2009 Haziran Anneleri!!

armin çok tatlı olmuş.ne güzel faliyetler varmış orda.acaba buralarda da varmıdırki.hiç duymadım ama varsa bende götürmek isterdim.
armin çok büyümüş maşallahhh

saol canm.. vardir belki bi arastir istersen internetten canm..
buyumus dedinizya teyzeleri cok sevindim..sanki bana hic buyumuyor gibi geliyor:kedi:

özlemciim maşallah damadıma ALLAH nazarlardan korusun.çoook büyümüş görmeyeli.elif simay da su manyagı banyo yapınca deymeyin keyfine.ınsallah hepte öyle gider.canım brokolı havuç demişsşn onlar içinm erken degılmı?
dr unuzmu söyledı ver diye merak ettım.

ben nutrilon(aptamil) 1no kullaniyorum canm..hero baby hakkinda pek bisey duymadim..

cnm drmu önerdi bu kadar fazla deilmi mama weriosun birde..
bende gidicem haftaya bakalım ne dicek dr..

elif simayada masalalh ozamn..biz artik alalim gelini getirelimde berabr yuzsunlerkaydirigubbakcemile3
brokoli,havuc ve karnabahari hasliyorum cok az suyla ve pure yapiyorum suyunuda kullanarak..mama kullandigimiz icin artik kasiga alismasini istedik..drda onayladi..
ama ben princ unuyla yapilan mamalardan vermek istemedigim icin sebze sectim..oyle cok yemiyor her oglen 8 kasik kadar..aksamda meyve puresini yiyor

Son düzenleme:

cnm drmu önerdi bu kadar fazla deilmi mama weriosun birde..
bende gidicem haftaya bakalım ne dicek dr..

yok oyle saydigim icin size fazla geldi..bunlarin hepsini pure seklinde oglen yiyor sadece..diger zamanlar nutrilon 1no iciyor..
1no cok tok tutucu bi mama deil zaten..

selam kızlar evimdeyim sonunda ama evçok berbat nerden başlasam bilmiyorum birde üstüne elektirikler gitti geldi çamaşır makinam bozuldu kafayı yicem ya dağ gibi çamaşır var.servisi çağırdık daha 2 senelik makina.
zeynep deseniz gündüz uykumuz yok hem kucakta yarın 4 ay aşılarımız var

Arkadaslar bebekleriniz dönmeye basladi mi?Benim oglum 3 haftadan beri felan saat ibresi gibi yatagin icinde pir dönüyor.Yatirdigim yerde bulamiyorum :) Hareket basladi yani,yandik :)

Dünürümm hoşgeldin bursaya :1hug:
işin çokmuş senin, kolay gelsin inşallah çabucak bitsin
öptüm gelinimle seni

Arkadaslar bebekleriniz dönmeye basladi mi?Benim oglum 3 haftadan beri felan saat ibresi gibi yatagin icinde pir dönüyor.Yatirdigim yerde bulamiyorum :) Hareket basladi yani,yandik :)

Canım, benim oğlum öyle dönerken düştü ya, çok dikkat etmek lazım artık

ben yemek yapayım görüşürük gene

ıLKE'cim nıye endışe edıyosun mama konusunu?bılıyosun ben 20.gunden berı hem emzırıyorum hem mama verıyorum.mılupa 1 verıyorum ben.gayet de tok tutuyo.en azından gece ıkınız de rahat uyursunuz.90 cc ye 3 kaşık ya da 120 cc ye 4 kaşık şeklınde ılık suya koy çalkala bıberonu ver yağmura yazık.bı zarar olsa bız veremezdık bunca zamandır.1 öğünle memeyı de bırakmaz korkma Derin gunde 4 kez ıçıyo.

Saol tatlım...valla bu 15ide beklemez gibi gelio bana :) Mineye söledim çeyiz hazrlığına başla die :) çok sevindim sanada değişiklik olmuştur...adanadan memnunmusun??

