????? ne ki o?
canım bence sütünü bi sağmayı dene. bakalım mamayı mı yoksa biberonu mu reddediyo bebeğin. bizim ahmet benim sütümü biberonla içmekten hoşlanmıyo mesela o yüzden geçen ay kiloyu az aldı.reddeyi biberonu damakları aradında sıkıyo diliyle itiyo..belki senin fıstık alır sütünü..kilosuna gelince kafaya takma benim oğluş kilolu ama genetiğiyle alakalı, hafta sonu bi arkadaşımız geldi kızlar 6 aylık 6 kiloydu saninki de onun yanında kilolu.. önemli olan elimizden geleni yapmamız ondan da şüphemiz yok zaten...
ya benimde ilk ay sütümü sıksam hep akardı ama 400 gram almıştı..doktor idrar,troid ve enzim tahlilleri isredi çok şükür bişey çıkmadı ve öyle karar vermişti sütümüz az olduguna...hatta ben demiştim sütüm var ama doyurmuyordu o zmanlar su gibi yani doyuruculugu yoktu...ya bence sen mamayı yada kendi sütünü kaşıkla ver bakalım yiyecekmi yada biberonla verirken agzına biraz sık biberondan tadını alınca belki ister...yada mamayı degiş aptamil al..aptamilin 350 grlık küçük kutusu var bi dene...bunlarda olmassa bence tahlil yaptırın cnm belki sütün yetiyodur ama bişey onun kilo almasına engel oluyodur...
ben humana içtim bir süre..çok da etkisini görmedim..vitamalt deneyeceğim bir de...
cnm bende 2 aydır humana içiorum fena deil...
bugün ecczaneye humana almaya gittim,(eczacı eşimin arkadaşı)
yenge birde vitamaltı dene çok iyi dedi..
iyi dedim bende alalım deneyelim bakalım..
nette çok övülmüş bi içecek..alma gereği hissetmedim humana var die..
ama üstünde yazmıyo ne kadar içileceği..
size sorayım dedimm..kimse yok içen anlaşılan..
ii akşamlaar
leo canım günde bi şişe diye biliyorum ben ama tadı iğrenç içemedim ben
canım 1 şişeyi 24 saat ıcınde bıtımen gerek :)))
yaa sanırım depresyona girdim ben yaa, canım sıkılıyo, elim hiç bi işe gitmiyo, sürekli eşime çatıyorum, işmi de özledim ama bebişim de daha çok küçük oooofff offf :sinifsinif:
maşallahh mınığimeselam kızlar
nasılsınız
biz bugün aşımızı yaptırdık azcık ateşimiz var oyun halısında oynuyor. calpol verdim
4 ay 2 günlüğüz boyumuz 65 cm kilo 6800 büyümüşüz.
demir verdi ek gıda konusunu açtım anne sütüne devam kilosu çok iyi dedi...
bugün mama sandalyesi aldık kızıma daha kurmadı babası kursunda mutfakta içine koyarım azcık oyalanır bari.
bence sırf siz değil hepimiz aynı durumdayız.ben de annemle önceden nefret ettiğim günlere falan katılmaya başladım sıkıntıdan:gitme:valla sevgii mümine aynı durumdayız.gerçi ben yavaş yavaş atlatmaya çalışıyorum.düşün kayınvalidemi çağırdım evde konuşcak biri olsun diye(gerçi çoktan pişman oldum ya neyse)duvarlar üstüme üstüme geliyo.içim patlıcak gibi oluyor.kuzucukla da konuş konuş nereye kadar.kucaktan inmiyor zatisağ elimi ağrıdan kullanamıyorum.Allah'a şükür kolikten kurtulduk 2 hafta kadar önce.ama sırt üstü yatmıyor arabaya binmiyor bizimkisi hala.eşimde 2 gün derse gidiyor gece yarısı geliyor.gelsede konuşup oynayacağına elinde oyle gezdiriyor minnoşumu.sonra başlıyor işte çatmalar.insan hemen büyüsün istiyor.kocaman sitede kimseyi tanımıyorum.bir tek resepsiyonda bekleyen kadıncağızla konuşuyoruz tümgün.ole işte bilmiyorum ne yapalım ne edelim?
bizimde bugün babmız geç geliyo.zaten bütün gün akşam eve gesede iki çift laf etsek diye bekliyorum.bugünde beyfendi maça gdiyomuş.11de gelcek.çok sinir oldum yaa.patlıcam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?