2009 Haziran Anneleri!!

günaydın kızlar..bizim bugünde burnumuz dolu...
okyanus suyu işe yaramıyor.rahatlatmıyo kızımı.
birde burnundaki sümükleri bir türlü alamıoyorum..
aspriratör nafile..peçete ile alayım diorum yağmur durmuyo bu seferde..
şu nefesle olan bi alet vardı burda kullanan vardı özgemiiydi acaba yanlış hatırlamıyorsam..
özge okursan cvp wer cnm bugün alayım bende..

ayy şimdi 2010 haziran annişlerinin topiğine girdimde hamileliğim geldi aklıma ne kadar güzeldi yaa heyecan vardı aynı şeyleri bizde konuşuyoduk ayy çok özledim ben hamileliğimi yaffdelikafadulden

günaydın kızlar..bizim bugünde burnumuz dolu...
okyanus suyu işe yaramıyor.rahatlatmıyo kızımı.
birde burnundaki sümükleri bir türlü alamıoyorum..
aspriratör nafile..peçete ile alayım diorum yağmur durmuyo bu seferde..
şu nefesle olan bi alet vardı burda kullanan vardı özgemiiydi acaba yanlış hatırlamıyorsam..
özge okursan cvp wer cnm bugün alayım bende..

canım otri bebe idi markası
alırsam diye not etmişim bende dr u onu tavsiye etmişti sanırsam

bende dün 3.regl mi oldum elim ayağım kalkmıyo
şiddetlenmesinden korkuyorum malum diğerleri çok kötü geçmişti diye
bu sıra sadece yazılanlara göz atıp çıkıyorum
fazla vaktim olmuyo
elif hn ın uyku düzenine bi hallaer oldu huysuz yarım saat 15 dk yeter oldu nerde o 2 saat uyudukları günler
ayrıca bizim bugün 5. ay bitti 6 aylık olduk teyzeleri herhalde dişler gelmek istiyor onun mızmızlığı yoksa usluydu benim minişim ama bunlarda geçecek inşallah
herkesi öpüyorum
iyi bir gün olsun inşalllah

canım o gece işe gitti sabah geldi uyuyo şimdi yazık uyandıramam onu kahvaltı hazır olucak öle yoksa bi ton fırça yerim valla canım bende aspiratörle çekiyorum okyanus suyu damlattıktan sonra iyice sokuyorum çekiyo valla hangisini kullanıyosun canım

ben ne yapmışım böle ya 3 kez göndermişim mesajıkaydirigubbakcemile3
kafayı yedik walla iiyiceedelikafaduldendelikafadulden

cnm kraaftın var ama bakıcam bugün otri bebe güzel çekiomuş.
eczaneye sorayım bakayımm..

günaydın annişler benim kızımda sadece anne sütü alanlardan yalnız bilenlere ve uygulayanlara sormak istiyorum biyere gittiğimde meme veremeyince sütü sağıp vermek istiyorum. sağmış olduğum süt nekadar süre dışarıda çantamda kalabilir.sabah sağıp evden çıksam 8 de çantamda dışarıda kaç saat muhafaza edebilirim. cevaplarınızı bekliyorum:)

daha hiç biberon vermedim alırmı onuda bilmiyorummm

ewet cemrecim o zamanlar içimizden çıksalar diye gün syıyorduk şimdi büyüseler deyip o günleri arar olduk insanoğlu böyle işte
o yüzden en iyisi yaşadığımız anın tadını en güzel şekilde çıkarmak

günaydın annişler benim kızımda sadece anne sütü alanlardan yalnız bilenlere ve uygulayanlara sormak istiyorum biyere gittiğimde meme veremeyince sütü sağıp vermek istiyorum. sağmış olduğum süt nekadar süre dışarıda çantamda kalabilir.sabah sağıp evden çıksam 8 de çantamda dışarıda kaç saat muhafaza edebilirim. cevaplarınızı bekliyorum:)

daha hiç biberon vermedim alırmı onuda bilmiyorummm

cnm dışardada emzirebilirsin..uygun biyer olduktan sonra...

Güvenli süt saklama koşulları:

* Odanın serin bir yerinde 6-8 saat
* Buzdolabının rafında 72 saat (3 gün)
* Buzdolabının buzluğunda 2 hafta-2 ay arası
* Derin dondurucuda 6 ay

biberonla içmezse kaşıkla werirsin sende

Günaydın kızlar, benim oğlan 2 gündür geç kaldırıyor beni, uykularımız çok iyi dün gece 9:30 da yattım sabah 9 da kalktım bomba gibiyim.

