2009 Haziran Anneleri!!

ben izlicem narencim saol valla süper bi program

leocum saol canım bi danış bakalım dr una o sana önerir zaten eğer sütün azalmışsa yetmiyosa mamada veri

ewt cnm bakalım dr ne diyecek..

canım şok oldum okuyunca ,çok gemiş olsun, Allah korumuş kuzucuğu

bana sanki çok gibi geldi canım ama sen bilirsin yine de

benimkide ayaklarını birbirine sürte sürte çorabını çıkarıyor müminecim,
geçmiş olsun bu arada

ben veriyorum demir canım , dördüncü aydan sonra vermek gerekiyormuş

Nilaycım manyakmı bu insanlar, ne güzel sütün yarıyo işte maşallah, aç bırakılırmı çocuk

Arzucum bende öyle biliyorum, ek gıda verilince arkasından su vermek lazımmış, ben çorba falan tattırınca veriyorum su hemen

bu arada meyve sebze emziği çok hoşuma gitti , alalım bir tane bizde , teşekkürler a.s.
kızlar sütüm azalıyor sanki benim , gidip bir tencere bulgur pilavı yapıcam şimdi
inşallah artar , çok üzülüyorum

bu arada oturmaya başladımı bebişleriniz benim kucağımda falan oturuyor doktor daha erken demişti ama bir ay oluyor bu ayki kontrolde sorucam
mama sandalyesine ve yürütece nezaman oturabilir bilgisi olan varmı kızlar ?

slm kizlar...
hepiniz iyisinizdir umarim..
armin suyu o kadar seviyorki bizde onu muzikli dansli bebek havuzuna yazdirdik..her pazartesi.
bugun ilk gunuydu oyle mutluyduki izlemeye doyamadik..
sizede bir fotomuzu ekleyelim istedik
ve karsinizda armin denis:asigim:

:roflol:verirsin tatlım benim, şu emzirme süreci azalsın ek gıdalara baslayalım 6 aylık olsunlar bi biraz dikkat ve egzersizle kalmaz bişey:1hug:

ya kızlar ben 2 ay hep 17 sinde regl olmuşum ama bu ay daha olmadım..
inşallah korktuğum başıma gelmezz...mafoldumben
bi tanede daha bebek hemde bu kdr erkennn:bbo:

tşk ederim canım bende bi çay kaşıgı vericem suyunu.
yürüteçe 6aydan sonra diye biiyorum.ama benim kızda kucagımda falan destekle oturuyoooo.ellerindn tutunca falan kalkıyo

maşallah özlemcim çok şirin suyun sıcaklıgı falan ayarlanıyodur herhalde degil mi ne kadar süre kalıyo suda özlemcim. Ceylinde bayılıyo suya bizde havuz siparişi verdik

maşallah armine özlemcim, keyfe bak yakışıklıda
narencim benden kilolu haziran annesi yoktur herhalde boyum 175 kilom 92, çok sinir oluyorum ama veremiyorum işte mafoldumben

demi canım.bencede öyle.sonuçda anne sütü alamayıp sadece mamayla beslenen bebişlerde var.zararlı oldugu zaten düşünmüyorumda.anne sütünü emmekden vazgeçermi diye tereddütüm var..

cnm maşallah armine ne kdr büyümüş..
su kuşu olmuş beyefendi...
boyuda uzunnn..
mamamı weriodun sen cnm?**
biara sağıyodun sanki...

ya kızlar ben 2 ay hep 17 sinde regl olmuşum ama bu ay daha olmadım..
inşallah korktuğum başıma gelmezz...mafoldumben
bi tanede daha bebek hemde bu kdr erkennn:bbo:

aman canım inş. yoktur :Saruboceq:daha yeni yeni kendimize geliyoruz

narencim benden kilolu haziran annesi yoktur herhalde boyum 175 kilom 92, çok sinir oluyorum ama veremiyorum işte mafoldumben

görüntü olarak aynıyız canım.senin boyun uzunmuş yine.benim boy 165 kilo 80...
dogumdan öncede zayıf değildim ama yinede 42 bedendim.dogum öncesinden 8kilo fazlalıgım var.bakalım bari 42 bedene geri dönsem diyorummmmafoldumben

demi canım.bencede öyle.sonuçda anne sütü alamayıp sadece mamayla beslenen bebişlerde var.zararlı oldugu zaten düşünmüyorumda.anne sütünü emmekden vazgeçermi diye tereddütüm var..

cnm aptamil al o zaman bırakmaz...benim kız ilk ay az kilo aldı bende verdim memeyide bırakmadı...sonra kilosu düzelince kestim..ama az kilo almaya devam etse bende mamaya devam edecektim..benim doktorum dediki ayda 800 gr almalı bi bebek yani ilk 6 ay için zaten sonra daha az kilo alacak şimdi ne alırsa kar demi...

inşallah aysecim vermezsem bu adam boşar beni :)))

özlem maşallah armine ya koca erkek olmuş bizimki nefret edio sudan banyoda herkes duyuyor sesini ne yazıkki sevemedi gitti uyuz sey :)

armin çok tatlı olmuş.ne güzel faliyetler varmış orda.acaba buralarda da varmıdırki.hiç duymadım ama varsa bende götürmek isterdim.
armin çok büyümüş maşallahhh

maşallah özlemcim çok şirin suyun sıcaklıgı falan ayarlanıyodur herhalde degil mi ne kadar süre kalıyo suda özlemcim. Ceylinde bayılıyo suya bizde havuz siparişi verdik
evet canim suyun sicakligi bebeklere gore ayarlanmis..
cok iyi yapmissiniz..suda buyuyen cocuklar daha erken gelisiyor..

tskler canma.s.

cnm maşallah armine ne kdr büyümüş..
su kuşu olmuş beyefendi...
boyuda uzunnn..
mamamı weriodun sen cnm?**
biara sağıyodun sanki...

tskler canm..
aynen oyle..suyu cok seviyor gec dogmasindan belliydikaydirigubbakcemile3
evet boyu uzun gecen ay 65 cmdi
ben mama veriyorum ve ek gida..muz,elma,armut,brokoli,karnibahar,havuc..

inşallah aysecim vermezsem bu adam boşar beni :)))

özlem maşallah armine ya koca erkek olmuş bizimki nefret edio sudan banyoda herkes duyuyor sesini ne yazıkki sevemedi gitti uyuz sey :)

tskler canim benim...a.s.
ahh keske sevseydi...cok keyifli onlari izlemek yuzdurmek..
alisir daha cok huylari degisir..ama sen biraz kuvette boynundan tutarak yuzdur..bi sarki ac..oyle alisir belki

kızlar eşim ne olur ne olmaz evde bulunsun diye mama almıştı.ama hero baby. devam maması.4aydan itibaren yazıyo.2nolu devam maması.
hero baby bi arkadaşım tavsiye etmişti ama bazılarıda ii olmadıgını söylüyo.bu devam maması ne oluyoooo????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…