Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar.benim miniğim 3 gündür emmek istemiyor.1-2 dk emdikten sonra bağırmaya başlıyor.gazını çıkarmaya çalışıyorum gazı yok.sütümde geliyo o esnada.sizce neden oluyor olabilir.kilomuzda 5600 daha. 10 gündür kilo alamamışız.mamayamı geçmeliyim.kızım artık emmicekmi?bi akıl verirmisiniz.
dogru biberon kullanırsanız bebek emmeyi bırakmaz..ben aventin biberonunu kullanıyordum 2 nolu ucu var az az gidiyor agzına aynı anne memesi gibi...benim kızım bırakmadı emmeyi aksine dahada çok yapıştı:lepi:...tabi her bebek farklı olabilir:1rolleyes:
günaydın arkadaşlar.benim miniğim 3 gündür emmek istemiyor.1-2 dk emdikten sonra bağırmaya başlıyor.gazını çıkarmaya çalışıyorum gazı yok.sütümde geliyo o esnada.sizce neden oluyor olabilir.kilomuzda 5600 daha. 10 gündür kilo alamamışız.mamayamı geçmeliyim.kızım artık emmicekmi?bi akıl verirmisiniz.
kızlar çağatay da öle yapıyodu ağlayıp emmek istemiyodu
ben bunu ona şarkı söleyerek yaptım
ilgisini bana verdim
sessiz yerde emzirip şarkı söledim konuştum doyana kadar çok işe yarıyo bi de sık emiziriyosanız ondan da olurrr
bi deneyin işe yarar belkiii
ah nazcım biz iremin uyku düzeni bozulcak diye akşamları hiç bi yere gidemiyoruz karşı komşumun dışında...orada hemen kapı karşısı olunca etkilenmiyor uyurken götürüp hopp yatağa yatırıyoruz
çünkü irem
her akşam en gece 19 .00 yada 20.00 ye kadar uyuyor![]()
aynı şeyleri bende yaşıyorum canım.geçenlerde olmuştu bi hafta sürdü geçti.şimdi yine başladı.bizde ara ara oluyo.bende çok üzülüyorum kızım çok zayıf.4buçuk aylık ama 5700 kilosu dün ölçtüm.dediğin gibi biraz emip aglamaya başlıyo.bende sütümmü az geliyo diye düşündüm ama sıktıgımda süt geliyo.aglıyo yeniden memeye yapışıyo.hem emmek istiyo hem aglıyo.iki gündür mama vermeye çalıştım onuda almıyo.bu iştahsızlıkla napcam bilmiyorummm:gitme:
evet nazcım iremin uyku düzenini iyi oturttm çok şükür
vakitli uyuyor...![]()
![]()
ama sabhleyinde vakitsiz kalkıyor 7 de opuyorumnanaktan
kız semoş özledim seni haaa
arada bizide görsün gözün
varsa yoksa dünürün haaa
ayıp oluyor ama :1hug: