- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
dünürümmm nasılsın ya hiç yoksun piyasada benimde yanmam oluyodu çok hemde ama alışıyo zamanla baya bi süre yapmayınca şimdi acı veriyo ama sen genede dr git bence demek poyraz efendi tembel ha benim kızım dönüyo valla hatta kalkmya bile yelteniyoda kalkamıyo sinir yapıyo senin gelin çok fena valla poyrazı mum yapıcak galibakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3selam herkese..geçmişi okuyorum 2 saattir..bitti nihayet.
benim minik yatmadan önce mama da içse 2 saatte bir kalkıyor en iyi ihtimalle..ben de bu düzene alıştım sanırım uykuyu pek aramıyorum eskisi gibi..uykusuz kalmak bir bakıma yaradı kilolar gitti benim.göbek kalır diye korkuyordum hiç birsey kalmadı geriye..
ben de mama veriyorum ..benimki çok oburdu zaten en başından beri..emzir emzir canım çıkıyordu..emzirmek herkes için keyifken bana çile gibi geliyordu mamaya başladıgımızdan bu yana poyraz da ben de çok rahatız..mama olarak sma kullanıyorum ve çok memnunum..kilo alımı gayet iyi ama benimki kilo olarak üst sınırdaymış..mama takviyesini sınırlı tutuyorum dr tavsiyesiyle..dr umuz 6 . aya kadar ek gıdaya geçme dedi.ben de ek gıda olarak hiçbirsey vermedim..tattırmadım da..6. ayımızda başlayacagız..
oturma konusunda dr kucakta oturur vaziyette tutabilirsin ama kendi başına oturtma dedi.
benimki tembel çıktı..yarım dönebiliyor sadece..diş falan da çıkartmaya niyetimiz yok gibi hala..çünkü keyfi gayet yerinde..
ben hala adet olmadım bu arada..ama eşimle kardeş vaziyetlerine devam..çünkü canım çok yanıyor..böyle giderse eşim beni boşayacak..neden böyle oldu anlamadım..kadın doğum druna gitmem lazım...
kızlar sütünüz yetiyorsa neden mama kullanıyorsunuz kilo alsın die mi zaten ömür boyu ek gıda yiyecek cocugumuz bence anne sütü yetiyorsa sırf kilo alsın die şişirmeyin bebekleri mamayla cok sacma yani
bunun yerine sütünüzü artırmaya bakın derim naçizane fikrim bu
hayatı boyunca alacagı en güzel besin anne sütü hiç bir bebek bundan mahrum bırakılmamalı yazık yani bırakın zayıf olsun ama sağlıklı olsun benm sütüm bi arar cok ama cok azaldı ki bunda gögsümün boşalmamaı ve stres yani sütüm azaldı die düşünmem yatıodu sağa sağa coğalttım allaha şükür bence herkes artırabilir bi şekilde
cnm sma kullanıyorum demişssin memnunmusun?hangisini kullanıyosun?*
cnm günaydın sanada.bizde 9 da kalktık emdik uyuyoruz şimdi..
bizimde 2 gün yapmadı yapar merak etme..
bizimde aşımız haftaya bugün..
kızlar sütünüz yetiyorsa neden mama kullanıyorsunuz kilo alsın die mi zaten ömür boyu ek gıda yiyecek cocugumuz bence anne sütü yetiyorsa sırf kilo alsın die şişirmeyin bebekleri mamayla cok sacma yani
hayatı boyunca alacagı en güzel besin anne sütü hiç bir bebek bundan mahrum bırakılmamalı yazık yani bırakın zayıf olsun ama sağlıklı olsun benm sütüm bi arar cok ama cok azaldı ki bunda gögsümün boşalmamaı ve stres yani sütüm azaldı die düşünmem yatıodu sağa sağa coğalttım allaha şükür bence herkes artırabilir bi şekilde
evet canım memnunum.zaten kullanmaya başlamadan önce küçük çaplı bir araştırma yaptık.ezcanelerin de tavsiye ettiği mama bu oldu..ben mavi kutulardan kullanıyorum..bir de sarı olan yani gold sma var o 6. aydan sonra kullanılıyormuş.
benim sütüm yetersiz geldiği için kullanmaya başladım.aslında kilo alımı da normaldi çişini de fazla fazla yapıyordu.ama benimki obur bir bebek sürekli emmek istiyor.aç kurt gibi kafasını sallaya sallaya saldırıyordu memeye.bir de foşur foşur aksın istiyor ağzına ..az gelince ağlıyordu..emerken ağlayarak bırakıyordu memeyi..doymadıgını düşünerek mama kullanmak zorunda kaldım..gerçekten de doymuyormuş çünkü mama verince ağlamıyor..rahatlayıp uykuya dalıyor....dr a sormadım mama kullanmadan önce ama dr umuz da birsey demedi ki ilk 6 ay ısrarla anne sütü verilmeli diyen suya bile karşı çıkan bir dr.
anne sütünü kesmeden günde 2 kez 100 ml mama takviyesiyle devam et dedi..anne sütünü arttırmaya çalısıyorum yoksa kesildi kesilecek benimki.bu arada kızlar tel kadayıf acayip süt yapıyor ..yer yemez sertleşiyor göğüslerim.şimdiye kadar süt arttırsın diye denediğim herşeyden daha etkili..sütüm bol olursa o gün mama vermiyorum ben..
bir de ayvayı soyup suda kaynatın biraz da içine kuru üzüm koyun..iyice kaynadıktan sonra afiyetle yiyin hoşafı..şeker katılmayacak..sütü 3-4 kat arttırıyormuş.annemin tavsiyesiydi.gerçekten de işe yaradı bende..
özlem doğru diyosun canım, insan kıyamıyo aç kalmasına,
bu arada bayıldım arminee, ne güzel keyif yapıyo, buralarda o imkan yok, acaba küveti doldurup da yapsak mıki, bu defa da onca suya kıyamıyorum ziyan oluyo diyee
arzu canım bence bi kaç kez sağıp bak sütünün kaç cc geldiğine, az geldiği için ağlıyo olabilir bence, ama sağıp bakmadan emin olamıyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?