ben izlicem narencim saol valla süper bi program
leocum saol canım bi danış bakalım dr una o sana önerir zaten eğer sütün azalmışsa yetmiyosa mamada veri
bu arada 6. kez hasta oldum ama bu çok fena yaa çok geliyo aman iyide oluyo 3 gün oldu bakalım yarın nasıl olcak [/QUOTE]
yaa sorma ben bu ay olmadım 2 gün gecikti...
gerçi eşim bişey olmaz korkma dio ama gelde bana anlat(bir kere korunmadık aceleye geldi:kedi:)..
şimdide bunu takarım ben..geçen ayın 17sinde oldum inşallah olurum kızlar bi bebek daha düşünemiorum hemde bu kadar erken ....:1shok::1shok:
merhabalar....
ya bebişlerinizin maşallahı var.8 kilo 7 kilo maşallah valla.biz anca 1yaşına girince bu kiloları görcez galiba.benim kızım 2 aydır ayda sadece 300gr alıyo.bu ayda öyleyse anca 5ci ayını 6kilo olarak bitircek.mafoldumben
sizleri böyle duyunca kendimi suçlu hissediyorum.sütüm yetersizmi geliyo acaba diyorum ama drda mama ver falan demedi.bende yeterki anne sütü alsın zayıflıgına razıyım sağlıklı olsunlar önemli olan bu diyorum.
sizlere tekrardan maşallahhhhh allah nazarlardan korusun
bu arada dün bi arkadaşıma gittim.onunda iki çocugu var en küçügü 1yaşında.meyve suyu taddırdıgımı söyledim.ozaman bi kaşıkda :1shok:su verdi dedi.tatlı oldugu için içi yanar dedi:uhm:
siz ne düşünüyosunuz.dogrumudur aceppp????
bu arada ben meyve suyunu sadece tattırmak için veriyorum.ögün gibi vermiyorum.yarım saat geçince emziriyorum.
bide bi soru daha sorucam hazır kızım sakınken...
acaba geceleri yatarken bari mama versemmiki...kızım maşallah uykusu güzel.ben 4saatte bi kalkıp emziriyorum.ona kalsa uyucak.yani aglamıyo ama doyuyomu ilk gündedn beri bu tedirginliğim var.bi ara gitmişti bak şimdi yine oldu:çok üzgünüm:
cnm bende düşnüorum en azından geceleri mama vermeyi ama dr gidicem haftaya bakalım kilo artışımız nasıl.sorcam bakalım dr ne dicek..?*
bu arada üzülme zayıf olsun sağlıklı olsunda..:teselli:
Günaydin
Bu sabah acayip korktum kizlar anlatayim,sasiracaksiniz.
Sabah 7 bucuk gibi uyandi Alkan,bezini degistirdim,baktim cok cis yapmis.Neyse sonra baktim cin gibi hic uyumaya niyeti yok oynattim biraz derken 1 saat gecti.koydum yatagina actim dönencesini,yavrum nasil ikiniyor nasil ikiniyor.Tuhaf birseyler oldugunu sezdim.sonra aglamaya basladi,bezine bi bakayim dedim yandan ki kaka yapmis.Arkadaslar bezi bir actim,kakasinin icinden minnacik oyuncak bir biberon cikmasin mi!!! Sok oldum.Hemen esimi uyandirdim.Ablasinin yatagina felan koydugumda bir sekilde eline gecip yuttu sanirimYada ablasi elindeyken kardesinin yanina gitti ve yatagina düsürdü o da eline gecirip yuttu.Icim küp küp atiyor hala,ya cin maliysa,gerci her türlüsü zararli sonucta plastik.su anda uyuyor rahatladi yavrum.ya baska birsey daha yuttuysa diye icim icimi yiyor.rabbim korumus yavrumu ya bogazina takilsaydi ya bisey olsaydi bebegime
slm güzeller , insallah herkez iyidir .
kizlar size bisi sorcam, ceylin bugün tam 16 haftalik oldu. simdiye kadar sadece emzirdim bugün istisna olarak öözel bi durumdan dolayi, ilk defa muz püresi verdim. 2 saat aralikla 3 defa 6-7 kasik ya sise yarilandi isde.
acaba cok mu oldu suan daha iyi ama karni falan agrirmi. ya cevap verirseniz
benimkide ayaklarını birbirine sürte sürte çorabını çıkarıyor müminecim,herkese günaydıın, umarım güzel ötesi harika bi haftasonu olur,
ben de şu hastalıktan kurtaramadım bebişi yaa, bi iki gün iyi oluyo, sonra tekrar burnu akıp huysuzlaşıyo, kimseyi gördüğümüz de yok, sanırım babamız sağlık ocağından getiriyo, akşama kadar 150, 200 hasta bakıyo sonuçta, ben de aşı olucam daha olamadım(
leo canım tek öğün vermekle bırakmaz memeyi bebişin, benim kızım her öğün mama yiyo ama genelde sorunsuz emiyo, gerçi bu arada dikkati çok dağınık sürekli gözü dışarda, aklı oyunda çok zor emiyo ama biberonla alakası yok
bide benim kız sürekli iki ayağını birbirine sürtmeye başladı, nerdeyse nasır yapcak, bebişinde böyle bişey olan var mı, yoksa karnı ağrıdığından falan mı yapıyo acabaa
selam hanimlar dun bizim 4. ay kontrolumuz vardi, oglum bu ay 580gr almis, gecen ay da 540gr almisti, az mi sizce? dr en az 500gr aliyorsa anne sutune devam dedi, ben de devam etmek istiyorum ama yine de etraftakiler zayif bu cocuk mama ver dedikce kafam karisiyor , bu arada alerjisi vardi oglumun, dr deterjani sordu, dalin diyince degistirmemi istedi, sabun tozu kullanmaliymisim, birde demir verir diye ummustum ama vermedi, demiri disardan alinca tembellesir vucut kendi yapmak icin caba sarfetmez dedi, 6. aydan sonra baslariz dedi, sizce gec mi demir icin?
