sütümü baştan beri sağarak veriyorum 5.aya geçtik
sütümde azalma olmadığı gibi aksine arttı
bunun sebebide sağdığımda göğüs tamemen boşalıyor bebek bu kadar boşaltamıyor sanırım boşaldıkça bidaha ki sağmama daha artarak gelio süt..
bide düzenli sağmak önemli yani bence pompa nın azalttığını düşünmüyorum arz talep meselesi ne kadar çok sağarsan okadar çok artıyor.
sende böle yaptığın tadirde korkma derim..
[/QUOTE]

papatya cnmm,bende çok sağdım inanalımaz sütüm vardıı benimm..
1 ay kadar sağdım sonrada uçla emzirdim halada uçla emio çünkü alışştıı..
beğenmio benimkini..şimdide sütüm azalıo sankii.göğüslerim çok yumuşak ve emzirirken önceden acırdı zılardı diğer göğsüm şimdioda yok artık azalıo sanırımm..
yani ben o kadar sağmama rağmen çoğalma olmadı cnmmm.aksine neden azaldı anlamadımm..4 ay emdi yağmur hanım şimdidlik sütüm var inşallah 2 ay daha emer.:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bu arada yağmur 2 gündür uyumuyor geceleri..uykusuzluktan başım ağrıyo..
neden böle yapıo anlamadım..sütümde azalıo gibi acaba doymuyomu..
bugün ona milupanın sütlü pirinçli bebelacında muzlu kutularından aldım..
deniyelim bakalım ..

papatya cnmm,bende çok sağdım inanalımaz sütüm vardıı benimm..
1 ay kadar sağdım sonrada uçla emzirdim halada uçla emio çünkü alışştıı..
beğenmio benimkini..şimdide sütüm azalıo sankii.göğüslerim çok yumuşak ve emzirirken önceden acırdı zılardı diğer göğsüm şimdioda yok artık azalıo sanırımm..
yani ben o kadar sağmama rağmen çoğalma olmadı cnmmm.aksine neden azaldı anlamadımm..4 ay emdi yağmur hanım şimdidlik sütüm var inşallah 2 ay daha emer.:Saruboceq::Saruboceq:
[/QUOTE]

cnm sen 1 ay kadar sağmışın ama 4.5 aydır sağıyorum , bilemiyorum ki acaba senn nye azaldı :uhm:
acaba vücütun süt üretmesiylede alakalı olabilir..
pompanın süt kestiğine inanmıyorum çnkü bnm kıız baştan beri biberonla tüketiyor..

ayşecim tşkr ederi link içinn
çok gzl bşymiş bende laım irem hanıma dediğin gibi ön hazırlık

Son düzenleme:

cnm sen 1 ay kadar sağmışın ama 4.5 aydır sağıyorum , bilemiyorum ki acaba senn nye azaldı :uhm:
acaba vücütun süt üretmesiylede alakalı olabilir..
pompanın süt kestiğine inanmıyorum çnkü bnm kıız baştan beri biberonla tüketiyor..

cnm sen emzirmiomusunn,sadece biberonlamı weriosun..
bende ilk zmnlar öle yaptım sonra emzirmeye başladım..
inanılmaz sütüm vardı şimdi eser yok:1no2:

kızlar gögüs ucu sütü azaltıyo ...ben 1 ay kullandım kızım çok az kilo aldı hatta doktor mama ver dedi..sonra gögüs ucu yaram geçti ve kullanmaz oldum gögüsucunu ve sütüm inanılmaz arttı...mamayıda kestim ve kızımın kilosu 8800 şuan..

hyr leocum emzirmiyorum
kızım baştan biberonla içince böle alıştı
arada memeyi reddetcekmi die deniyorum emio ama kısa kısa bu seferde bnm içim rahat etmyor
biberonla hem ne kdar içtiğini blyorum hemde uyku düzeni oluyor karnı tam doyunca uzun uyuyor..
emerek denediğimde az az emdiği için tam doymuyor uykusu bozulmuştu..
biberon ve sağma işi zahmetlide olsa böle daha ii geliyo bnm için

Canım çıkarır yakında bence ... diş buğdayı diosun yapıcaz...ben oğlum pilot olsun istiyorum...uçak koysam alırmı acaba :)

masallah binnurcum zehraya çok şekerrrrrrrrrrr:icecream:
a.sbende meyve emziği aldım içine koyururum hem dişlik olarak kullanıyo hemde tadına alışıyo:icecream:sapur supur yalıyo emiyo çok şeker oluyo
Canım bende aldım ondan ama benimkide nuby +10 mnth yazıo kafam karıştı tatlım

Canım teşekkürler...darısı Elifime ...

bu aradaaaaa

batuşa maşallahhhhh, ee doğarken belliydi aceleci olduğu:ecrin_bebek:

zehracımmm yerim senin o bal dudakları

saadetcim
bizde de diş hediği derler o seramoniyea.s.
Saol canımmmm ...sorma aynen...acelesi var oğlumun....

Mersi canım...çıkar yakında batudada aynı dediklerin olmuştu 1-2 gün sonra patladı

Canım bizim dr muz 6. aydan önce yasak alerji yapıo dedi...size dr unuzmu verdi??

Canım bizim dr muz 6. aydan önce yasak alerji yapıo dedi...size dr unuzmu verdi??[/QUOTE]

cnm ben emziriyorum sütüm azaldı gibi sanki hiç belli olmuyor bazen fışkırıyorr,
baznde hiçyok sankii bende bi deniyim dedimm..en azından bi öğün versem yermi die..
ama sewmedi yağmur sanki..hiç ağzına bile sürmedi.bende wermiorum artıkkk..

dr sormadım 1 hafta sonra 4.ayımız doluo sorcam bakalımm ne dicek..kilomuza bakalım bi..

bu arada herkese günaydınn,bugün annem gidiyo yanımdaydı 1 haftadır..

napalım kalıcaz yağmurla başbaşa...

günaydınlarrr herkese nasılsınz anneler???
biz iyiyiz cok şükür sabah 8 de kalktık elif simay la şimdi hanımefendı uyuyor bende evi topluyorum...

özlemcim günaydın canımm.... damadım nasıl annesii:)
albümümüzde yeni resimler var damadıma göster bakalım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…