cnm ben doğumdan sonra bu dördüncü reglimi oldumm..
temmuz,ağustos,eylül,ekim..
hep düzenliydi bu ay gelmeyince tırstım walla ne yalan sölimm-tatlicadiarzu-
aman bundan sonra dikkattşakkıdı
cnm ben doğumdan sonra bu dördüncü reglimi oldumm..
temmuz,ağustos,eylül,ekim..
hep düzenliydi bu ay gelmeyince tırstım walla ne yalan sölimm-tatlicadiarzu-
aman bundan sonra dikkattşakkıdı
gözün aydın canım regli olmuşsun bundan sonra al önlemini kafan rahat olsun
bende 9 ay hamılelık bıde 4 ay 13 aydır rahattım sımdı okadar zor gelıyorkii anlatamam :))))
valla bende hap içmeyınce hep korkuyorum tam koruyamıo sanıyorum emzırme bıter bıtmez hapa devam kaydirigubbakcemile2
ewt cnm ayynen öle...
walla olmak rahatlatıo benii..şişkinliğim gidio içim rahatlıo resmen..:sinifsinif:
üff konuya bakk..
walla ben spiral düşünüorum açıkcası..bakalım.
yağmur hanım bıcı bıcı yaptıı..
bende regl olmuşumdelikafadulden
gecikmişti bu ayy..bekliodum zaten...ohhh rahatladım walla..
yağmuru uyutup yemek yicem..
canım bende dogumdan sonra ılk kez bugun regl oldum cokda sevındım korkuyodum acaba bıseymı oldu dıye :))) hadı gozumuz aydın kaydirigubbakcemile5
öf be amma çene yapmışsınız oku oku bıtmedi.ben de öğlen aldımDerini denız kenarına gıttım evdenço guze gözukuyodu ama bı gıttım uçuyo sahıl.attım arabaya ege parka gıttım dolaştım bıraz sonra mıgrostan alışveriş yapıp eve geldık.aldıklarımı bebek arabasının altına koyuyorum salak guvenlıkte benı ızlıo aklı sıra çaktırmadan çalıcam sandım herhalde:) neyse geldık ben de yıkadım derını emdı uyuyo şimdi ama ne geç 40 dk uykusu sürmez bile(
İlkecim gözün aydın regl olmuşsun.Özgeyle benım korkacak bışeyımız olmadığı için içimiz rahat di mi Özge:))) sabırlı adamlarmış vlla.ben ARZUM un sterilazatörünü kullanıyorum memnunum.bi kere çıngarağı koydum düdük gibi çıktı kaç derecede temızlıosa artık.of çok yorgunum hadi öptüm hepinizi.
bende 9 ay hamılelık bıde 4 ay 13 aydır rahattım sımdı okadar zor gelıyorkii anlatamam :))))
valla bende hap içmeyınce hep korkuyorum tam koruyamıo sanıyorum emzırme bıter bıtmez hapa devam kaydirigubbakcemile2
gözünüz aydın kızlar, bende daha olmadım, ama hamişlik gibi bi şüphem de yok, zaten yorgunluktan gece anca atıyom kendimi yatağa :))
canım bebişle tek mi çıkıyosunuz, ben daha cesaret edemedim hiç yalnız çıkmaya, şimdi havalar da soğudu iyice tıkıldık evee
canım emzirme tam anlamıyla korumaz, aman dikkat
Narencim seneyemi düşünüyorsun? erken değilmi, bana doktor 2 sene hamile kalma dedi, dikişlerden dolayı
Adrenalcim evet canım sanırım 45-50 gunluk falandı ılk çıktık kızımla berbaer.doktora gıtmemız lzımdı e eşimde ha deyınce gelemez uzakta işyeri alış dedi bana.iyi ki de öyle yapmış.korka korka okya ufleye attım arka koltuğa çıktık.çıkış o çıkış zaten:) o gun bugundur sokaktayız ana kız.
ay var ya boşıyacak bu kocalar bızı,bu ne yaa herkes bacı kardeş olmuş bız dahıl:)) ama valla uyku daha tatlı gelıyo ne yalan söylıyeyım.
ya ben ne sorucam sıze ne zamandır.
1-bebişlerin başının altın yastık koyuyomusunuz?ben bı kaç defa alt açmanın yumuşak kuçuk bı yastğı var onu koydum yapma dedi eşim.
2-kaç numara bez kullnıyosunuz?drin en son 6 130 gr dı tam 1 ay önce ben primanın 3 numarayı kullanıyorum.bacaklarını sıkıyo gıbı hep lastık izi var.küçük mü gelıyo acaba bı de ana kucağında yaptığında ta sırtına çıkıyo kakalra.size bi sorayım dedim.
aynen canım katılıorum..bende düşünmüyorum hatta tek de olabilir :lepi:waalla ben uzun bi süre çocuk düşünmüorum enaz 2 yıll..
allah isteyene olmayana versin..
ben kızımı büyütmek istiorum yeni bir bebek fazla gelir şuanda bize...
biz böle iiyizzzemuszemus
canım irem doğduğu günden beri yastık kullanıyorum.sevi baby nin ince bşy..çok memnunum tükürüğü falan kaçarsa boğazına kendini kurtarabiliyoAdrenalcim evet canım sanırım 45-50 gunluk falandı ılk çıktık kızımla berbaer.doktora gıtmemız lzımdı e eşimde ha deyınce gelemez uzakta işyeri alış dedi bana.iyi ki de öyle yapmış.korka korka okya ufleye attım arka koltuğa çıktık.çıkış o çıkış zaten:) o gun bugundur sokaktayız ana kız.
ay var ya boşıyacak bu kocalar bızı,bu ne yaa herkes bacı kardeş olmuş bız dahıl:)) ama valla uyku daha tatlı gelıyo ne yalan söylıyeyım.
ya ben ne sorucam sıze ne zamandır.
1-bebişlerin başının altın yastık koyuyomusunuz?ben bı kaç defa alt açmanın yumuşak kuçuk bı yastğı var onu koydum yapma dedi eşim.
2-kaç numara bez kullnıyosunuz?drin en son 6 130 gr dı tam 1 ay önce ben primanın 3 numarayı kullanıyorum.bacaklarını sıkıyo gıbı hep lastık izi var.küçük mü gelıyo acaba bı de ana kucağında yaptığında ta sırtına çıkıyo kakalra.size bi sorayım dedim.
bende ınsallah cem 1.sınıfa atlatır cunku okulda ılk sene cok onemlı 2 sınıfa basladıgı an dusunuyorumbana gore en ıdealı =)
canım ben primanın 4 nolusuna geçtim 3 sıkıyodu zeynep 6700 kğ.
daha dün sordum dr yastık konusunu 6 ay önermiyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?