2009 Haziran Anneleri!!

cnm eninde sonunda çıkcak dişler..ısıracaklardaa napalım boşwer..

kızlar bende yağmuru yıkayamadım yaa burnu akıo die...

yıkansa rahatlıycaktı hanımefendii.

neyse yarın yıkarım artıkk..

ya benimde ilk ay sütümü sıksam hep akardı ama 400 gram almıştı..doktor idrar,troid ve enzim tahlilleri isredi çok şükür bişey çıkmadı ve öyle karar vermişti sütümüz az olduguna...hatta ben demiştim sütüm var ama doyurmuyordu o zmanlar su gibi yani doyuruculugu yoktu...ya bence sen mamayı yada kendi sütünü kaşıkla ver bakalım yiyecekmi yada biberonla verirken agzına biraz sık biberondan tadını alınca belki ister...yada mamayı degiş aptamil al..aptamilin 350 grlık küçük kutusu var bi dene...bunlarda olmassa bence tahlil yaptırın cnm belki sütün yetiyodur ama bişey onun kilo almasına engel oluyodur...

yavaş kızlar düzene girecek uykuları kısalıyo gece uyuyup gündüz uyumuyolar bizimkide 9 30 da kalkıyo 11 12 gibi yatıyo bakalım bugün gündüz biraz uyuttum gece nasıl olucak dün gündüz hiç uyumadı bugün uyuttum biraz ya mutfaga gidiyorum iş yapmak için hemen peşime ağlıyo ya bişi yapamıyorum hiç mutfak ölece duruyo yemek yapmam lazım sanki gittiğimi anlıyo ya uyurken bile yanında insan istiyo işim zor valla

kızlar benim kızım grip oldu gripde bronşite çevirmiş.bugün dr a gittik şurup verdi.hırıltısı var öksürüyor.onu öyle gördükçe eriyorum çünkü hep ben bulaştırdım.1 hafta sonra tekrar gidicez.inşallah geçer.senağlama

hadi ya canım bende üzülüyordum halime bu bebişler fena gerçekten

ben sabah erkenden uyanmasın diye geç yatırıyorum aralarda kestiriyo zaten ama kesin yatış 11 de. sabahta 9 yada 9 bucuk a kadar uyuyo 1 saat oynuyoruz sonra tekrar uyumak istiyo. ama 2 gündür huzursuz 7 de uyanıyo uykusu çok bölünüyo hırsla agzına bişeyler götürüp dişini kasıyo

irem akşam erken saatte uyumaya alıştığı için saati geldğinde uyumak istiyor uyutmasam duman attırır bize

hülya iice yorulsun sonra bak nasıl uyuyor bırak öyle yapınca kaldır gezdir iice kanguruya al öyle işini yapmaya çalış yorulunca baya bi uyur..

canım çok geçmiş olsun gecer annesi ama sen kendini çok üzmede sütün kesilmesin

kıslar kızıma oyuncak sipariş veriyodum sizede sorayım dedim
2 emekleme arkadaşı arasında kararsız kaldım
Playskool Emekleme Arkadaşım (6 Ay) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Playskool Şirin Kanatlar (6 Ay) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bunuda kesin alıcam
Fisher Price Türkçe Konuşan Eğitici Uyku Arkadaşı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bana fikir verirmisiniz

geçmiş olsun canımm zor gerçekten inş hemen iyileşir...
bide hasta bebeğin huyu suyuda değişirmiş...

eskiler boşuna dememiş:
çocuğun hasta olduğuna değil huyunun değiştiğine yanarım diye..

bencede binnurcum zehranın uyku düzeninn şuan için olmaması normalll..

iyiyim ılkecim.Derin hanımın peşinde koşuyorum.dışarıdaydık yenı geldık.ben kı evde takılmayı çok severdım hanım efendıyı oyalıcam dıye hemen hemen her gün dışarıdayız.yoruluyorum valla ama evde daha çok yoruluyorum.en azından daha kolay vakıt gecıyor.sabah uyandığımızda valla ilk bugunuı nasıl gecırıcem dıye duşunuyorum( 2dk yalnız kalmak ıstemıyo hep kucak ıstıyo offff.çok yorgunummmm yani.sen nasıl vakıt gecırıyosun?

kizlar bugun bi bebek programinda dr konuk vardi, fazla kalabalik ortamlarda -alisveris merkezi gibi- bulunmamaliymisiz, solunum yolu enfeksiyonlarina kolay yakalaniyormus bebekler boyle yerlerde, iyi de kis geliyor biz nerede gezicez ya? yaz boyu zaten eve kapandik kucukler diye, simdi de havalar sogudu...

ohh gez gez izmirde hava süpermiş bugüün..
gerçi burdada ölee..
cnm benim annem yanımdaydı,2 gün oluyo gideli..alışmıştıkk..
ama olsun biz geliyoruz 1, 2 hafta sonra izmire..
sabahtan beri yağmurla uyuyoz kalkıyoz
dışarı çıkmadık bugün hafif burnu akıyoo.yarın sabah götürcem bakalım ne dicek dr.
salıda aşılarımız var biliyosun..
yemek yaptım bide..
bulgur pilavı,pirzola,bide çorba yapıcam..
bizden böyle..
haa bu arada hala regl olmadımmkafamçokkarıştı

pilavı dun yaptım ben.sut olsun dıye hayatımda yemediğim bulguru yedım 4 ayda.valla yağmur gıb ı derın de uyusa be de yatıcam.hıç gunduz uykusu kalmadı.şu anda kucağımda gene zor yazıyorum.

binnurcum irem hareketli nesneleri sevdiği için ben şirin kanatları alıcam zehra da seviyorsa bence bu daha hoş ..

yku arkadaşıda güzel ve eğitici görünüyorrr

güle güle oynasın zehra bebek

pilavı dun yaptım ben.sut olsun dıye hayatımda yemediğim bulguru yedım 4 ayda.valla yağmur gıb ı derın de uyusa be de yatıcam.hıç gunduz uykusu kalmadı.şu anda kucağımda gene zor yazıyorum.

aynen cnm yemediğim kadar bulgur pilavı yediim 2 ay daha dayanıcam.
sonra görmek duymak tatmak istemiorum bi süre..
neyse ben ggittim yağmur çağırıyooosırnaşık şey

kızlar vitamalt içen varmı aranızda..??
günde kaç kez ne kadar içiliyor..?*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…