takma insanları banada ne kadar tombik mamamı veriyorsun diyorlar hayır sadece anne sütü diyorum az emzir çocuğu diyolar ağzı olan konuşuyor işte az emzir ne demek ya 2-3 saatte bir falan emiyor çocuk açmı bırakıyım..
merhabalar....
ya bebişlerinizin maşallahı var.8 kilo 7 kilo maşallah valla.biz anca 1yaşına girince bu kiloları görcez galiba.benim kızım 2 aydır ayda sadece 300gr alıyo.bu ayda öyleyse anca 5ci ayını 6kilo olarak bitircek.mafoldumben
sizleri böyle duyunca kendimi suçlu hissediyorum.sütüm yetersizmi geliyo acaba diyorum ama drda mama ver falan demedi.bende yeterki anne sütü alsın zayıflıgına razıyım sağlıklı olsunlar önemli olan bu diyorum.
sizlere tekrardan maşallahhhhh allah nazarlardan korusun
bu arada dün bi arkadaşıma gittim.onunda iki çocugu var en küçügü 1yaşında.meyve suyu taddırdıgımı söyledim.ozaman bi kaşıkda su verdi dedi.tatlı oldugu için içi yanar dedi:uhm:
siz ne düşünüyosunuz.dogrumudur aceppp????
bu arada ben meyve suyunu sadece tattırmak için veriyorum.ögün gibi vermiyorum.yarım saat geçince emziriyorum.
bide bi soru daha sorucam hazır kızım sakınken...
acaba geceleri yatarken bari mama versemmiki...kızım maşallah uykusu güzel.ben 4saatte bi kalkıp emziriyorum.ona kalsa uyucak.yani aglamıyo ama doyuyomu ilk gündedn beri bu tedirginliğim var.bi ara gitmişti bak şimdi yine oldu:çok üzgünüm:
:roflol:verirsin tatlım benim, şu emzirme süreci azalsın ek gıdalara baslayalım 6 aylık olsunlar bi biraz dikkat ve egzersizle kalmaz bişey:1hug:aynen canım kalkınca başım dönüodu inan su sıralar hala öleyim bir de manyak açıldı iştahım gerci yemesem sütüm direk azalıo benim illkai tıka basa doymam gerekio( emmeyi bırakıncaya kadar böle davul gibi devam etcem bu gidişle
okula başlayınca napcam bilmiyorum 11 kilo verirsem eski halime döncem inanılır gibi değil ya
kendimi halterci ve sumo güreşcilerine benzetiyorum
bu arada oturmaya başladımı bebişleriniz benim kucağımda falan oturuyor doktor daha erken demişti ama bir ay oluyor bu ayki kontrolde sorucam
mama sandalyesine ve yürütece nezaman oturabilir bilgisi olan varmı kızlar ?
benim fikrim bence gece yatırmadan önce biraz mama ver hem bu kadar büyütmeyin bu mama olayını bence..bebeklere zararlı bişey olsa zaten üretilmezdi demi...hem gece yatarken bebekler uykularında büyüyorlar bence 90 ml mamadan bişey olmaz..bu benim fikrim cnm karar senin..a.s.
slm kizlar...
hepiniz iyisinizdir umarim..
armin suyu o kadar seviyorki bizde onu muzikli dansli bebek havuzuna yazdirdik..her pazartesi.
bugun ilk gunuydu oyle mutluyduki izlemeye doyamadik..
sizede bir fotomuzu ekleyelim istedik
ve karsinizda armin denis:asigim:
ya kızlar ben 2 ay hep 17 sinde regl olmuşum ama bu ay daha olmadım..
inşallah korktuğum başıma gelmezz...mafoldumben
bi tanede daha bebek hemde bu kdr erkennn:bbo:
maşallah armine özlemcim, keyfe bak yakışıklıda
narencim benden kilolu haziran annesi yoktur herhalde boyum 175 kilom 92, çok sinir oluyorum ama veremiyorum işte mafoldumben
demi canım.bencede öyle.sonuçda anne sütü alamayıp sadece mamayla beslenen bebişlerde var.zararlı oldugu zaten düşünmüyorumda.anne sütünü emmekden vazgeçermi diye tereddütüm var..
evet canim suyun sicakligi bebeklere gore ayarlanmis..maşallah özlemcim çok şirinsuyun sıcaklıgı falan ayarlanıyodur herhalde degil mi ne kadar süre kalıyo suda özlemcim. Ceylinde bayılıyo suya bizde havuz siparişi verdik
tskler canma.s.maşallah armine özlemcim, keyfe bak yakışıklıda
narencim benden kilolu haziran annesi yoktur herhalde boyum 175 kilom 92, çok sinir oluyorum ama veremiyorum işte mafoldumben
cnm maşallah armine ne kdr büyümüş..
su kuşu olmuş beyefendi...
boyuda uzunnn..
mamamı weriodun sen cnm?**
biara sağıyodun sanki...
inşallah aysecim vermezsem bu adam boşar beni :)))
özlem maşallah armine ya koca erkek olmuş bizimki nefret edio sudan banyoda herkes duyuyor sesini ne yazıkki sevemedi gitti uyuz sey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?