kızlar teşekkürler deniyim bakalım sonucu yazarım size..
meraba kızlar bende haziran annesiyim 1ara haziran.benim bebeğim hiç emmedi.2.5 ay sağk verdisenağlamaşu an mama kullanıyorum çok üzülüyorum bu duruma siz en azından emziriyosunuzsenağlama
meraba kızlar bende haziran annesiyim 1ara haziran.benim bebeğim hiç emmedi.2.5 ay sağk verdisenağlamaşu an mama kullanıyorum çok üzülüyorum bu duruma siz en azından emziriyosunuzsenağlama
narencim ben kızıma kilo alsın diye geceleri mama vermek istediğimi yazmıştım dün.galiba sen onu gördün.benim sütüm çok sulu elimle sıkıyorum sulu çıkıyo.kızım emdikden sonrada sıkıyorum yine sulu.bende kendimce sütüm yetersiz diye düşünüyorum.kızım allaha şükür aç kalmıyo.yani aglamıyo.bilmiyorum doyuyomu ama çok zayıf.dün tarttık yine 5700gr.sütüm şakır şakır akmasada var ama acaba kızıma yetmiyomu kilosu az mama versemmi diyodum.
dün akşam denedim mamayı begenmedi kızım.yani yine veremedim.
bide kızım 2-3 defa memeden emiyo.sonra kafasını çekiyo aglıyo.sonra yine emiyo yine ağlayarak çekiyo.anlamadım gitti.sütmü az geliyoki diye düşünüyodum.içim rahat etsin diye geceleri bari mama vereyim dedim ama almadı işte.yani böyle canım.mamayı illa kilo alsın diye değilde doyduguna emin olmak için de vermek istiyordum
kızlar bizim asya parmak emmeye çok alıştı.parmagını emmeden uykuya geçemiyo.elini çekiyorum bazen hemen aglıyo.uyudukdan sonra kollarını sarıyorum kundak yapar gibi.onu bile gece tepine tepine açıp parmagını çıkarıyo.elini çıkaramayınca aglıyo falan.biri yazmıştı 6ci aydan sonra acı oje sürmesini söylemiş dr.ama ozamana kadar iyice alışmazmııı???
ben de demirle birlikte şeftali elma püresi verdim bikaç kaşık geçen gün hemen yaptı ek gıda verenler onu deneyebilir bebelacın kavanozlarından almıştım.semoş geçmiş olsun kabız olmuşunuz yine, ben de o korkudan biraz geç başlıcam demire, daha gaz sancılarımız yeni azaldı bi de kabızlıkla uğraşmıyalım
Havvacım maşallah kızına ... kocaman oldular...
Kızlar bu arada playskoll un ürünleri ( şirin kanatlar,uyku arkadaşım,ilk arabam... ) jokerde baya indirimli ordan almanızı tavsiye ederim... ben batuya bi sürü şey aldım ordan...
canım aynısı bizde de oldu idrar enfeksiyonu yüzünden emmiyo ve kilo almıyomuş ki sütüm iyice azaldı emmediği için iğne falan kullandık.o zamanlarda mamayı da almak istemiyordu.sizde de enfeksiyon varmış sanırım geçti demişsin ama enfeksiyon tam anlamıyla geçmezmiş zaten sürekli tekrarlayabilirmiş o yüzden her ay tahlil yaptırcaz biz.
aynı şeyleri yaşıyoruz seninle gece gündüz eli ağzında ojeyi ben yazmıştım.dr. şimdi emmesi gerekiyo dedi güven duygusu için bıraktırırsak psikolojik sorunlar olurmuş 6 aydan sonra bıakmayı deniycez.
ben de demirle birlikte şeftali elma püresi verdim bikaç kaşık geçen gün hemen yaptı ek gıda verenler onu deneyebilir bebelacın kavanozlarından almıştım.
canım sen mama veriyosun sana sorayım ben artık süt yerine veriyorum aptamil 1 acaba aptamil 2 ye mi geçmeliyim.sen hangisini veriyorsun?
sütlü pirinçli kaşık mamasına başla dedi dr. ama bizimki sevmedi napıcaz bilmiyorum çorbalara geçince.
pınar hangilerinden aldın bakimmHavvacım maşallah kızına ... kocaman oldular...
Kızlar bu arada playskoll un ürünleri ( şirin kanatlar,uyku arkadaşım,ilk arabam... ) jokerde baya indirimli ordan almanızı tavsiye ederim... ben batuya bi sürü şey aldım ordan...
günaydın kızlar ..
dün vitamalt içtim işe yarıyor zaten sütümvar benim ama deniyeyimdedim ..
yumuşadı çünkü bi ara..ii güzel bi içeçek ama tadı biraz kötü.
pekmez gibi ,ben sewmediğim için pekmezi bana kötü geldi tabi..
bu arada yağmuru dr götürcem bugün babamızı bekliyoruz..
burnu akıyo die bakalım ne dicek dr..
canım aynısı bizde de oldu idrar enfeksiyonu yüzünden emmiyo ve kilo almıyomuş ki sütüm iyice azaldı emmediği için iğne falan kullandık.o zamanlarda mamayı da almak istemiyordu.sizde de enfeksiyon varmış sanırım geçti demişsin ama enfeksiyon tam anlamıyla geçmezmiş zaten sürekli tekrarlayabilirmiş o yüzden her ay tahlil yaptırcaz biz.
aynı şeyleri yaşıyoruz seninle gece gündüz eli ağzında ojeyi ben yazmıştım.dr. şimdi emmesi gerekiyo dedi güven duygusu için bıraktırırsak psikolojik sorunlar olurmuş 6 aydan sonra bıakmayı deniycez.
canım bizde enfeksiyon oldugu zaman çok kusuyodu.allaha şükür kusma bitti artık.şimdi sadece fazlasını çıkarıyo.kustugu için dr tahlil istemişti.bide ben altını temizlerken kutusununiçini tam temizleyemiyodum acır diye.ondan da oluyomuş.dr sil bişey olmaz dedi.artık siliyorum
hülyacım tırnaklarını hep kes gecen biriyle tanıştım kızı tırnagıı damagına gecirmiş ayara yapmış ne emebilmiş ne de biberon almış bir hafta yazık benm kızda alıyor kucagımdayken herseye elini uzatıp agzına almak istio kısacık kestim tırnasklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?