Bir çoğunuz ek gıdaya başlamış ben geçmedim acaba bende bişeylerin suyundan içirsem mi?
Kilomuz 7670 gr.

Günaydın kızlar, benim oğlan 2 gündür geç kaldırıyor beni, uykularımız çok iyi dün gece 9:30 da yattım sabah 9 da kalktım bomba gibiyim.

Bir çoğunuz ek gıdaya başlamış ben geçmedim acaba bende bişeylerin suyundan içirsem mi?
Kilomuz 7670 gr.

CNM MAŞALLAH DEME WALLA NAZAr DEĞER:nazar:

bizimde fena deil uykularımız ama seninkide bayaa iimişşş inşallah hep böle gider..
uykusuzluk fenaa..

gülincim hemşerim naberrr görüşemiyoruzz,
derinciğim nasıl.??
yağmur uyuyyooo birazdan kalkar amaa:_(((

CNM MAŞALLAH DEME WALLA NAZAr DEĞER:nazar:

bizimde fena deil uykularımız ama seninkide bayaa iimişşş inşallah hep böle gider..
uykusuzluk fenaa..

Saol canım, sütüm çok yağlı ondan sanırım, doğum kilosu 2700 dü, herkes kaşık kadar suratı var derdi üzülürdüm, şimdi görenlerde obez olacak çok emzirme diyor, elalemin ağzı torba değil ki kimseye yaranamıyorsun.

tşk ederim cnm genel de meme verebildiğim yerlerdeyimde veremediğim biyere gideceğim otobüse bincem birde o yüzden sordum tşk ederim .

içi termoslu çantaya koydummu bide benim işimi görür ama önce evde biberon kullanıp kullanmadığının denemesini yapmalıyımmm bu bebekler çok şey öğretecekler bize çokkkk :)

Saol canım, sütüm çok yağlı ondan sanırım, doğum kilosu 2700 dü, herkes kaşık kadar suratı var derdi üzülürdüm, şimdi görenlerde obez olacak çok emzirme diyor, elalemin ağzı torba değil ki kimseye yaranamıyorsun.

cnm kimseyi takmıycaksın allah bize gül gibi evlatlar wermiş.
işimiz ne onlar bizim canımız.elalem herşeyi der..
sütümüz bol olsun hep emzirelim inşallah..:1hug:

günaydın arkadaşlar.benim miniğim 3 gündür emmek istemiyor.1-2 dk emdikten sonra bağırmaya başlıyor.gazını çıkarmaya çalışıyorum gazı yok.sütümde geliyo o esnada.sizce neden oluyor olabilir.kilomuzda 5600 daha. 10 gündür kilo alamamışız.mamayamı geçmeliyim.kızım artık emmicekmi?bi akıl verirmisiniz.

günaydın arkadaşlar.benim miniğim 3 gündür emmek istemiyor.1-2 dk emdikten sonra bağırmaya başlıyor.gazını çıkarmaya çalışıyorum gazı yok.sütümde geliyo o esnada.sizce neden oluyor olabilir.kilomuzda 5600 daha. 10 gündür kilo alamamışız.mamayamı geçmeliyim.kızım artık emmicekmi?bi akıl verirmisiniz.

slm, 2-4 ay arasında beslenme sorunu yaşanabiliyormuş ama kilo alımı durduysa mamaya başla istersen,,, ben kustuğu için ar mama kullanıyordum şimdi aptamile geçtim dene bir istersen. bir öğün mama bir öğün emzirmeyi denersin

Canım emmiyorsa sütünü sağıp biberonla versen. Sütün varken mamaya başlama bence, sağıp biberonla içirmeyi dene olmassa son çare mamaya geç.
Benim bebişde doğduğunda tam 1 hafta aç gezdi, hiç emmedi ama mama vermeyi hiç düşünmedim. Evde biberonum dahi yok.

kızlar biberon kolayımıza geliyo ama bebekler ona alışınca anneyi emmiyo hem sütün varsa bence biberona gerek yok ben şahsen 2 kez verdim nisaya kıyametleri kopardı o gün emmek istemdi dahda verirmiym vermem şimdi unuttu az emiyo ama genede anne sütünü azda olsa alıyo az çok fark etmez yeterki anne sütü vücuduna gitsin yarasın ama biberona alışan çocuk anneyi bırakıyo hiç vermeyenler bence denemesin biberonu kaşıkla versin mamayı yada anne sütünü

Back
X