2009 Haziran Anneleri!!

ben humana içtim bir süre..çok da etkisini görmedim..vitamalt deneyeceğim bir de...

sağol nazcım.herşeyi denicem artık.bizimde sonumuz arkadaşın gibi olcak.ayda anca 300-400 gr alıyo.5ci ayı 6kiloyla kapatırsak 6ci ayda 6300falan olur.of ya ne kadar az.inşllh cadım tahminlerimde beni yanıltır.bakalım belki bu meyve püreleri falan fayda eder:Saruboceq:

kızlar sütün artması içinn moral çok önemliii
sürekli sütü düşünmeyinn
ben rasmen bi süre elim memede yaşadımm
bize az gelsede bebişlere yetecek kadar süt hep var allaha şükür korkmayınn rahat olunn
bem tam 2 ay çektimm ama kendi kendime atlattımm
bi de tavuk çok etkili dün biri yazmıştı hemen kadayıf yapıldı o da etkiliii
ama çok yemek en önemlisi sebze ve düzenli yemek günde en az 3 lt su ve ayranda ççok önemliiii
ama kaaya takmamak çok önemlii bi de bebişler emerken mutlu olmakkk
bunu çile gibi görüp yada acaba yetiyomu iye düşünmek sütü etkilerrr emin olun
nacizaneee tavsiyelerrr

uyku demişsiniz
çağatay 9 en geç 10 da uyur sabahda 6da uyanırrr ama arada 3 4 kez emmeye kalkarrrr
ben alıştımmm
onla beraber uyyorummm
zaten aağımdan kalkmadığı için mecburen uyuyorum

bizim 2aylıkdann sonra kilo alımı azaldı.ozaman idrar testi yapıldı enfeksiyon vardı.antibiyotik kullandık.bi daha test yapıldı bişey çıkmadı.ama troid falan bakılmadı.ama bişey olcanı sanmıyorum.kızım yemediği için kilo almıyo.troidde yediği halde zayıf oluyo sanırım.yinede enzimler için falan dra gidince bi danışıcam.sağol canım.
bu akşam mamayı bi daha denicem.bu 3cü gün olcak.yarında babamıza söylerim gelirken aptamil alsın.kaç numara kullanıcaz.aptamil 2numaramı???
bide asya sanırım biberonu sevmyo.agzına yabancı geliyo.çünkü emzikde almıyo.kaşıkla falan vermeye çalışcammm.valla allah yardımcımız olsun çocuk bakmak zormuş ciddenn

arzucum bak benim oğlum erkek olmasına rağmen bu ay 6kg du takma zayıf olması sağlıksız olması demek değil
gülüp oynuyosa uykusu iiyse sinirli değilse çok ağlamıyosa yetiyodur
her bebek kendine hastır hepsi basma kalıp olamaz ya takma kafanaaa

ben humana içtim bir süre..çok da etkisini görmedim..vitamalt deneyeceğim bir de...

cnm bende 2 aydır humana içiorum fena deil...
bugün ecczaneye humana almaya gittim,(eczacı eşimin arkadaşı)
yenge birde vitamaltı dene çok iyi dedi..
iyi dedim bende alalım deneyelim bakalım..
nette çok övülmüş bi içecek..alma gereği hissetmedim humana var die..
ama üstünde yazmıyo ne kadar içileceği..
size sorayım dedimm..kimse yok içen anlaşılan..

oOCEAN CANIM BEN INT SIPARIS VERDIM BUGUN GELDI SIRIN KANATLARI ALDIM OGLUM BAYILDI . KOLTUGUN USTUNE KOYUYORUM YUZU KOYUN KELEBEGIDE KOYUYUORUM RESMEN ONA GITMEK ISTIO :))

yaa sanırım depresyona girdim ben yaa, canım sıkılıyo, elim hiç bi işe gitmiyo, sürekli eşime çatıyorum, işmi de özledim ama bebişim de daha çok küçük oooofff offf :sinifsinif:

canım 1 şişeyi 24 saat ıcınde bıtımen gerek :)))

selam kızlar
nasılsınız
biz bugün aşımızı yaptırdık azcık ateşimiz var oyun halısında oynuyor. calpol verdim
4 ay 2 günlüğüz boyumuz 65 cm kilo 6800 büyümüşüz.
demir verdi ek gıda konusunu açtım anne sütüne devam kilosu çok iyi dedi...
bugün mama sandalyesi aldık kızıma daha kurmadı babası kursunda mutfakta içine koyarım azcık oyalanır bari.

yaa sanırım depresyona girdim ben yaa, canım sıkılıyo, elim hiç bi işe gitmiyo, sürekli eşime çatıyorum, işmi de özledim ama bebişim de daha çok küçük oooofff offf :sinifsinif:

valla sevgii mümine aynı durumdayız.gerçi ben yavaş yavaş atlatmaya çalışıyorum.düşün kayınvalidemi çağırdım evde konuşcak biri olsun diye(gerçi çoktan pişman oldum ya neyse)duvarlar üstüme üstüme geliyo.içim patlıcak gibi oluyor.kuzucukla da konuş konuş nereye kadar.kucaktan inmiyor zatisağ elimi ağrıdan kullanamıyorum.Allah'a şükür kolikten kurtulduk 2 hafta kadar önce.ama sırt üstü yatmıyor arabaya binmiyor bizimkisi hala.eşimde 2 gün derse gidiyor gece yarısı geliyor.gelsede konuşup oynayacağına elinde oyle gezdiriyor minnoşumu.sonra başlıyor işte çatmalar.insan hemen büyüsün istiyor.kocaman sitede kimseyi tanımıyorum.bir tek resepsiyonda bekleyen kadıncağızla konuşuyoruz tümgün.ole işte bilmiyorum ne yapalım ne edelim?

bizimde bugün babmız geç geliyo.zaten bütün gün akşam eve gesede iki çift laf etsek diye bekliyorum.bugünde beyfendi maça gdiyomuş.11de gelcek.çok sinir oldum yaa.patlıcam bende

süt arttırmak için bol bol sulu şeyler için gerçekten süt yapıyo ben denedim bigün meyvesuyu su ayran çay ne bulduysam içtim o gece şarıl şarıl aktı sütüm gögüslerim semsert oldu sadece humana içmekle gerçekten olmuyo bende içiyorum ama peşinden hemen suya sarılıyorum sütüm oluyo

süt arttırmak için neler yapıyorum anlatayım bari bende;anason çayı içiyorum rezene ile dönüşümlü olarak hem sütü arttırıyor hemde sütün kalitesi aynı zamanda bebegide rahatlatıyor

maşallahh mınığime

bence sırf siz değil hepimiz aynı durumdayız.ben de annemle önceden nefret ettiğim günlere falan katılmaya başladım sıkıntıdan:gitme:

bizimde bugün babmız geç geliyo.zaten bütün gün akşam eve gesede iki çift laf etsek diye bekliyorum.bugünde beyfendi maça gdiyomuş.11de gelcek.çok sinir oldum yaa.patlıcam bende

valla bu kocaların hepsi sopalıkklava:

bende bol su bol sıvı gıda ve tatlı gzl süt yapıyor
ekler,yaş pasta,kek falan...

kızlar benim cadım yeni bi huy edindi ellerini sokuyo öğürüyo gibi oluyo taa boğazına kadar sokuyo az öncede aynısını yaptı sizinkilerdede varmı böle yapan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…