selam kizlar, benim oglum dis mi cikaracak acaba, gece gunduz cok huzursuz iki gundur, gerci zaten huysuzdu ama bu sefer daha farkli, aglayisi bile degisti, dis cikarmasini da hic istemiyorum, emzirirken isirir diye, bir de erken cikan dis erken curur derler
aynı şeyleri bende yaşıyorum canım.geçenlerde olmuştu bi hafta sürdü geçti.şimdi yine başladı.bizde ara ara oluyo.bende çok üzülüyorum kızım çok zayıf.4buçuk aylık ama 5700 kilosu dün ölçtüm.dediğin gibi biraz emip aglamaya başlıyo.bende sütümmü az geliyo diye düşündüm ama sıktıgımda süt geliyo.aglıyo yeniden memeye yapışıyo.hem emmek istiyo hem aglıyo.iki gündür mama vermeye çalıştım onuda almıyo.bu iştahsızlıkla napcam bilmiyorummm:gitme:
saadetcim masallah kuzuna, sabah 7 de kalkiyorsa cok iyi bence, bizimki 7 de kalktiginda bayram ediyoruz, bugun gec uyandik diye
hadi ya canım bende üzülüyordum halime bu bebişler fena gerçekten
ben sabah erkenden uyanmasın diye geç yatırıyorum aralarda kestiriyo zaten ama kesin yatış 11 de. sabahta 9 yada 9 bucuk a kadar uyuyo 1 saat oynuyoruz sonra tekrar uyumak istiyo. ama 2 gündür huzursuz 7 de uyanıyo uykusu çok bölünüyo hırsla agzına bişeyler götürüp dişini kasıyo
evet nazcım iremin uyku düzenini iyi oturttm çok şükür
vakitli uyuyor...
ama sabhleyinde vakitsiz kalkıyor 7 de opuyorumnanaktan
maşallah 41 kere ireme canım darısı başımıza
ama benim kızım ne yapsın bia çıyo gözünü sakaryada bi açıyo istanbul van hakkari çocukta uyku düzeni olsa anormal olurr
kız semoş özledim seni haaa
arada bizide görsün gözün
varsa yoksa dünürün haaa
ayıp oluyor ama :1hug:
hülya iice yorulsun sonra bak nasıl uyuyor bırak öyle yapınca kaldır gezdir iice kanguruya al öyle işini yapmaya çalış yorulunca baya bi uyur..yavaş kızlar düzene girecek uykuları kısalıyo gece uyuyup gündüz uyumuyolar bizimkide 9 30 da kalkıyo 11 12 gibi yatıyo bakalım bugün gündüz biraz uyuttum gece nasıl olucak dün gündüz hiç uyumadı bugün uyuttum biraz ya mutfaga gidiyorum iş yapmak için hemen peşime ağlıyo ya bişi yapamıyorum hiç mutfak ölece duruyo yemek yapmam lazım sanki gittiğimi anlıyo ya uyurken bile yanında insan istiyo işim zor valla
kızlar benim kızım grip oldu gripde bronşite çevirmiş.bugün dr a gittik şurup verdi.hırıltısı var öksürüyor.onu öyle gördükçe eriyorum çünkü hep ben bulaştırdım.1 hafta sonra tekrar gidicez.inşallah geçer.senağlama
kızlar benim kızım grip oldu gripde bronşite çevirmiş.bugün dr a gittik şurup verdi.hırıltısı var öksürüyor.onu öyle gördükçe eriyorum çünkü hep ben bulaştırdım.1 hafta sonra tekrar gidicez.inşallah geçer.senağlama
iyiyim İlkecim.Derin hanımın peşinde koşuyorum.dışarıdaydık yenı geldık.ben kı evde takılmayı çok severdım hanım efendıyı oyalıcam dıye hemen hemen her gün dışarıdayız.yoruluyorum valla ama evde daha çok yoruluyorum.en azından daha kolay vakıt gecıyor.sabah uyandığımızda valla ilk bugunuı nasıl gecırıcem dıye duşunuyorum( 2dk yalnız kalmak ıstemıyo hep kucak ıstıyo offff.çok yorgunummmm yani.sen nasıl vakıt gecırıyosun?
hülya iice yorulsun sonra bak nasıl uyuyor bırak öyle yapınca kaldır gezdir iice kanguruya al öyle işini yapmaya çalış yorulunca baya bi uyur..
canım çok geçmiş olsun gecer annesi ama sen kendini çok üzmede sütün kesilmesin
kıslar kızıma oyuncak sipariş veriyodum sizede sorayım dedim
2 emekleme arkadaşı arasında kararsız kaldım
Playskool Emekleme Arkadaşım (6 Ay) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Playskool Şirin Kanatlar (6 Ay) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bunuda kesin alıcam
Fisher Price Türkçe Konuşan Eğitici Uyku Arkadaşı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bana fikir verirmisiniz
pilavı dun yaptım ben.sut olsun dıye hayatımda yemediğim bulguru yedım 4 ayda.valla yağmur gıb ı derın de uyusa be de yatıcam.hıç gunduz uykusu kalmadı.şu anda kucağımda gene zor yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?