2009 Haziran Anneleri!!

bizim çocuk dr umuzda 800 gram alması lazım dedi bende dedim 400 yada 500 alıyo oda az dedi bende mama verdim iyikide vermişim toparladı kendini bu ay 900 gram aldı 6 300 olmuş sütüm var ama emen yok doğru düzgün emse mamaya gerek kalmıcak ama emmiyor ve bugün programda kanal 1 deki programda 2 ila 4 aylık çocuklarda emme sorunları olur demişti bende biberon vermiyorum kaşıkla mamayı veriyorumki beni bırakmasın diye zaten azcık emiyo tamamen bırakıpta sütümden mahrum kalmasın diye

maşallah azraya bencede canım her annenin sütü farklı bazınınki çok yağlı bazınınki yağsız az yağlı işte herkesinki farklı

dünürüm allah sana kolaylık versin çok zor hem çalışıp hem çocuk bakmak allahım yardım etsin evet bugün sinir oldum normalde bu kadr sinirlenmezdim yani eskiden şimdi herşeye sinirleniyorum fenayım yani

cemrecim o zamn sütünü sağ kaşıkla mama vereceğine sütünü versen güzel kızına keşke..
nacizane fikrim..

benimki şu saat oldu uyumadı daha...salla babam salla...uykusu da var ama direniyor uyumamak için ...o kadar inatçı ki anlatamam..babası kılıklı nolacakk...ve ben yemek bile yiyemedim uğraşıp durmaktan..benim kadar durumu vahim olan yoktur her halde..hiç uyumuyor bu çocuk ya...

slm, bende uzun zamandır mama kullanıyorum malesef bebeğim sürekli ve fazla bir şekilde kustuğu için ar mamalardan kullanmaya başladık. tabi bu seferde sütüm azaldı moralim iyice bozuldu ama yapıcak birşey yok o doysunda anne sütünü az alsın..

benimki şu saat oldu uyumadı daha...salla babam salla...uykusu da var ama direniyor uyumamak için ...o kadar inatçı ki anlatamam..babası kılıklı nolacakk...ve ben yemek bile yiyemedim uğraşıp durmaktan..benim kadar durumu vahim olan yoktur her halde..hiç uyumuyor bu çocuk ya...

canım bende senin gibiyim yeni uyuttum ama onunla beraber uyumazsam yarım saatte bir uyanıyor..ilk zamanlar uyumuyor diye yanımda yatırdım şimdide bırakmıyor beni kötü alıştı..

Günaydınlar herkese sorunsuz bi gün diliyorummm
biz dün akşam mamayı yine denedik ama kızım bi türlü almıyo.biberondan çekiyo agzına gelince çıkartıyo.
mama veren arkidişler nasıl alıştırdınız yahuuu... geceleri bari bi defada olsa mama vereyim dedim ama akıllı bıdık almıyo.
ee memeden de emmiyo.bi çekiyo bi bırakıyo.bide öyle bi hareketliki şaşırıyorum.nerden buluyo bu enerjiyi.az bişey emiyo oda oyunla gidiyo

herkeze günaydınn
arzu benim kızımda 2 hafta önce hiç bişey yemiyodu ac uyutuyodum artık baktım yemiyo kaşıkla boğazına döktüm ama geçti arada yapıyolar böyle
saatlerce emmedi beni hala öyle çok iştahlı emmiyo ama yinde eskiye göre çok iyi
mamaya gelince açken vermeyi dene diycem ama kızım zaten emmedi demişsin
ara ara dene istemiyosa zorlama ama akşama kadar emmezse benim yaptığmı yapabilirsin agzına tep kaşığı aç yatmasından ii

kızlar kızım kabız oldu sanıırm dün akşam öyle ıkınıyo anlatamam kıpkırmızı oldu
açtım karnına masaj yapıyım die dışkısı baya bi sertti o zorluyomuş neyse biraz yaptı ama koyu kıvamlı
ve biraz yeşil çıkardı rahatladı meyve sıkıyorum elma havuç armut onlarmı yaptı acaaba

herkeze günaydınn
arzu benim kızımda 2 hafta önce hiç bişey yemiyodu ac uyutuyodum artık baktım yemiyo kaşıkla boğazına döktüm ama geçti arada yapıyolar böyle
saatlerce emmedi beni hala öyle çok iştahlı emmiyo ama yinde eskiye göre çok iyi
mamaya gelince açken vermeyi dene diycem ama kızım zaten emmedi demişsin
ara ara dene istemiyosa zorlama ama akşama kadar emmezse benim yaptığmı yapabilirsin agzına tep kaşığı aç yatmasından ii

sağol canım.akşama kadar böyle devam ederse dediğini yapayım.bu iştahsız kız beni hep böyle ugraştırcak galiba.dogdugundan beri düzgün iştahlı emdiğini bilmiyorumm

kızlar ya bebeişlerle alakalı değil ama bi sorum olcak.yeri değil biliyorum ama nette araştırdım pek bişey bulamadımmm
cumartesi marketten tavuk almıştım.ama yapmaya fırsat bulamadım 5gün oldu bugün yapsammı acaba.buzdolabının normal yerinde duruyodu.bozulmuşmudurkiii?????

arzucum, biberonu uykusunda vermeyi dene bi de bu şekilde alabilir
ocean girl canım muhtemelen meyvelerden olmuştur, sabah bi çay kaşığı zeytinyağı ver istersen

günaydın herkesee

günaydın herkese ayy bu kız deli edicek beni hep oyun istiyo şimdi sallıyorum uyusun diye ama mızmılanıyo kahvaltı yapmam lazım babamızda evde oda kahvaltı ister

günaydın kızlar..bizim bugünde burnumuz dolu...
okyanus suyu işe yaramıyor.rahatlatmıyo kızımı.
birde burnundaki sümükleri bir türlü alamıoyorum..
aspriratör nafile..peçete ile alayım diorum yağmur durmuyo bu seferde..
şu nefesle olan bi alet vardı burda kullanan vardı özgemiiydi acaba yanlış hatırlamıyorsam..
özge okursan cvp wer cnm bugün alayım bende..

şu nefesle olan bi alet vardı burda kullanan vardı özgemiiydi acaba yanlış hatırlamıyorsam..

kızlar ya bebeişlerle alakalı değil ama bi sorum olcak.yeri değil biliyorum ama nette araştırdım pek bişey bulamadımmm
cumartesi marketten tavuk almıştım.ama yapmaya fırsat bulamadım 5gün oldu bugün yapsammı acaba.buzdolabının normal yerinde duruyodu.bozulmuşmudurkiii?????
canım son kullanma tarıhıne bı bak ama bence bozulmuştur.
günaydın herkese ayy bu kız deli edicek beni hep oyun istiyo şimdi sallıyorum uyusun diye ama mızmılanıyo kahvaltı yapmam lazım babamızda evde oda kahvaltı ister
allah allah babanız ne iş yapıyo?o hazırlasın.:olmaz:

ay bu arada bıraz önce eşim aradı .k.yakada işi avrmış eve de gelıcem yemeğe dedi.aman bı sevındım yarım saat 1 saat bı nefes alırımkaydirigubbakcemile2 valla ınsana o bıle ılaç gıbı gelıyo.derın hanım uyudu bıraz önce ama en geç 20 dk ya uyanır:(

canım o gece işe gitti sabah geldi uyuyo şimdi yazık uyandıramam onu kahvaltı hazır olucak öle yoksa bi ton fırça yerim valla canım bende aspiratörle çekiyorum okyanus suyu damlattıktan sonra iyice sokuyorum çekiyo valla hangisini kullanıyosun canım

Back
X