Özlem ben yerim Armini maşallah kuzuma ... erkek suratlı olmuş ve kocamannnnnn

Canım maşallahhh oğluşunabatu tembel anca sağdan sola soldan sağa arada dönüyo koca popişini kaldırabilirse....

selam kızlar....
geçmişi okuyum yazıyım diyorum ama oğluş izin vermiyo genelde okuyup çıkıyorum ya da sayfayı açık bırakıp Ahmetle ilgilenmeye gidiyorum.

ek gıdaya geçen tecrübeli annelere sorularım olacak;
1. ne kadar vererek başladınız ve ne oranda hangi miktara kadar arttırdınız?
2. ne zaman veriyosunuz?
3. ek gıdadan önce bebek aç mı olsa iyi ve sonrasında ne zaman emziriyosunuz?
4. emzirme düzeninizi değiştirdinizmi yoksa belli aralıklarla emzirip ekstradan arada mı ek gıda veriyosunuz?
ben elmayı tatdırdım mesela doktorbir tatlı kaşığı ile başla bir fincana kadar çıkabilirsin dedi.armut, havuç ve yoğurtta ver dedi. birkaç gün birini deneyip sonra diğerine başlıycam ama diğerine başlayınca ilk verileni vermeye devam edicem mi???yoksa hepsini ayrı ayrı verdikten sonra mı hepsinden vericem??

eminim bi çoğunuza sorularım aptalca gelmiş olabilir ama çevremde hiç çocuk yok ve tüm çocuklu arkadaşlarım sizlersinizzzemuszemus

canım benim kızımda bu ay mamadan dolayı güzel kilo almış ben 6 yı bulmaz diyodum ama 6 300 olmuş mama sayesinde çünkü çocuk emmiyo emmediği içinde doymuyoki zaten büyüdükçe süt yetmiyo onlara bende sadece emzirirken açıkdığını hissetmiyodu gece 12 de bi yatıyo bida 7de kalkıyodu o aralarda ben kalkıp emziriyodum şimdi mama verdiğim için acıkıyo ve 3 saatte bi uyanıyo emip tekrar yatıyo ben yatarken veriyorum hem mama onun büyümesinde yardımcı oluyo hem emzirip hem mama verince güzel büyüyolar bende senin gibi düşünüyodum emzirirken 400 500 gram alıyodu dr um bana ayda 800 900 civarı alır diyodu bakıyodumki o ay 400 gram almış bende mama vereyim ne olcak dedim verdim çokda iyi etmişim kızım bu ay 900 gram aldı bence sende başla hem büyüdüler artık sütümüz yetmeyebilir o yüzden mama vermende yarar var

oyyyy maşallah annesi pek tatlı ya bu benim kızımda çok seviyo suyu sudan çıkınca basıyo yaygarayı ama suya girince hiç sesi çıkmıyo keşke buralardada olsa öle bişi bende verirdim valla ama nerdeee ahh nasılda poz vermiş yakışlı maşallah :)

ya kızlar ben 2 ay hep 17 sinde regl olmuşum ama bu ay daha olmadım..
inşallah korktuğum başıma gelmezz...mafoldumben
bi tanede daha bebek hemde bu kdr erkennn:bbo:
yok canım değilsindir eşimde bana diyodu bu ay geç oldum 1 ayı geçti anca oldum hamilesin diyip duruyodu değilmişim ya şuan tabiki bi ikinciyi bebek istemiyoruz zamanı var daha kıızmn 4 yaşını doldursun o zaman düşünüyorum ama şuan için ona hiçbirimiz hazır değil korkma değilsindir o olur olmaz dengesiz şuan emzirdiğimiz için öle tatlım korkma sen

bende aldım ondan ama dr bana hero baby lactomıyı tavsiye etmişti ama ben onuda almadım ablam bunu kullanma başka al dedi sen bence dr una bi danış o sana önerir zaten canım

iyi akşamlaar kızlar nerdeyse 1 haftadır giremiyorum nette kayınvalidemlere yemeğe aldım o kadar koşuşturmalı geçti ki neyse ki atlattık bizimde 4 ayımız bitti 5 girdik dün.perşembe dr.gitcez bakalım ek gıdalara başlatcakmı biz sadece meme emiyoruz. haftaya çarşamba alışverişe çıkcaz bende nuby meyve emziğinden istiyorum.çatal kaşık olarak hangi marka kullanıyorsunuz nuby güzel mi acaba?demir ilacı ne kullanıyorsunuz?

canım valla benimde bi tane arkadaşım var.onuda artık sorularımla bunalttım.sormaya çekiniyorum.iyiki kk varrrrr:dance: kimse hiç bıkmadan cvp veriyo.
ek gıdaya biz daha geçmedik.ben sadece bi şurup kaşıgı kadar elma armut havuç suyu veriyorum.oda tattırmak oluyo galiba.emzirdikden yarım saat sonra veriyorum.verdikden sonra yarım saat geçince tekrar emzirmeye çalışıyorum ama bizimki pek iştahlı değil zor emiyo.ben başlarken bi hafta elma suyu verdim.bi hafta armut bu hafta arada karıştırıyorum.bigün elma bi gün armut havuç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…