canım irem doğduğu günden beri yastık kullanıyorum.sevi baby nin ince bşy..çok memnunum tükürüğü falan kaçarsa boğazına kendini kurtarabiliyo
lastik izi varsa sıkıyo bence canım..ben iremin bez boyunu büyütürken ona bakıyorum..
bizde yeni geçtik bi büyük boya.primanın aktif bebek 4 no tırtıl bantlar7-18kg hani şu reklamlarda çıkıyorya ona geçtik rahat uyuyo kızım
bide ben şunu öğrendim 2.bebek düşünen kişilerin ilk çocuğunun ana sınıfına gtceği döneme doğarsa bebek ilk çocuğun psikolojisini etkiliyormuş..
annem beni okula gönderiyor kardeşimle ilgilenip onu sevmek için diye düşünürlermişş
Adrenalcim evet canım sanırım 45-50 gunluk falandı ılk çıktık kızımla berbaer.doktora gıtmemız lzımdı e eşimde ha deyınce gelemez uzakta işyeri alış dedi bana.iyi ki de öyle yapmış.korka korka okya ufleye attım arka koltuğa çıktık.çıkış o çıkış zaten:) o gun bugundur sokaktayız ana kız.
ay var ya boşıyacak bu kocalar bızı,bu ne yaa herkes bacı kardeş olmuş bız dahıl:)) ama valla uyku daha tatlı gelıyo ne yalan söylıyeyım.
ya ben ne sorucam sıze ne zamandır.
1-bebişlerin başının altın yastık koyuyomusunuz?ben bı kaç defa alt açmanın yumuşak kuçuk bı yastğı var onu koydum yapma dedi eşim.
2-kaç numara bez kullnıyosunuz?drin en son 6 130 gr dı tam 1 ay önce ben primanın 3 numarayı kullanıyorum.bacaklarını sıkıyo gıbı hep lastık izi var.küçük mü gelıyo acaba bı de ana kucağında yaptığında ta sırtına çıkıyo kakalra.size bi sorayım dedim.
aynen canım katılıorum..bende düşünmüyorum hatta tek de olabilir :lepi:
yok cnm tekde kalmasın kuzucuklar..ama en az 2 sene düşünmüorum ben
ama kardeş istiorum yağmura..
canım irem doğduğu günden beri yastık kullanıyorum.sevi baby nin ince bşy..çok memnunum tükürüğü falan kaçarsa boğazına kendini kurtarabiliyo
lastik izi varsa sıkıyo bence canım..ben iremin bez boyunu büyütürken ona bakıyorum..
bizde yeni geçtik bi büyük boya.primanın aktif bebek 4 no tırtıl bantlar7-18kg hani şu reklamlarda çıkıyorya ona geçtik rahat uyuyo kızım
evet canım bende cocuk psıkolojısını bıldıgım ıcın en iisi anaokulu ve 1 sınıfı atlatsın . 2.veya 3.sınıfta calısmalara baslanır artık opuyorumnanaktan
Adrenalcim evet canım sanırım 45-50 gunluk falandı ılk çıktık kızımla berbaer.doktora gıtmemız lzımdı e eşimde ha deyınce gelemez uzakta işyeri alış dedi bana.iyi ki de öyle yapmış.korka korka okya ufleye attım arka koltuğa çıktık.çıkış o çıkış zaten:) o gun bugundur sokaktayız ana kız.
ay var ya boşıyacak bu kocalar bızı,bu ne yaa herkes bacı kardeş olmuş bız dahıl:)) ama valla uyku daha tatlı gelıyo ne yalan söylıyeyım.
ya ben ne sorucam sıze ne zamandır.
1-bebişlerin başının altın yastık koyuyomusunuz?ben bı kaç defa alt açmanın yumuşak kuçuk bı yastğı var onu koydum yapma dedi eşim.
2-kaç numara bez kullnıyosunuz?drin en son 6 130 gr dı tam 1 ay önce ben primanın 3 numarayı kullanıyorum.bacaklarını sıkıyo gıbı hep lastık izi var.küçük mü gelıyo acaba bı de ana kucağında yaptığında ta sırtına çıkıyo kakalra.size bi sorayım dedim.
güle güle giysin yakışıkllı armin kıyafetlerini
oooo erkek oldu tam desene seninki aylincim maşallah ona en iisini yapmışsın yaptırmakla darısı damat olmaya artık
slm canmmselamlaar herkese..
özlemcim uzun zamandır göremiyordum seni, iyi olmanıza sevindim öpüyorum armini, güle güle giysin cicilerinii..
2. bebişler konuşulmuş gerçekteenn, benim hamilelikler riskli geçiyo ama belki emir 3-4 yaşındayken düşünürümm. allah hayırlısını göstersin...
kıslar bu arada oğlumun ilk mürvetini gördüm, sünnetini yaptırdık kuzumun:))
güle güle giysin yakışıkllı armin kıyafetlerini
oooo erkek oldu tam desene seninki aylincim maşallah ona en iisini yapmışsın yaptırmakla darısı damat olmaya artık
slm canmm
iyiyiz bizde emiri ve seni opuyoruz...tskr ederiz canim..sizde iyisiniz degilmi?
saol canim..tskler opuyoruz sizi..
döndük pazar 1 hafta olcak emirim napıo teysesin tostosuuuu
selamlaar herkese..
özlemcim uzun zamandır göremiyordum seni, iyi olmanıza sevindim öpüyorum armini, güle güle giysin cicilerinii..
2. bebişler konuşulmuş gerçekteenn, benim hamilelikler riskli geçiyo ama belki emir 3-4 yaşındayken düşünürümm. allah hayırlısını göstersin...
..emir sunnetmi olduuu ..atlamisim.selamlaar herkese..
canım ne guzel ya bızde dusunmuo degılız aslında kapa bezını 2 gunde ıyılessın bakalım artık :1ninca:
selamlaar herkese..
selamlaar herkese..
p.tesi olduk canım, bugün artık banyosunuda yaptırdım, pipisinin şişliğide geçti, rahatız yani.
düşünüyorsanız öneririm canım, hiçbir sıkıntı vermedi emire..
hayırlı olsun canım allah askerliğini ve düğününüde nasip etsin
cnm maşallh emire..
inş damat olduğunuda görürsnn..
cnm benimm.erkek oldu desene:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?